Overblik og stram styring af driften med digital løsning

Driftsrådgivere, driftsledere, viceværter og servicecenter-medarbejdere skaber værdi for kunder og lejere med effektiv brug af digitalt værktøj.

For ca. to år siden begyndte DEAS Facility Services at anvende det digitale og mobile opgavestyringssystem Microbizz. Værktøjet benyttes i ejendomsdriften til at lede og prioritere opgaveløsningen samt organisere ressourcer og kompetencer. Kunder og lejere mærker dagligt fordelene – i en sådan grad, at løsningen var et væsentligt punkt, da Facility Services i sommerens løb indgik en ny driftsaftale for en 30.000 m2 kontorejendom.

En stor del af værdiskabelsen er funderet i de data, der genereres i systemet. Driftslederne kan fx få indsigt i, hvor mange ressourcer der bruges på at løse de forskellige opgaver på en given ejendom, og den viden anvendes til bl.a. at optimere ressource- og tidsforbrug. 

Vi bruger data til i langt højere grad at tilpasse serviceniveau, fleksibilitet og ydelser til vores kunders behov. Det påvirker i mange tilfælde både pris og leverance positivt,

fortæller Peter Blomgreen, afdelingsdirektør i Facility Services.

Øget tilfredshed

For lejerne betyder det, at DEAS Servicecenter hurtigere kan ekspedere deres forespørgsler og har adgang til data om, hvilken vicevært eller håndværker, der håndterer opgaven - og hvornår. 

 

DEAS har således fuldt overblik over de opgaver, der skal udføres på ejendommen og kan ved forespørgsel løbende orientere kunden.

Brugen af Microbizz har været et naturligt skridt i vores digitaliseringsstrategi og vores indsats for at styrke den datadrevne værdiskabelse, som ultimativt skal øge tilfredsheden hos vores kunder såvel som lejere,

slutter Peter Blomgreen.

20-30% af de ejendomme, DEAS administrerer, har i dag digital driftsstyring. Målet er på sigt, at driften på alle ejendomme håndteres på denne måde.

Læs mere om, hvordan DEAS leverer gennemsigtig og skræddersyet Facility Services

Udgivet 27. august 2018

Facility Services

Ejendomsdrift med høj kvalitet og fuldt overblik via service level agreement.

Læs mere