Michael Schrøder er ny CFO hos DEAS Group og får afgørende rolle i DEAS’ transformation

Michael Schrøder er nyansat CFO hos DEAS Group og er indtrådt i koncernledelsen pr. 15. august 2022.

Michael skal bidrage til at styrke DEAS’ finansielle performance og bliver en central figur i koncernens transformation mod at blive et innovativt rådgivningshus med en bæredygtig dagsorden. En transformation, der begyndte sidste år med ansættelsen af ny Group CEO Rikke Lykke.

Jeg har mødt en fantastisk positiv energi hos Rikke Lykke og DEAS-teamet, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle med på rejsen og bidrage til de mange spændende projekter og forandringer. Jeg har altid arbejdet for brancher og virksomheder, hvor jeg kan se mig selv i produktet. Og ejendomsbranchen er så meget mere, end det, vi er kendt for i dag. Jeg glæder mig til at være med til at udnytte det store potentiale, vi har for at gøre en positiv forskel

siger Michael Schrøder.

Michael har senest været CFO i den danske fitnesskæde Fitness World og kommer med en stærk finansiel og kommerciel baggrund og erfaring inden for økonomi, finansiering, IT og forretningsudvikling. 

Michael er uddannet cand.polit. og har bestredet en række forskellige ledende roller og opnået ledelsesmæssig erfaring med omstilling af virksomheder, herunder virksomheder ejet af Private Equity-fonde, og har også været involveret i opkøb og fusions-arbejde.

Michael er det helt rette fit for os. Vi får en CFO med en solid finansiel baggrund kombineret med en omfattende forretningsforståelse. Han har en bred og utraditionel CFO-erfaring, som er vigtig for at nå vores ambitioner om nytænkning og dermed blive ejendomsbranchens bedste forvaltnings- og rådgivningshus med fokus på stakeholder management, innovation og social impact

siger Rikke Lykke.

Rikke Lykke fødselsdag

Michael er 47 år, er gift og har fire børn, og så er han nok en af de eneste på Frederiksberg, som ejer en campingvogn, som han og familien nyder at køre på ferie i. Næste år cykler Michael for sjette gang til Paris med Team Rynkeby.

 

Udgivet 30. august 2022

Kontakt

Camille Christina Harboe Berner

Group Vice President
Marketing & Communication
Bliv kontaktet