Boligsucces i Aalborg: Nu starter udlejningen af anden etape af Stigsborg Brygge

Pressemeddelelse: Det går så godt for CALUMs to lejeboligprojekter på Stigsborg Havnefront, at anden etape af Stigsborg Brygge nu skydes i gang med åbent hus søndag den 18. februar kl. 13-14.

Over 100 beboere har allerede indtaget de første 43 lejligheder i første etape af Stigsborg Brygge og Lindholm Brygges 21 rækkehuse. Så når anden etape står indflytningsklar til 15. juni 2018, vil beboerne flytte ind i et spirende udviklingsområde med masser af liv. Hos CALUM ser man frem til at skyde udlejningen af næste etape i gang.

De har en unik beliggenhed i første række ned til Limfjorden, og med 2-4 værelser appellerer de til en bred målgruppe, der både tæller par, børnefamilier og singler.
Og så har vi lagt stor vægt på en høj kvalitet i materiale bl.a. i køkken og badeværelse. Den er generelt på linje med det, man kan forvente i en ejerbolig,

siger Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

DEAS er CALUMs samarbejdspartner og varetager førstegangsudlejningen samt administrationen af både Lindholm og Stigsborg Brygge.

Udlejningen af de første 43 lejligheder og 21 rækkehuse vidner om nogle gode projekter, der rammer markedet præcist. Interessen har fra første åbent hus-arrangement været stor med flere hundrede besøgende. Og vi var i mål med udlejningen inden indflytning,

siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS, der er lokalt forankret med regionskontor i Aalborg.

CALUM har som de første taget hul på Stigsborg Havnefront, der er en helt ny bydel ved vandet i Nørresundby. Det er et af Aalborg Kommunes største byudviklingsprojekter. I løbet af de næste 20-25 år skal området omdannes til et attraktivt bykvarter med boliger, kontorerhverv og grønne områder i fokus.

Om boligerne på Stigsborg Brygge

86 eksklusive lejeboliger i to nyopførte hesteskoformede bygninger. Alle lejligheder har sydvestvendt altan, terrasse eller tagterrasse, og udformningen sikrer alle lejligheder den bedst mulige udsigt over Limfjorden.

Første etape er klar til indflytning den 15. februar 2018, mens anden etape er indflytningsklar den 15. juni 2018.

www.stigsborgbrygge.dk

Udgivet 12. februar 2018

Cases

Se, hvad vi gennem tiden har gjort for vores kunder.

Gå til cases

full service property house

Se, hvordan DEAS
forvalter ejendomme og skaber værdi for vores kunder

Se filmen