Om DEAS

Anmodning vedr. data

deas-medarbejdere-firetilmoedegriner2-w
Anmodning vedr. data

Du har en række særlige rettigheder, når vi behandler personoplysninger om dig. Læs mere om dem i vores privatlivspolitik. Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os via nedenstående formularer.

MitID For at sikre, at vi kun udleverer oplysninger til rette vedkommende, er det nødvendigt at bekræfte din identitet inden vi kan besvare din anmodning. Derfor skal du udfylde formularen digitalt og signere den med dit MitID. Signering sker via firmaet Penneo.

Har du ikke MitID, kan du møde personligt op på ét af DEAS' regionskontorer. Her udfylder du formularen på papir og fremviser billed-ID (kørekort, pas eller lignende).

Svar på anmodning Vi forventer, at du får svar på din anmodning inden for en måned. Du modtager svaret via e-mail med et link til en side, hvor du skal logge på med MitID. Har du ikke MitID, kan du møde personligt op på et af DEAS' regionskontorer og få udleveret svar ved fremvisning af billed-ID (kørekort, pas eller lignende).

Anmodning vedr. data

Du har ret til at få at vide, hvilke oplysninger DEAS A/S behandler om dig, bl.a. for at du kan kontrollere, at oplysningerne er korrekte.

Undtagelser: Hvis det vil krænke andres rettigheder og friheder, at du får indsigt i egne data, kan du få afslag på din anmodning.

Du kan få rettet urigtige oplysninger, hvis de korrekte oplysninger kan dokumenteres.

DEAS A/S må opbevare, bruge og behandle dine personoplysninger, når der foreligger en såkaldt saglig behandlingshjemmel, der gør behandlingen nødvendig. Det kan fx være gældende aftaleforhold (fx lejeaftale eller medlemskab i ejer- eller andelsboligforening), lovgivning og samtykke.

I disse tilfælde slettes dine data ikke.

Indgivelse af klage vedr. data

Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed fx Datatilsynet.

DEAS logo