Personlig betjening hjælpes på vej med nyt kommunikationssystem

God kundeservice handler om at møde vores lejere med så meget indsigt og viden som muligt, så betjeningen altid er personlig og foregår effektivt. Det skal også være lettere at være lejer i boliger og ejendomme, som administreres af DEAS.

DEAS har derfor netop lanceret et nyt intelligent kommunikationssystem blandt alle vores medarbejdere. Det hjælper os med at håndtere de mange daglige henvendelser og er især et effektivt værktøj for de af vores medarbejdere, der dagligt betjener vores mange lejere.

Systemet hjælper os bl.a. med at genkende lejeren og kunden, når han eller hun kontakter os, så man automatisk møder den rigtige person i DEAS, der kan hjælpe. Vi er fokuseret på tre topprioriteter, kundeservice, kvalitet og effektivitet. Med vores nye kommunikationssystem får vi en mulighed for at løfte alle tre områder,

siger Dan Landt, COO i DEAS.

Flere muligheder tages i brug

I løbet af foråret implementeres systemet også i DEAS’ mail-håndtering, så vi også her får en endnu mere effektiv og personlig servicering.

Rigtig meget af vores kommunikation foregår i dag pr. e-mail, og vi skal sikre et højt og sikkert serviceniveau med denne kommunikationsform. Den moderne lejer og kunde stiller krav, og det skal vi naturligvis kunne håndtere som servicevirksomhed,

fortsætter Dan Landt. 

Til efteråret kan vi i organisationen fx tilgå hinandens historiske mails mv. med fokus på, hvad den enkelte lejer eller kunde har kommunikeret med os om. Systemet er et såkaldt omnichannelsystem, hvor lejeren selv bestemmer, om han eller hun vil kontakte os via telefon, mail, hjemmeside, app eller SoMe. På den måde vælger lejeren selv mediet, og vi håndterer henvendelsen effektivt.

Udgivet 11. marts 2020