Bygherrerådgivning

Evnen til at kunne sætte sig i kundens sted og optimere på værdien er forudsætningen for vores services inden for bygherrerådgivning.

DEAS oplever et stigende behov for ét samlet kontaktpunkt og en entydig ansvarsplacering, hvilket vi har taget konsekvensen af ved vores end-to-end tilbud inden for bygherrerådgivning. Denne helhedsrådgivning og den efterfølgende implementering af det aftalte er et forretningsområde med stort fokus for DEAS, og det udtrykker vores ønske om at tilføre en ekstra rådgivningsmæssig og ydelsesmæssig værdi til vores kunder

Som kunde hos DEAS, kan du få en bygherrerådgivning, som optimerer ejendommens værdi ved opførelse af bolig- og erhvervsejendomme og udvikling af eksisterende ejendomme.

Vi benytter vores omfattende erfaring inden for udvikling af ejendomme samt den efterfølgende drift og vedligehold, og vi tager naturligvis altid udgangspunkt i dine interesser - fra idéoplæg til færdig aflevering af et driftsoptimeret og fremtidssikret byggeri.

DEAS tænker i helheder. Med DEAS' årelange ekspertise fra tidligere projekter får du en samarbejdspartner, der har et dybt og indgående kendskab til alle de tekniske, arkitektoniske, juridiske, økonomiske og kommercielle muligheder, der byder sig, og DEAS kender alle faldgruberne. Det giver dig sikkerhed for et gennemtænkt resultat.
 • Ny ejendom

  DEAS hjælper også gerne - i overgangen mellem opførelse og ibrugtagning – med at sætte nyopførte ejendomme i drift og få afsluttet entreprenørens udbedring af diverse fejl og mangler.

  Erfaring gør mester. DEAS har utallige nyopførte projekter som reference, hvilket har givet en meget bred og dyb indsigt i de forhold, man skal være påpasselig ved i forbindelse med opførelse af nyt.

  Når vi tænker den fremtidige drift og vedligeholdelse ind i projekteringen fra start, kan vi disponere lejemålenes størrelser og indretning, så du får størst mulig sikkerhed for, at lejemålene bliver attraktive og dermed kan udlejes hurtigt og til den forventede leje.

 • Eksisterende ejendom

  DEAS varetager også selve udførelsen af udviklingen af eksisterende ejendomme. Baseret på den indledende planlægning varetager DEAS en endelig udviklingsleverance, der svarer til forventningerne.

  Når DEAS rådgiver i udviklingsprojekter, tilbyder vi at udarbejde forslag og beslutningsgrundlag inden for alle tekniske, juridiske, økonomiske og udlejningsmæssige områder. Vi sammensætter en projektgruppe, som afdækker og forholder sig til alle aspekter i det aktuelle byggeprojekt. Og altid med ét kontaktpunkt, som du trygt henvender dig til.

 • Alt det med småt

  Vi sørger for undersøgelse af myndighedsforhold, herunder lokalplan, areal- og brandforhold, overblik over størrelsen af arealer, der kan inddrages til boliger.

  Vi sikrer, at ejendommens tekniske installationer - varme, el-, afløbs- og ventilationsanlæg - er i lovlig stand og i en så god stand, at ejendommens totale vedligeholdelsesniveau og eventuelle fremtidige krav til ekstraordinær vedligeholdelse minimeres. Det er dette fokus på detaljer, som afgør DEAS’ kunders tilfredshed – og derfor oplever du som kunde en meget stor grad af pertentlighed.

 • Investeringsrådgivning

  DEAS rådgiver inden for alle aspekter af handel med investeringsejendomme – både hvis du er køber eller sælger. Vi har i samarbejde med kunder gennemført en lang række handler og kender derfor til både proces, muligheder og faldgruber. Kompleksiteten i salgs- eller købsprocessen håndteres professionelt af vores erfarne team, som har egne processer, der sikrer en hurtig og smidig transaktion. DEAS har in-house specialister inden for vurdering og juridiske forhold, der gør behandlingstiden hurtig og processen nem for dig som kunde.

Kontakt

Klaus Thanbech

Director
Client Consultancy
Bliv kontaktet

Ansvarlig forvaltning

Vi ønsker at drive en mere miljøvenlig forretning med positiv indvirkning på samfund, mennesker og miljø.

Se vores fokusområder

DEAS er iso-certificeret

Det sikrer vores kunder en
høj kvalitet og ensartede serviceleverancer.

Læs mere

Ombygning og indretning

Se hvordan DEAS bringer erhvervslejemål fra skitse til færdigt projekt.

Se filmen