Ombygning af domicilejendom gav energirigtigt kontor i New Yorker-stil

DEAS har projekteret og gennemført et ombygnings- og indretningsprojekt på cirka 1.500 m2 i erhvervsbygningen Hirschsprunghus, der er tidligere domicil for Rambøll og ejet af PKA.

I tæt samarbejde med erhvervslejeren, Colgate Palmolive, leverede DEAS på tre måneder et brugeroptimeret og energirigtigt kontor og showroom i en særlig industriel New Yorker-inspireret stil.

Energirigtige løsninger

I løsningen af opgaven har der været stor fokus på indeklimaet og energirigtige løsninger, blandt andet via særlige Microshade-ruder, der har indbygget solafskærmning, samt energioptimering af det eksisterende ventilationsanlæg.

Lokalerne har også fået installeret LED-belysning med intelligent styring, der sørger for, at lyset automatisk justeres i forhold til dagslys og bevægelse.

Løsningerne bidrager til et lavt energiforbrug og spiller sammen med PKA’s ønske om en grønnere ejendomsprofil.

Kontor i New Yorker-stil

Colgate Palmolive havde særlige ønsker til indretningen, som DEAS hjalp med at føre ud i livet. Lokalerne skulle ramme en særlig industriel New Yorker-inspireret stil.

”Lejer ønskede bl.a., at lokalerne fik et særligt råt look. Det har bl.a. udmøntet sig i et såkaldt ”designgulv”, der mest af alt minder om et betongulv. Yderligere nedsænker vi normalt lofterne, men i dette lejemål er der valgt en løsning, hvor den overliggende dækkonstruktion – også i beton – er synlig og udgør loftet i kontoret. Vi har derfor også haft et øget fokus på akustikken i rummet,”
siger projektleder Ulrick Rasselnberg fra DEAS.

Projektet er udført til budget og inden for tidsplanen.

Udgivet 25. oktober 2016

Kontakt

Per Thomassen

Senior Director
Technical Building Consultancy
Bliv kontaktet

Kontakt

Hans Andersen

Senior Director
Sustainability
Bliv kontaktet