Mellem land og by: DEAS skal udleje nye arkitekttegnede lejligheder ved Kalvebod Fælled

DEAS har indgået aftale om førstegangsudlejning af AP Pensions 87 kommende lejligheder i Ørestad Syd.

De nye lejligheder er tegnet af arkitektvirksomheden COBE, hvis transformerede kornsilobygning The Silo i Københavns Nordhavn netop er blevet kåret til Europas flotteste højhus i 2018.

AP Pension kunne primo juni holde rejsegilde for at markere, at bygningen er rejst, og den forventes færdigopført primo 2019. Dermed fuldendes den nye bydel i Ørestad Syd, og de kommende beboere kan glæde sig til at flytte til et nyetableret område uden byggelarm. 

De nye lejligheder på Robert Jacobsens Vej kommer til at spænde fra de mindre, meget efterspurgte lejligheder på 60 m2 til lejligheder på 160 m2, som kan huse den helt store børnefamilie.

Mellem land og by

Beboerne kan også glæde sig til at få det fredede naturområde Kalvebod Fælled som nabo. Om sommeren græsser over tusind dyr på de 20 km2, der nyder særlig beskyttelse grundet sine sjældne og truede fuglearter. Og Hein Heinsens monument ’Den store udveksler’, placeret på Kunstpladsen et stenkast fra lejlighederne, symboliserer netop mødet og modsætningen mellem land og by. 

Foruden Kalvebod Fælled vidder kommer de nye beboere til at bo tæt på oplevelser som Royal Arena og Fields samt få direkte adgang til den øvrige by, lufthavnen og Malmø.

Interesseret i at høre mere?

Interesserede kan allerede nu skrive sig på venteliste til lejlighederne ved at skrive en mail til interesseliste@deas.dk. Husk at oplyse projektnavnet "Robert Jacobsens Vej" samt dit navn, e-mail og om du er kunde i AP Pension.

Læs mere hos AP Pension.

Visualisering: COBE.

Udgivet 20. juni 2018

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet