Vi vil forbedre måden vi lever på

Hvem er DEAS?

deas-flintholmcompanyhouse-w
Om DEAS

DEAS er et førende ejendomsforvaltningsselskab og rådgivningshus med over 30 års erfaring og aktiviteter i hele Norden. Vi servicerer vores lejere, foreninger, private investorer og institutionelle investorer. Vi har et stort hold af engagerede medarbejdere i forskellige faggrupper, der hver dag arbejder benhårdt for at forbedre måden, vi lever på. 

Vi vil give dig den bedste hverdag

Vores vigtigste opgave er at give dig som lejer i en ejendom, vi har ansvaret for, den bedste oplevelse og den nemmeste hverdag. Vores engagerede medarbejdere gør hver dag deres bedste for, at din hverdag fungerer optimalt. Vi står klar med den hjælp, du behøver.   

Icon
deas-kort-g

Bliv klogere her

Kort og godt om DEAS

DEAS Group er til stede i 8 nordiske byer med en samlet portefølje på over 2.600 ejendomme. Vi har over 73.600 boligenheder som bebos af 41.780 lejere, 8.041 erhvervslejere og 10.855 andelshavere og 20.968 boligejere. Hertil har vi over 1.000 engagerede medarbejdere ansat, som blandt andet arbejder for at sikre lejerne og ejernes trivsel.

Icon
deas-medarbejdere-mandogdamesnakkerpaatrappe-s

DEAS hjælper

Vi er bestyrelsens højre hånd

Vi har mange års erfaring med at hjælpe bestyrelser i foreninger med alt inden for ejendomsadministration. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der skaber tryghed i hverdagen og mulighed for, at I som bestyrelse, kan fokusere på det, I er bedst til: At skabe et godt hjem for beboerne.

Lejernes tilfredshed i højsædet

Lejertilfredshed har en afgørende betydning for os. Vi ved nemlig, at glade lejere skaber en positiv stemning i ejendommene og bidrager til et godt naboskab, trivsel og tryghed. Glade lejere bliver som regel boende længere, hvilket ligeledes har en række positive effekter. 

 Vi gør vores bedste for at give dig som lejer en god service, og imødekomme dine behov og ønsker. Men af og til lykkes det måske ikke. Derfor er din feedback utrolig vigtig for os.

Hvert år udsender vi en tilfredshedsundersøgelse til vores lejere, og det gør vi for at se tingene ‘udefra-og-ind' og ikke omvendt. Vi vil vide, hvad du synes, vi skal gøre bedre, hvad der fungerer godt, og hvad der ikke fungerer.

For kun på den måde kan vi blive en bedre administrator for dig.   Vi sender ligeledes tilfredshedsundersøgelser ud til bestyrelser i ejerforening. Dette for at finde ud af hvorvidt vi møder bestyrelsernes behov og ønsker, og ikke mindst for at sikre at vi løbende forbedrer os.

Nye tiltag skal løfte lejeroplevelsen

Vi arbejder hele tiden på at løfte lejeroplevelsen for dig. Et af de områder, hvor vi har sat særligt ind, er interaktionen med dig.

I 2022 udrullede vi den digitale kundeserviceplatform DIXA, som har forbedret vores interaktion med lejerne og forenklet arbejdsgangene.

Endnu mere er på tegnebrættet.

I 2023 lancerer vi en ny beboerportal, som kommer til at rumme alle funktioner til både foreningens beboere og bestyrelser med fokus på selvbetjening og fællesskab. Ambitionen er at levere en komplet og altid relevant platform, som skal gøre det nemt og logisk at bo i en forening, som vi arbejder sammen med.  

DEAS A/S (CVR 20 28 34 16) ejer bl.a. 100% af DEAS Ejendomsudvikling A/S (CVR 37 19 13 37), DEAS Asset Management A/S (CVR 35 48 57 75) og DEAS Asset Management II A/S (CVR 26 64 01 72).

Icon
4.Common-areas.jpeg

Er du institutionel investor?

DEAS som strategisk partner

Vi understøtter jeres investeringsstrategi og skaber værdi gennem et effektivt samarbejde. Udforsk alle vores ydelser for institutionelle investorer og kontakt os for en dialog om, hvordan vi kan bidrage.

Icon
deas-flintholmcompanyhouse-s

Læs mere

Bliv endnu klogere på DEAS

Vores vision er, at ejendomme i højere grad skal understøtte måden, vi lever på, og ikke blot rammerne for vores liv

DEAS logo