E/F Det Gule Palæ fik tid til de opgaver, der giver værdi

Ejerforeningen Det Gule Palæ i Aalborg oplevede at få mere tid til de værdiskabende opgaver og fik en kontant besparelse, da de valgte at gå fra at være selvadministrerende til en aftale med DEAS.

Vi havde i en årrække selv stået for administrationen af foreningens 32 lejligheder, men da beboeren, der drev administrationen, flyttede, vi besluttede, at vi ville have en mere professionel løsning,

siger Kristian E. Lundgreen, der har været formand for foreningen i 2½ år.

Let overgang

Foreningen ligger i en ombygget industriejendom, blot 400 meter fra vandet og ganske tæt på Aalborg Centrum. Foreningen indgik i august 2016 aftale med DEAS, som sørgede for den praktiske håndtering af overdragelsen, der forløb uden udfordringer.

”Vi havde et enkelt opstartsmøde med vores administrator, som derefter indhentede de nødvendige dokumenter og informerede beboerne. DEAS førte også vores bogføring over i deres system, så de kunne udarbejde årsregnskabet,” siger Kristian.

Da DEAS gennemgik foreningens aftaler og administrationssetup, opdagede foreningens nye administrator Thomas hurtigt, at foreningen kunne spare 10.000 kr. årligt på bygningsforsikringen.

Godt råd til andre foreninger

Kristian E. Lundgreen har et enkelt råd til andre foreninger, der overvejer at overgive administrationen til en professionel administrator:

Gør det! Det frigør tid i bestyrelsen, så I kan fokusere på at gøre foreningen og ejendommen til et endnu bedre sted at bo. I får kort sagt mere tid til de opgaver, der giver værdi.

 

Skift administrator

Vi tager hånd om hele processen, så I slipper for ekstraarbejde og -udgifter.

Så nemt er det