Ladeløsninger til ejer-, andels- og grundejerforeninger

Få nem adgang til opladning af elbiler

Clever-ladeloesning-boligforening-w
Skræddersyede løsninger til foreninger

Flere og flere kører elbil, men det kan være en udfordring at få adgang til ladestandere, når du bor i en etageejendom eller forening, hvor du ikke har din egen indkørsel.

Samtidig er der i en boligforening mange interesser at varetage, og det kan være en jungle at finde den helt rigtige ladeløsning.

Derfor har vi undersøgt markedet og indgået et partnerskab med Clever. Det betyder, at jeres forening får hjælp til at skræddersy en løsning, der tager hensyn til naboskabet og giver mening for alle – også dem, der ikke allerede ejer en elbil.

Clever har skræddersyet et produkt til boligforeninger, der gør det let for jer at imødekomme behovet for at lade elbilen på jeres fælles parkeringsplads. I betaler en fast engangspris for etablering af laderne og slipper dermed for løbende udgifter og administration. Når laderne står klar, kan beboerne vælge at betale for de kWh, de bruger, eller via et abonnement – uanset hvad beboeren vælger, giver det adgang til Danmarks absolut største ladenetværk.

Vi er med dig hele vejen
cleverikon1
Udfyld kontaktformularen her på siden og bliv kontaktet af DEAS for rådgivning om etablering af ladeløsninger i jeres forening.
cleverikon2
Din administrator hos DEAS står klar til at hjælpe jer godt gennem hele processen.
cleverikon3
Som en del af vores partnerskabet med Clever, kan I få et skræddersyet tilbud til jeres forening med en række fordele.
cleverikon4
Vi klæder jer godt på til at behandle forslaget om etablering af ladeløsning på jeres generalforsamling.
cleverikon7
Du får hjælp til at indhente relevante tilladelser til byggeprojektet.
cleverikon5
Ladeløsningen etableres i jeres forening.
cleverikon6
Beboerne i foreningen tager ladeløsningen i brug og bestiller individuelt det produkt, der passer til deres behov: Hos Clever kan man f.eks. betale for forbrug eller via abonnement - og får altid adgang til både at lade på foreningens ladere samt hele Clevers ladenetværk.
 
 
Clever-ladeboks-ladeloesning-forening-s
Med Clever får I:
  • En fordelagtig pris pr. kWh for opladning på Clevers ladenetværk og på foreningens ladere.

  • Adgang til Clevers ladenetværk, der tæller mere end 27.000 ladepunkter og dermed er landets absolut største.

  • Rådgivning fra eksperter i opladning til boligforeninger.

Vil du vide mere om Clevers ladeløsninger til foreninger?
Ofte stillede spørgsmål

Det er et godt spørgsmål. Der er flere parametre der spiller en rolle for at vurdere, hvor mange ladere, I bør sætte op. Clevers rådgivere afdækker jeres behov sammen med jer, blandt andet baseret på hvor mange husstande foreningen består af, samt hvor stort jeres parkeringsareal er.

Foreningens ladestandere er jeres egne og I bestemmer selv, f.eks. via skiltning, hvem der skal have adgang til laderne. Alle med et Clever abonnement, en ladebrik eller Clevers app i lommen kan benytte ladestanderne, men de er ikke synlige på Clevers offentlige ladekort.

Som forening skal i kun forholde jer til en engangsomkostning i forbindelse med etableringen. Clever skal bare vide to ting: Hvor mange ladepunkter ønsker I? Og hvor lang skal aftalen være? Så skræddersyer de en løsning til jer, uden I skal bekymre jer om papirarbejde, administration eller tekniske installationer. Ladeløsningen inkluderer drift og service på ladestanderne og I har som forening ingen løbende udgifter. Du kan se priseksempler på www.clever.dk/boligforening

Clever er Danmarks førende ladeoperatør, der siden 2009 har arbejdet for at etablere ladeinfrastruktur og i dag tilbyder ladeløsninger til hjemmet, arbejdspladsen og på farten.

Der findes flere ladeoperatører, som tilbyder ladeløsninger. Partnerskabet med Clever rummer en masse fordele, som kan gøre det mere overskueligt for jeres forening at komme i gang med at etablere ladestandere. Hvis I er interesseret i at vide mere om forskelle og fordele ift. Clever og andre ladeoperatører, så ræk ud til jeres administrator.

Icon
deas-medarbejdere-firetilmoedegriner2-w

Nyheder og gode råd

Tilmeld dig nyhedsmailen til foreninger

Med vores nyhedsmail får du brugbar information både som beboer og bestyrelsesmedlem i foreningen. Der vil være nyheder, input til bestyrelsesopgaver, fordelagtige tilbud og gode råd - alt sammen så foreningslivet bliver lettere.

DEAS logo