Nyt samarbejde med Finansforbundet giver nye kolleger til DEAS

Der er et stort behov for flere ejendomsadministratorer til branchen. Én af løsningerne er, at vi som branche skal være klar til at modtage medarbejdere fra beslægtede brancher og omskole dem, så de kan bruge deres kvalifikationer i jobbet som ejendomsadministrator.

Der er et stort behov for flere ejendomsadministratorer til branchen. Det er primært drevet af, at markedet for administration og asset management vokser, og at det bliver væsentligt mere kompliceret at drive ejendomme.

Én af løsningerne på vores rekrutteringsudfordringer er, at vi som branche skal være klar til at modtage medarbejdere fra beslægtede brancher og omskole dem, så de kan bruge deres kvalifikationer i jobbet som ejendomsadministrator,

siger Birgitte Pihl Ahrbom, HR-direktør i DEAS.

Derfor er DEAS gået ind i et samarbejde med Ejendomsforeningen Danmark og Finansforbundet. Brancherne under Finansforbundet har ikke længere brug for det samme antal medarbejdere som tidligere, og målet med samarbejdet er at omskole en række ledige medlemmer, der bl.a. har en baggrund fra bank- eller forsikringsbranchen.

To nye kolleger til DEAS

I DEAS har vi valgt at starte samarbejdet med at ansætte to af Finansforbundets medlemmer i dette traineeforløb. Hen over sommeren starter vores nye kolleger, der kommer med en stor erfaring og faglig ballast, som vi uden tvivl kan drage nytte af,

siger Birgitte Pihl Ahrbom.

Kort om omskolingsforløbet

Aftalen går på, at hvis en virksomhed som DEAS ansætter et medlem af Finansforbundet i et etårigt traineeforløb som ejendomsadministrator, så vil forbundet finansiere et 10 dages omskolingskursus, hvor de nye medarbejdere introduceres til arbejdet som ejendomsadministrator.

Derudover betaler Finansforbundet for deres to første fag på ejendomsadministratoruddannelsen, som de skal tage sideløbende med deres ansættelse i traineeforløb.

Udgivet 16. juni 2017

Medarbejder i DEAS

Passer DEAS til dig? Og har du den profil, vi efterspørger? Læs mere om at være medarbejder i DEAS.

Åbn pdf

Ejendomsadministrator

Er du færdiguddannet og vil vide mere?

Læs mere her