Bestyrelsen i ejerforening

Tips og vejledninger for bestyrelser i ejerforeninger.

Vi har her på siderne samlet en række vejledninger og svar på mange af de typiske situationer og spørgsmål, som ofte opstår i bestyrelser i de ejerforeninger, vi hjælper hver dag. Vi håber, at svare og vejledninger også kan være en hjælp i jeres bestyrelse.

I DEAS har vi en ambition om at være bestyrelsens nære sparringspartner og rådgiver. Det er vores oplevelse, at I i bestyrelserne i stigende grad efterspørger målrettet og personlig rådgivning fra os – noget vi ser som en naturlig konsekvens af, at arbejdet i bestyrelserne bliver mere og mere professionelt. Men også som et resultat af, at det bliver mere og mere kompliceret at drive en foreningsejendom.

Hjælp til bestyrelsesmedlemmerne i ejerforeningen

Uanset om du er ny eller garvet som medlem i jeres ejerforenings bestyrelse, så håber vi, at I på disse sider kan finde vejledning og inspiration til at komme videre med jeres opgave eller udfordring.

Husk - vi sidder altid klar til at bistå jer, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Klik og find jeres ejerforenings kontaktperson.

 • Webadgang for bestyrelsen

  Hvis foreningen har en webaftale for bestyrelser, kan I desuden finde nøgleoplysninger om jeres ejendom ved at logge ind på WEB bestyrelse.

  Klik og hent vejledning til WEB bestyrelse.

 • Nyhedsbreve til bestyrelsesmedlemmer

  Når jeres forening administreres af DEAS, modtager I løbende nyhedsbreve med information om lovændringer, nyheder fra branchen og gode almene råd til jeres foreningsarbejde.

  Du finder tidligere nyhedsbreve til bestyrelser i arkivet.

  Er du bestyrelsesmedlem? Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Facebook

Gør bestyrelsesarbejdet lettere: få nyheder og tips
til bestyrelsesarbejdet.

Følg os

Find ejendommens kontaktpersoner nemt og hurtigt.

Søg her