Nye butikker og udvidede koncepter til City2

Pressemeddelelse: City2 byder velkommen til nye lejere og introducerer udvidede koncepter for de eksisterende.

Den 13. april slog butikskæden Søstrene Grene dørene op for en splinterny butik i City2. På hylderne vil City2’s kunder fremover kunne udforske kædens store udvalg af boliginteriør, små møbler, køkkentilbehør, hobbyartikler og meget andet. Et udvalg, der suppleres med nye varer hver eneste uge.

Vi har haft en fantastisk åbning og oplevet en super stemning hos de mange købelystne kunder. Butikken er blandt de større i kæden, og vores varer udstilles derfor i fuldt sortiment og farveskala. Det er vigtigt for os, at kunderne ikke går forgæves, selvom der er run på salget. Mange fra lokalområdet har gennem længere tid opfordret Søstrene Grene til at åbne i City2, og det er dejligt at møde en stor kundeopbakning fra første dag,

siger Flemming Ostenfeld, franchisetager i Søstrene Grene.

Derudover udvider fødevaregiganten Føtex deres butik i City2, samt bygger om i det populære bagersalg, så det bliver mere tidssvarende.

Hos Imerco Home er der også udvidelser på vej. Butikken udvider i nærmeste fremtid ind i nabolejemålet, og får dermed tilført adskillige ekstra m2 til deres butik. Isenkram og boligtilbehør har været noget af det, City2’s kunder har efterspurgt, og det får de nu meget mere af. 

Et nyt Høje Taastrup C på vej

Der er store planer for området omkring City2. De tre grundejere, Danske Shoppingcentre, Ejendomsselskabet Norden og Høje-Taastrup Kommune, er gået sammen om en storstilet udvikling af området. Sammen har de stiftet et arealudviklingsselskab, der skal omdanne et område på størrelse med 40 fodboldbaner til nye boliger og erhverv.

DEAS har fornøjelsen af, at være en del af projektet som rådgiver for Danske Shoppingcentre.

Den positive udvikling i området giver nyt liv og betyder rigtig meget for centret. Vi ser frem til en mere naturlig sammenhæng mellem center og byliv og dermed en øget kundestrøm. Vi arbejder hele tiden på at sikre, at vi har det rette butiksmix, og vi er stolte over, at vi nu styrker centrets profil med store aktører som Føtex og Imerco, der udvider, og med åbningen af Søstrene Grene,

siger Thomas Lüscher, center manager i DEAS.

Et vigtigt greb i udviklingen af byområdet bliver et centralt og aktivt parkstrøg, som skal skabe en naturlig og attraktiv forbindelse mellem Høje Taastrup Station og City2. Parkstrøget skal give plads til aktiviteter for både beboere, medarbejdere og besøgende, med byliv, caféområder og en naturlig integration af City2 i bydelen.

Udgivet 23. april 2018