DEAS' boligudlejningsteam udvides med ny afdeling i Aarhus og to lokale udlejningskonsulenter

Ekspertisen inden for projekt- og genudlejning i DEAS’ boligudlejningsteam oprustes med ny afdeling i Aarhus og nye tilførte kompetencer, der med lokalt kendskab skal varetage udlejning af nuværende og fremtidige kunders ejendomme.

Med udvidelsen af den lokale tilstedeværelse dækker DEAS’ ydelser inden for boligudlejning nu størstedelen af landet, og vi står således endnu stærkere rustet til at imødekomme den store efterspørgsel efter erfarne kræfter og lokalt kendskab i området fra Aarhus og til trekantområdet

Vi ser et stort vækstpotentiale i og omkring Aarhus, hvorfor det har været ekstra vigtigt for mig at udvide vores boligudlejningsafdeling netop her. Vi er nu rigtig godt repræsenteret i hele Jylland med afdelinger i Aalborg og Aarhus, så vi har lokalkendskab hele vejen fra Nordjylland til trekantområdet. Det er en stor fordel for vores kunder, der trygt kan overlade udlejningen af deres boliger til os,

siger Kim Krabbe, afdelingschef for DEAS’ afdeling for boligudlejning.

Oprustningen skaber positive resultater

Åbningen af den nye afdeling er blevet modtaget godt hos eksisterende kunder og har allerede vist sig at skabe positive resultater.

Vi har allerede overtaget en række udlejninger og projekter i Aarhus-området, som vi ellers har samarbejdet med eksterne ejendomsmæglerne om. Eftersom vi nu selv kan håndtere alle processer inden for udlejningen i og omkring Aarhus skaber det sikkerhed hos både os selv og vores kunder. Og der gik ikke længe, før vi kunne se den positive effekt af det,

siger Kim Krabbe.

Udlejningen af bl.a. Parkhusene, Andreahus og Emilies Plads er insourcet fra ekstern ejendomsmægler og varetages fremover af DEAS’ udlejningskonsulenter i Aarhus.

Tilførsel af nye fokuserede kræfter med lokal erfaring

Den nye afdeling i Aarhus starter op med to nye udlejningskonsulenter, der hver især kommer med sine spidskompetencer. Dette gør den lokale afdeling i stand til at varetage både udlejning af projektbyggerier og genudlejning af eksisterende ejendomsporteføljer.

Carina Emilie Tøttrup og Ann Chatrine Torborg Christensen, udlejningskonsulenter i DEAS' afdeling for boligudlejning i Aarhus.

Ann Chatrine Torborg Christensen, der er nyansat til udlejningsteamet i Aarhus, er uddannet ejendomsmægler og kommer med erfaring fra både salg og udlejning af en lang række ejer- og lejeboliger i Aarhus-området.

Carina Emilie Tøttrup har allerede godt kendskab til DEAS, da hun har siddet på kontoret i Aalborg i 1,5 år. Carina kommer med en bred erfaring fra udlejning af boliger på projektstadier og genudlejning. Hun er snart færdiguddannet finansøkonom og er også uddannet inden for organisation og ledelse.

DEAS’ jyske boligudlejningsteams består nu af to udlejningskonsulenter i Aarhus og to udlejningskonsulenter samt en studentermedhjælper i Aalborg.

Udgivet 16. februar 2021

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet

FindBolig

Få inspiration til drømmen om en bedre bolig, ledige lejemål og meget andet.

Følg os på Instagram