Tilskud til energiforbedringer af ejendommen

En ny Bygningspulje er trådt i kraft, og det betyder, at det snart bliver muligt for bl.a. udlejere samt ejer- og andelsboligforeninger at søge tilskud til energiforbedringer af ejendommen.

Der kan søges tilskud til skift af varmekilde, isolering af klimaskærm eller optimering af boligens drift, og puljen fungerer efter først-til-mølle-princippet. Energistyrelsen forventes snarest at melde ud, hvornår i første kvartal, der vil blive åbnet for ansøgninger.

Krav for at søge

For at modtage tilskud, skal der foreligge en energimærkning af ejendommen, som er gyldig fra 1. oktober 2012 eller senere.

Det er vigtigt, at tilskuddet søges før arbejdet påbegyndes, da tilskuddet ikke gives med tilbagevirkende kraft. Og det er også et krav, at energiforbedringen kan dokumenteres.

Skal vi hjælpe med energiforbedringen?

I DEAS har vi en specialiseret afdeling for Bæredygtighed og Teknologi, som består af en række højtspecialiserede medarbejdere, der dagligt arbejder med at identificere og udføre energirenoveringer, indeklimaoptimeringer og mange andre grønne projekter på alle typer ejendomme.

Teamet står også klar til at hjælpe, hvis I ønsker at energioptimere. I er velkommen til at kontakte energichef Hans Andersen på mail haan@deas.dk eller mobil 21 35 02 23 og få en snak om mulighederne for at energiforbedre ejendommen.

Læs mere om Bygningspuljen i 2021 på Energistyrelsens hjemmeside.

Udgivet 29. januar 2021

Kontakt

Hans Andersen

Senior Director
Sustainability
Bliv kontaktet

Energioptimering af ejendomme

Få afdækket potentialerne for energieffektiviseringer og økonomiske besparelser.

Download folder