Rift om boliger i 17 etagers tårn i Holbæk

Pressemeddelelse udsendt af AP Pension: Udlejningen af lejlighederne i Holbæk Fjordtårn, som AP Pension opfører i Holbæk, er kommet godt fra start. Det er DEAS, der står for udlejningen af boliger i det 17 etager høje tårnhus.

I løbet af december 2019 vil lejlighederne i Holbæk Fjordtårn, som AP Pension udvikler ved havnen i Holbæk, være klar til indflytning af de kommende lejere og ejere. Og allerede nu er der stor efterspørgsel efter lejlighederne i det eksklusive byggeri, hvor de kommende beboere får en unik udsigt over Holbæk Fjord.

Holbæk Fjordtårn er et byggeri, hvor de kommende beboere får en helt særlig placering. For de kommer til at være tæt på bylivet i Holbæk samtidig med, at de får en helt særlig placering ved Holbæk Havn, hvor de kommende lejere og ejere får en smuk udsigt over Holbæk Fjord. Derudover vil Holbæk Fjordtårn via gode afkast være med til at sikre værdi for alle vores pensionskunder,

siger administrende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Holbæk er en by, der gennem de seneste år været i stor udvikling, med blandt andet en markant befolkningstilvækst. Den udvikling passer ind AP Pensions planer om at udvikle ejendomsprojekter i byer, der er i vækst - også i årene fremover.

Holbæk er en spændende by, hvor der hele tiden sker noget nyt, og hvor der er en god vækst. Og med Holbæk Fjordtårn er vi sikre på, at vi skaber noget særligt, der appellerer til mange,

fortæller Peter Olsson og minder om, at man som kunde i AP Pension har fortrinsret til lejeboliger, som AP Pension udlejer ud, lige som man også står først for når det handle om køb af ejerboligerne.

Udlejningen er kommet godt fra start. 19 af de 31 lejeboliger er allerede reserverede, og den store interesse vidner om boliger, der matcher markedet. 

Vi har stor erfaring med at drive udlejningen i nye byudviklingsområder i mål. Det kræver ikke mindst, at vi formår at give de potentielle lejere en stærk fornemmelse af, hvad nærmiljøet vil rumme af muligheder, når det er færdigudviklet,

siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

Lejemålene er indrettet med stort køkkenalrum, der fungerer som boligens samlingspunkt. Boligen beriges med naturligt lys fra store vinduespartier, der indrammer den smukke udsigt over fjorden eller Holbæk by. Udsigten kan yderligere nydes fra en af boligens mange terrasser eller altaner, der er placeret således, at hvert lejemål sikres den bedste udsigt.

De 29 ejerboliger udbydes gennem Danbolig Holbæk og står klar til indflytning den 10. december 2019.

 

Udgivet 07. marts 2019

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet

Find ledige boliger

Ledige boliger fra Danmarks seriøse udlejere. Ansøg nemt og hurtigt.

findbolig.nu