Nye talenter til DEAS Asset Management skal få kundens strategi ud at leve

DEAS Asset Management A/S byder nu velkommen til en række nye, stærke profiler, og det løfter selskabets værditilbud markant.

Kunderne tilbydes nye ydelser og kompetencer, bl.a. inden for investment management, der rummer det indledende arbejde og rådgivning i eksekveringen af nye ejendomsinvesteringer.

Vi har nu et stærkt hold med en stor faglig bredde og dybde, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med. Vores tre teams kan imødekomme samtlige af kundens behov inden for asset management og dermed udleve kundens strategi for ejendomsporteføljen

siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, der rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter og er et søsterselskab til DEAS A/S.

Tre stærke teams løfter både tal og mursten

Fra venstre: Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management, Kent Traulsen, chef for DEAS Asset Managements development team, Christopher Elgaard Jensen, Head of Investment Management, og Michael Brogaard Rønnelund, Head of Asset Management.

Christopher Elgaard Jensen skal lede teamet for investment management som Head of Investment Management. Christopher får det overordnede ansvar for at lokalisere og præsentere relevante investeringsmuligheder for kunden. Han skal lede teamets analytikere og investment managers, der bl.a. forestår sourcing, forhandling og due diligence af mulige ejendomsinvesteringer. Han kommer fra en stilling som Manager hos Colliers International.

Kent Traulsen er chef for DEAS Asset Managements development team. Han har været teknisk direktør i Nordea Ejendomme, der blev opkøbt af DEAS-koncernen i 2018. Kent har ledet flere markante development-projekter, bl.a. udviklingen af Frederiks Brygge.

Michael Brogaard Rønnelund er ansat som Head of Asset Management. Han er tidligere Fund Manager hos Aberdeen Standard Investments og skal lede teamet af asset managers, der gennemfører ejendomsinvesteringer for kunden samt proaktivt driver og optimerer porteføljerne og leverer skræddersyet rapportering.

Vores medarbejdere har en bred branche-erfaring og stærke track records for at skabe værdi for kunden. Vi har nu opbygget en stærk og professionel organisation, der er i markedet, ser mulighederne, får ideerne og har evnen og viljen til at føre dem ud i livet på vegne af kunden

siger Benny Buchardt Andersen.

DEAS Asset Management kan således både forestå identifikation og fremlæggelse af investeringsmuligheder til kunderne, yde stærk rådgivning og validering af mulighederne, føre de konkrete ejendomsprojekter ud i livet med bl.a. byggetekniske leverancer samt efterfølgende proaktivt optimere porteføljen.

Yderligere nye profiler i DEAS Asset Management

Kim Niklas Beck og Jens Rosenlund-Knudsen er desuden startet som Senior Investment Managers i DEAS Asset Management. Kim kommer fra en stilling som Asset Manager hos Steen & Strøm, mens Jens er tidligere Senior Associate hos Colliers International.

Samtidig er Jesper Werther Ahm tiltrådt som Senior Asset Manager. Han kommer fra en stilling som tidligere projektchef med ansvar for udlejning og udvikling af ejendomsporteføljen hos KFI.

Udgivet 02. januar 2019

DEAS administrerer og driver ejendomme

Vi tilbyder end-to-end ejendomsadministration og asset management.

Læs mere

Cases

Asset Management-
cases i Danmark.

Se mere