Gartnerbyen blomstrer med nyt seniorbofællesskab

Til december står 86 nye moderne boliger klar i Gartnerbyen i Odense, og udlejningen går nu i gang.

Boligerne opføres efter PFA’s Seniorboligstandard, der er pensionsselskabets seniorboligkoncept med fokus på at skabe optimale boliger til mennesker i den tredje alder.

Vi arbejder for, at beboere i vores ejendomme kan leve det liv, de ønsker – hele livet, og i den tredje alder stiller det særlige krav til boligen, specielt hvis man vil holde sig aktiv og uafhængig længst muligt. Vores seniorboligkoncept skal bidrage til at skabe fundamentet for det gode seniorliv, siger Michael Bruhn,

ejendomsdirektør i PFA Ejendomme.

I hjertet af den åbne karré, der rummer boligerne, ligger samlingspunktet for fællesskabet. Her er bl.a. et stort fælleshus med køkken og opholdsrum, og der er også plads til at holde fest og have overnattende gæster.

Beboerne bliver således del af et aktivt fællesskab, men der er også plads til privatliv i de rummelige boliger, der indeholder 2 eller 3 værelser fordelt på 65-89 m². De seniorvenlige boliger har bl.a. brede døre, store toiletter og skridsikring på trapperne, ligesom der også er særlige greb på alle hårde hvidevarer i køkkenet.

Oplev seniorbofællesskabet til første åbent hus

DEAS skal stå for udlejningen, som skydes i gang med første åbent hus på søndag den 13. september kl. 12.00-13.00 i prøvelejligheden beliggende Gartnerbyen 110, 1., 5200 Odense V.

Det er et meget spændende projekt, der taler direkte ind i en tendens på markedet, hvor vi ser, at flere og flere ønsker mere end blot et sted at bo. Vi har fået mere fokus på fællesskabet, og der stilles høje krav til både boligen og nærmiljøet, når beslutningen om et nyt hjem skal træffes. Vi ser frem til at sikre PFA en effektiv udlejning af de nye seniorboliger,

siger Kim Krabbe, afdelingschef i DEAS’ afdeling for boligudlejning.

Vær med til at sætte dit præg på fællesskabet

Alle nye beboere bydes velkommen af seniorbofællesskabets vært, som kan hjælpe med alt lige fra småreparationer til koordinering af fælleslokaler og aktiviteter. Og beboerne kan sætte deres eget præg på fællesskabet og være med til at bestemme, om der fx skal etableres en madklub eller et fælles yogahold.

Til beboere med grønne fingre opføres der højbede, fortovshaver, grønne gårdrum og væksthuse. Og fra den fælles tagterrasse kan beboerne nyde den flotte udsigt over Odense.

Læs mere om Gartnerbyens Seniorbofællesskab: www.seniorbofællesskaberpfa.dk

Kort om gartnerbyen

Gartnerbyen er Odenses nye bydel, og her er der rig mulighed for at nyde de smukke grønne områder og det rekreative nærmiljø. Indkøbsmulighederne er mange, og når den nye letbane er klar, kan Odense Banegård desuden nås på bare fem minutter. Der er også gode parkeringsmuligheder ved seniorbofællesskabet, og det er nemt at komme til og fra sin bolig.

Udgivet 10. september 2020

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet

Ledige boliger

Få seneste nyt om åbent hus, ledige lejeboliger og boligprojekter på vej.

Følg os på Facebook