Innovativ udnyttelse af ledigt kontorlejemål: Nu åbner Nørrebros nye hostelkoncept

I tirsdags åbnede et helt nyt koncept på toppen af Nørrebro Bycenter, hvor Urban Camper har slået dørene op til sit nyudviklede hostel, der fungerer som en slags indendørs campingplads.

Det 1.800 m² store kontorlejemål i to etager har stået tomt i noget tid, og der skulle derfor tænkes ud af boksen for at finde den rette lejer med det rette koncept.

DEAS har som center manager for Nørrebro Bycenter undersøgt, hvad der kunne lade sig gøre, og efter en længerevarende dialog med Københavns Kommune, blev der givet tilladelse til at åbne et hostel.

Unik mulighed for at campere midt i byen

Urban Camper Hostel har udviklet et helt særligt koncept, hvor det er muligt at campere indendørs i telte med køjesenge.

Med Urban Camper hostel ønsker vi at skabe et koncept, der kan tilbyde en unik og prisbevidst mulighed for at campere indendørs kun 10 minutter fra Københavns Rådhusplads. Der findes ikke lignende koncepter i København, og vi håber, at gæsterne og byen vil tage godt imod det,

siger Sigurd Mejlstrøm, medstifter af Urban Camper.

Der er plads til 300 overnattende gæster fordelt på to etager. På 1. etage findes reception og bar, mens der på 2. etage er bad- og toiletfaciliteter. Prisen ligger fra 110 kr. pr. person pr. nat inkl. bad og morgenmad.

Nyt koncept skaber rum til flere unge og turister

Nørrebro Bycenter ejes af Danske Shoppingcentre, som er meget tilfredse med Urban Campers som ny lejer i kontorlokalerne ovenpå centret.

Det er altid spændende, når et nyt koncept skal ud og leve i vores centre. Vi forventer, at konceptet vil trække flere unge og turister til centret, og vi er meget glade for at kunne bidrage til at skabe rum og muligheder for turismen i København,

siger Eva Handest, Commercial Director hos Danske Shoppingcentre.

Som fast bygherrerådgiver har Murat Kizilkaya, projektleder i DEAS, bl.a. ført tilsyn undervejs i projektet.

Når man driver hoteldrift, skal man overholde en række skærpede krav, som vi har sikret bliver overholdt. Vi har bl.a. udarbejdet en særlig brandstrategi i samarbejde med Niras,

siger Murat Kizilkaya, projektleder i DEAS.

DEAS står for den daglige drift og administration samt løbende udlejning af ledige lejemål i Nørrebro Bycenter.

Nørrebros nye hostel åbnede officielt for gæster den 12. november. Læs mere om konceptet på www.urbancamper.dk

Udgivet 14. november 2019

Kontakt

Per Thomassen

Senior Director
Technical Building Consultancy
Bliv kontaktet