Certificering af ejendomme i drift

Sammen med PKA og Green Building Council er DEAS i færd med et pilotprojekt, der skal føre til en ny certificering af kontorhuset Flintholm Company House på Frederiksberg, der i forvejen er BREEAM-certificeret.

Projektet skal bidrage til at teste en ny DGNB-certificering af ejendomme i drift (Building In Use), der rummer et stort potentiale for at øge bæredygtigheden i ejendomme i drift markant.

Flintholm Company House vurderes og analyseres i øjeblikket ud fra ni kriterier inden for: miljø, økonomi og sociale aspekter.

Vi har netop afholdt en intern workshop sammen med PKA og andre aktører i ejendommen. Målet hermed er at identificere den værdi, som PKA ønsker og har mulighed for at opnå med certificeringen af ejendommen

siger Dorte Marie Frilund Grøn, der er en af DEAS' bygherrerådgivere og DGNB-konsulenter.

Dorte har stor erfaring med værdiforøgelse igennem bæredygtigt byggeri. Med denne certificering i mål bliver Dorte samtidig udnævnt til auditor inden for DGNB af bygninger i drift.

Projektet forventes at være i mål primo 2021.

Flintholm Company House er ejet af PKA og domicil for DEAS samt Lægernes Pension & Bank, P+, Redmark, E.ON, Netcompany, Valmet og MLDK Mærkevareleverandørerne.

Vil du høre mere?

Kontakt mig og og hør mere om projektet.

Dorte Marie Frilund Grøn
Bygherrerådgiver
Tlf. 39 46 62 63
dmg@deas.dk

 

Udgivet 28. september 2020

Cases

Vi sikrer, at investeringer i energi og miljø er rentable på både kort og langt sigt.

Se cases