Bestyrelsen i andelsboligforening

Velkommen til andelsboligforeninger - find vejledninger, tips og gode råd.

Her finder I vejledninger og svar på typiske spørgsmål i andelsboligforeningens bestyrelse - vi hjælper til for at gøre bestyrelsesarbejdet nemmere.

Det bliver stadig mere kompliceret at drive en foreningsejendom, og tendensen viser, at arbejdet i bestyrelserne bliver mere og mere professionelt. Vores ambition er at være bestyrelsens nære sparringspartner og rådgiver, og vi sidder klar til at bistå jer med alle de opgaver, der skal løses i andelsboligforeningen.

Vejledning og rådgivning af bestyrelser

I vores tætte samarbejde med bestyrelser i andelsboligforeninger møder vi spørgsmål til alle områder af bestyrelsesarbejdet. Her har vi samlet svar på de oftest forekommende spørgsmål, så I kan finde vejledning og inspiration til at komme videre med jeres udfordring eller opgave.

Men tøv endelig ikke med at kontakte os, vi sidder altid klar til at bistå jer. Klik og find jeres andelsboligforenings kontaktperson.

 • Loven om andelsboligforeninger

  Har I brug for at læse loven om andelsboligforeninger finder I den på Retsinformation.dk. Vær opmærksom på lovændringer under "senere ændring til forskriften".

 • Webadgang for bestyrelsen

  Hvis foreningen har en webaftale for bestyrelser, kan I desuden finde nøgleoplysninger om jeres ejendom ved at logge ind på WEB bestyrelse.

  Klik og hent vejledning til WEB bestyrelse.

 • Nyhedsbreve til bestyrelsesmedlemmer

  Når jeres forening administreres af DEAS, modtager I løbende nyhedsbreve med information om lovændringer, nyheder fra branchen og gode råd til jeres foreningsarbejde.

  Læs de tidligere nyhedsbreve til bestyrelser i arkivet.

  Er du bestyrelsesmedlem? Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Facebook

Gør bestyrelsesarbejdet lettere: få nyheder og tips
til bestyrelsesarbejdet.

Følg os

Lettere at være andelshaver

DEAS' standardvedtægter er skrevet i et nutidigt sprog og er nemme at forstå og overholde.

Læs mere

Find ejendommens kontaktpersoner nemt og hurtigt.

Søg her