Guidelines til bestyrelsen

Der er mange ting, man skal have styr på, når man sidder i bestyrelsen i en ejerforening. Vi har samlet nogle emner her, som I kan downloade og finde vejledning i.

Beslutninger
Beslutninger / september 2012  (88KB)
Beslutninger er grundlaget for alle aktiviteter i ejerforeningen. Derfor er det vigtigt, at beslutningerne bliver taget af de personer, der ifølge ejerforeningens vedtægter har kompetence og bemyndigelse til at træffe dem.

Bestyrelsens håndtering af kontanter
Bestyrelsens håndtering af kontanter / september 2012  (84KB)
En bestyrelse har løbende behov for at betale regninger i forbindelse med mødeafholdelse, køb af kontorartikler, bespisning, telefoner, kopiering mv.

Finansiering
Finansiering / september 2012  (87KB)
Når en ejerforening skal finansiere større renoveringsopgaver, der ikke kan finansieres af foreningens egenkapital, er der forskellige muligheder.

Byggesager
Byggesager / september 2012  (84KB)
Byggesager kan være dyre og komplicerede, og der kan gå lang tid fra den første ide opstår hos bestyrelsen eller på en generalforsamling, og til der ligger et afsluttende byggeregnskab.

Vedtægter
Vedtægter / september 2012  (87KB)
Som bestyrelsesmedlemmer skal I være særligt opmærksomme på de bestemmelser i vedtægterne, der handler om generalforsamlingen, tegningsret og bestyrelsens arbejde.

Produktbrochure

Spar tid og penge på foreningens byggesager. Vælg den rigtige løsning til styring af processen.

Læs mere (pdf)

Bestyrelsens årshjul

Vi har udarbejdet en oversigt over bestyrelsens årlige aktiviteter.

Klik her

Beslutninger

Download vores vejledning i at træffe beslutninger i en ejerforening.

Læs mere her