Sådan forholder vi os til coronavirus i DEAS & udvidet telefontid i vores servicecenter kl. 8.00-20.00

Ombygning af domicilejendom gav energirigtigt kontor i New Yorker-stil

DEAS har projekteret og gennemført et ombygnings- og indretningsprojekt på cirka 1.500 m2 i erhvervsbygningen Hirschsprunghus, der er tidligere domicil for Rambøll og ejet af PKA.

I tæt samarbejde med erhvervslejeren, Colgate Palmolive, leverede DEAS på tre måneder et brugeroptimeret og energirigtigt kontor og showroom i en særlig industriel New Yorker-inspireret stil.

Energirigtige løsninger

I løsningen af opgaven har der været stor fokus på indeklimaet og energirigtige løsninger, blandt andet via særlige Microshade-ruder, der har indbygget solafskærmning, samt energioptimering af det eksisterende ventilationsanlæg.

Lokalerne har også fået installeret LED-belysning med intelligent styring, der sørger for, at lyset automatisk justeres i forhold til dagslys og bevægelse.

Løsningerne bidrager til et lavt energiforbrug og spiller sammen med PKA’s ønske om en grønnere ejendomsprofil.

Kontor i New Yorker-stil

Colgate Palmolive havde særlige ønsker til indretningen, som DEAS hjalp med at føre ud i livet. Lokalerne skulle ramme en særlig industriel New Yorker-inspireret stil.

”Lejer ønskede bl.a., at lokalerne fik et særligt råt look. Det har bl.a. udmøntet sig i et såkaldt ”designgulv”, der mest af alt minder om et betongulv. Yderligere nedsænker vi normalt lofterne, men i dette lejemål er der valgt en løsning, hvor den overliggende dækkonstruktion – også i beton – er synlig og udgør loftet i kontoret. Vi har derfor også haft et øget fokus på akustikken i rummet,”
siger projektleder Ulrick Rasselnberg fra DEAS.

Projektet er udført til budget og inden for tidsplanen.

Udgivet 25. oktober 2016

Kontakt

Kristian Slaarup Kongstad

Afdelingsdirektør
Teknik

Direkte

E-mail

Bliv kontaktet

Kontakt

Hans Andersen

Energichef
Teknik - Bæredygtighed

Direkte

E-mail

Bliv kontaktet