Nyheder

12. april 2023

DEAS Group offentliggør historisk regnskab

DEAS Group har netop offentliggjort sit seneste årsregnskab, der med en omsætning på 913 millioner kroner sikrer, at DEAS Group nu kan øjne en milepæl i form af en milliardomsætning.

Læs mere
21. marts 2023

Illums Bolighus rykker ind på tre etager i Lyngby Storcenter

1½ års ombygningsprojekt er ved at nå sin ende, og der tælles ned til en helt særlig grand opening i Lyngby.

Læs mere
07. marts 2023

DEAS Group køber virksomhed inden for energi data management

Med endnu en acceleration af den igangværende digitale udvikling køber DEAS Group virksomheden IQ Energy Nordic, som har de nordiske eksklusivrettigheder til Energy Management Systemet Eniscope. Systemet understøtter fremtidige behov for transparens, optimering og afrapportering af energiforbrug på ejendomme.

Læs mere
02. marts 2023

Erfarne partnere skal bygge Danmarks største OPP-ejendom

PensionDanmark, MT Højgaard Holding-koncernen og DEAS Group har vundet konkurrencen om at opføre og drive et nyt domicil til Forsvarets Efterretningstjeneste. Projektet har en anlægssum på over 2 mia. kr.

Læs mere
27. februar 2023

Mr. OPP fylder rundt: Lars Olaf Larsen har sat sit aftryk på ejendomsbranchens markante OPP-projekter igennem 20 år

Ejendomsbranchens ukronede konge af OPP fylder 70 år den 27. februar 2023. Lars Olaf Larsen har arbejdet med den unikke partnerskabs-model i 20 år og været del af DEAS Group i 43 år.

Læs mere
02. februar 2023

Affald forvandles til nyt inventar i Sampensions kommende flerbrugerhus

Sampension og DEAS indleder nu et samarbejde med designvirksomhederne HOUE og Daarbak Design. Sammen skal plastaffald fra tre kontorejendomme forvandles til nyt inventar til Sampensions flerbrugerejendom på 10.000 m2 i Nordhavn, som DEAS i forvejen renoverer i 2023.

Læs mere
09. januar 2023

Digital energistyring: Automatisk overvågning af ejendommens energiforbrug

DEAS tilbyder nu investorer digital energistyring med automatisk indhentning af præcis forbrugsdata. 12 investorer og 1.000.000 m2 har allerede fået implementeret den nye løsning, og flere er på vej.

Læs mere
06. januar 2023

Stjerneskud i Nordjylland: 10-års jubilæum for Nordstjerneskolen

Danmarks første skole opført i Offentligt-Privat-Samarbejde fylder 10 år. Nordstjerneskolen slår en tyk streg under vigtigheden af gode og innovative rammer for børn og unge. Skolen er skabt i et stærkt samarbejde mellem Frederikshavn Kommune, MT Højgaard og DEAS.

Læs mere
14. november 2022

Gør plads til naturen: Ny screeningsmetode fra DEAS sætter tal på biodiversiteten

Pressemeddelelse: Hvad gør man, når man ikke har de rette værktøjer til at måle effekten af nye projekter, der skal fremme biodiversiteten? Man laver det da selv - Mød tre handlekraftige kolleger i DEAS.

Læs mere
04. november 2022

DEAS Group kåret som Årets Ejendomsvirksomhed 2022

EjendomDanmark har i samarbejde med Ejendomswatch kåret DEAS Group som vinder af Årets Ejendomsvirksomhed. Det skete, da Ejendomsbranchen den 3. november 2022 var samlet til årets topmøde EJENDOM2022.

Læs mere
28. oktober 2022

Fra bank til boliger med omtanke: Svanemærkede boliger i Aarhus midtby står klar

Aarhus er nu en ny ejendom med svanemærkede boliger rigere. Efter 1½ års effektiv byggeproces står boligerne på Jægergårdsgade i centrum af Aarhus klar. Foruden de svanemærkede lejeboliger rummer byggeriet også to erhvervslejemål ud til den populære handelsgade.

Læs mere
24. oktober 2022

DEAS nomineret som Årets Ejendomsvirksomhed

Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Innovation og Årets Bæredygtighedspris uddeles, når branchen samles til topmødet Ejendom2022 den 3. november i København. DEAS er nomineret til en af priserne.

Læs mere
15. september 2022

DEAS styrker sin rådgivning og erhvervsudlejning i Jylland med ny Leasing Manager

Trine Kjøller er tiltrådt som ny Leasing Manager i DEAS’ Erhvervsudlejning i Aarhus.

Trine får udlejningsansvaret for erhvervslejemål i Århus og omegn, herunder kontor- og butikslejemål.

Læs mere
14. september 2022

Nye vinde i Spies’ tidligere hovedkvarter: Nytænkende udvikling af historisk ejendom skal fordre moderne arbejdsliv

Nyropsgade nr. 39 i det centrale København: Pensionsselskabet PenSam og ejendomsforvalteren DEAS Asset Management har gjort op med den klassiske udviklingsopgave, og skabt et atypisk kontorhus med en kreativ stemning og ambitionen om liv 24/7.

Læs mere
09. september 2022

DEAS Group, Lundgrens og CBRE vil sikre unge talenter i nyt netværk

Nyt netværk på tværs af Transactions & Advisory Services i ejendomsbranchen skal sikre talentmassen og være med til at udvikle de nye eksperter.

Læs mere
30. august 2022

Michael Schrøder er ny CFO hos DEAS Group og får afgørende rolle i DEAS’ transformation

Michael Schrøder er nyansat CFO hos DEAS Group og er indtrådt i koncernledelsen pr. 15. august 2022.

Læs mere
25. august 2022

DEAS Group fortsætter i ambitiøst digitalt spor med nyt interationalt proptech partnerskab

DEAS Group er investeret i fremtidens arbejdsplads - og efter et år med adskillige indgåede digitale partnerskaber er det seneste partnerskab med first moveren Spaceti et naturligt, men også modigt skridt på rejsen.

Læs mere
22. august 2022

Nyt pilotprojekt vil bane vejen for flere lejeboliger med omtanke for miljøet

Det er ikke til at se det, hvis man ikke ved det. Små hvide sensorer diskret placeret i hvert rum og i brusenichen samt en touchskærm ved indgangsdøren afslører dog, at noget er anderledes. Lejligheden på 118 m2 på Frederiksberg er blevet moderniseret med tårnhøje grønne ambitioner.

Læs mere
01. august 2022

En af ejendomsbranchens markante profiler fylder rundt og markerer samtidig sit første år som CEO

Rikke Lykke fødselsdag
Når DEAS Groups CEO Rikke Lykke bliver 50 år i august, er det ikke et skarpt hjørne, hun møder, men derimod en livsbegivenhed, der efter hendes eget ønske skal fejres. Ledende branchekolleger sætter i den forbindelse ord på fødselaren.

Læs mere
20. maj 2022

DEAS henter digital profil som ny Vice President for Marketing & Communications

Læs mere
16. maj 2022

DEAS Group indgår strategisk partnerskab med NORNORM og tilbyder nyt fleksibelt kontorprodukt til erhvervslejere og investorer

DEAS opkøbte i marts office management-platformen Good Monday og indgår nu et nyt strategisk partnerskab med virksomheden NORNORM, der tilbyder virksomheder attraktive kontormøbelløsninger baseret på en abonnementsmodel, hvor virksomhederne meget let kan tilpasse kontorindretningen, når behovene ændrer sig.

Læs mere
27. april 2022

Årsregnskab 2021

DEAS Group leverer flot resultat og sætter større fokus på social og bæredygtig ansvarlighed.

Læs mere
30. marts 2022

Nyt partnerskab skal højne den digitale infrastruktur til glæde for kontorlejere

DEAS Group har netop indgået partnerskab med det globale certificeringssystem WiredScore og kan som den første virksomhed i Danmark nu tilbyde certificering af kontorejendommes digitale infrastruktur. Snart tilbydes investorer i Norge, Sverige og Finland også muligheden.

Læs mere
23. marts 2022

DEAS Group køber proptech-virksomheden Good Monday

DEAS Group accelererer sin digitale udvikling ved at lancere konceptet ’DEAS Studio’ samt med opkøbet af office management-platformen Good Monday.

Læs mere
25. januar 2022

DEAS opruster med endnu en ledende profil: Thomas Fog er ny Chief Real Estate Officer

Thomas Fog skal løfte investorernes ejendomme med innovativ og bæredygtig udvikling samt effektiv drift, fortæller Group CEO Rikke Lykke. Thomas Fog kommer fra en stilling som Business Unit President i Facility Management-leverandøren Coor.

Læs mere
17. december 2021

To stærke ejendomsprofiler slutter sig til DEAS Asset Management: Anette Grotum er ny Head of Asset Management, og Nick Winther er ny Investment Manager

Anette Grotum og Nick Winther tiltræder begge den 1. januar 2022.

Læs mere
30. november 2021

DEAS etablerer et nyt netværk for unge: DEAS Young Professionals

I DEAS tror vi på at investering i fællesskabet og faglig- og personlig udvikling giver det bedste afkast både på bundlinjen og det personlige plan. Derfor har vi etableret DEAS Young Professionals , som er et nyt netværk for vores unge medarbejdere.

Læs mere
16. november 2021

DEAS’ Group CEO Rikke Lykke tager sit næste strategiske træk: Skarpe profiler skal løfte innovation

Stærkt digitaliserings og automation team i DEAS
Pressemeddelelse: Group CEO Rikke Lykke har etableret en ny digital enhed i DEAS Gruppen og hentet skarpe profiler til opgaven. Målet er, at DEAS skal være med helt i front, siger CEO’en om de seneste rekrutteringer.

Læs mere
20. september 2021

På vej mod mere vild natur

Hen over sommeren har insekter og natur fået mere plads ved seks af de ejendomme, DEAS har ansvaret for i Jylland.

Læs mere
26. august 2021

Mette Seifert bliver ny CIO for DEAS Gruppen

Mette Seifert, CIO DEAS Gruppen

Nu tages endnu et vigtigt skridt på rejsen med ansættelsen af Mette Seifert som ny CIO for DEAS Gruppen. Mette Seifert skal bidrage til at understøtte investeringsstrategier og skabe stærke resultater for selskabets institutionelle investorer via DEAS’ stærke pan-nordiske platform og netværk.

Læs mere
27. juli 2021

DEAS styrker sit internationale perspektiv. Rikke Lykke tiltræder som ny Group CEO for DEAS Gruppen.

DEAS Gruppens bestyrelse er glade for at kunne meddele ansættelsen af Rikke Lykke som ny CEO for DEAS Gruppen. Rikke Lykke skal bistå og accelerere den strategiske udvikling af koncernen på internationalt plan. Rikke Lykke tiltræder 1. august 2021.

Læs mere
25. juni 2021

DEAS vil gennemføre ny, grøn certificering af over 30 ejendomme i drift i år

Kunderne efterspørger i stigende grad at få deres ejendomme certificeret i forhold til bæredygtighed. DEAS´ bygherrerådgivere er klar til at håndtere den nødvendige indsamling af data og dokumentation, så bygninger kan opnå den anerkendte DNGB-certificering.

Læs mere
01. juni 2021

Aberdeen Standard Investments og DEAS Gruppen afslutter handel

Aberdeen Standard Investments' (ASI) nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom i Sverige, Norge, Finland og Danmark er den 31. maj 2021 endeligt overtaget af DEAS Gruppen.

Læs mere
29. april 2021

Årsregnskab 2020: DEAS opnår stabilt resultat og sætter kurs mod Norden og en grønnere fremtid

DEAS Gruppen opnåede i 2020 en vækst i nye kunder og omsætning på niveau med 2019, på trods af både COVID-19 og en større kundes insourcing af en del af aktiviteten. Omsætningen udgjorde 657,6 mio. kr. mod 659,8 mio. kr. i 2019, og EBITDA endte på 75,3 mio. kr. i 2020. Årets resultat endte med et overskud på 26 mio. kr. efter skat.

Læs mere
21. april 2021

Velliv og PensionDanmark opfører Aarhus’ første svanemærkede boliger

På Jægersgårdsgade i centrum af Aarhus bliver der sat nye standarder for bæredygtigt byggeri i Danmarks næststørste by, når byens første ejendom med svanemærkede boliger bliver opført. Ejendommen kommer til at rumme både lejligheder og erhverv, og bag projekt står Velliv og PensionDanmark, mens DEAS står for udvikling og rådgivning.

Læs mere
22. februar 2021

Frederiksberg Boligfond og ti københavnske fonde vælger DEAS til at overtage administrationen af fondenes ejendomme

Frederiksberg Boligfond og de ti københavnske fonde, der tilsammen ejer 29 boligejendomme med 4.500 lejligheder på Frederiksberg og i København, har valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS A/S som deres fremtidige samarbejdspartner.

Læs mere
16. februar 2021

DEAS' boligudlejningsteam udvides med ny afdeling i Aarhus og to lokale udlejningskonsulenter

Ekspertisen inden for projekt- og genudlejning i DEAS’ boligudlejningsteam oprustes med ny afdeling i Aarhus og nye tilførte kompetencer, der med lokalt kendskab skal varetage udlejning af nuværende og fremtidige kunders ejendomme.

Læs mere
02. februar 2021

Historisk ejendom forvandlet til guld-certificeret kontorhus

Hirschsprunghus i Virum er ombygget og renoveret, så flerbrugerhuset i dag fremstår som en topmoderne kontorbygning, der bl.a. huser Novo Nordisks ingeniørvirksomhed NNE. Med DEAS som rådgiver har ejendommens ejer PKA løftet ejendommen til en DGNB-guldcertificering.

Læs mere
29. januar 2021

Tilskud til energiforbedringer af ejendommen

En ny Bygningspulje er trådt i kraft, og det betyder, at det snart bliver muligt for bl.a. udlejere samt ejer- og andelsboligforeninger at søge tilskud til energiforbedringer af ejendommen.

Læs mere
26. januar 2021

The Many og DEAS Asset Management indgår strategisk og operationelt samarbejde

Den prisvindende investeringsplatform, The Many, indgår samarbejde med DEAS Asset Management om sourcing af ejendomme til The Many’s platform, asset management samt ejendomsadministration.

Læs mere
14. januar 2021

Udviklingen af Aalborg-bydelen Skalborg fortsætter, og 119 nye lejeboliger står snart klar

Til foråret står CALUMs næste etape af Oasen klar på toppen af Skalborg Bakke i Aalborg, og udlejningen skydes nu i gang. De første 92 boliger i det fredfyldte og grønne område blev alle lejet ud i 2019.

Læs mere
14. januar 2021

Sådan kan Hellebæk Klædefabrik komme til at se ud

Pressemeddelse: Visionerne for Hellebæk Klædefabrik er konkretiseret, og PensionDanmark og Velliv præsenterer nu deres bud på en helhedsplan for området med eksklusive boliger, et moderne og fremsynet kontorfællesskab, hvor der er rum til hjemmearbejdspladser og plads til både de nuværende og nye erhvervslejere, samt fællesfaciliteter og grønne områder, som kan bruges af både erhvervslejere og områdets beboere.

Læs mere
08. januar 2021

DEAS Gruppen indgår aftale med Aberdeen Standard Investments om overtagelse af selskabets nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom

Gruppen vil overtage forretningen i Sverige, Norge, Finland og Danmark

Læs mere
22. december 2020

Mads knuser grønne tal for kunderne

Det kræver masser af data og detaljerede beregninger, når vi sammen med vores kunder arbejder på at sænke energiforbruget og sætte klimamål for ejendomsporteføljerne. Derfor har vi budt velkommen til Mads Jakobsen, der er DEAS’ første klimaøkonom.

Læs mere
30. november 2020

Aberdeen Standard Investments vælger DEAS Gruppen til at overtage selskabets asset management-forretning i Norden

Aberdeen Standard Investments (ASI) har valgt DEAS Gruppen som den foretrukne partner til at overtage selskabets nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Samtidig har Aberdeen Standard Investments til hensigt at vælge DEAS Asset Management til at udføre asset management i Norden på vegne af deres europæiske og globale fonde.

Læs mere
03. november 2020

Fra green field til ny bydel: Udvikling af 27.000 m² for PFA i Slagelse

Over de kommende år skyder et nyt byområde op tæt på Slagelse centrum. Med en investering på 230 mio. kr. har PFA overtaget byggegrunden på 27.000 m², hvor der bl.a. skal opføres 150 ungdomsboliger samt 44 familieboliger.

Læs mere
02. november 2020

Fleksibel arbejdsplads: Line og Judith er medarbejdere på distancen

DEAS udvidede i sensommeren medarbejderstaben med vores første to distance-medarbejdere, der fast arbejder fra hjemmekontoret.

Læs mere
28. oktober 2020

Udviklingen af Valby fortsætter: Nye centrale lejeboliger snart klar

Pressemeddelelse: I marts 2021 står 56 nye moderne lejligheder klar på Trekronergade 124 i Valby, og udlejningen går nu i gang.

Læs mere
22. oktober 2020

Lejere i nyopførte ejendomme er særligt tilfredse

DEAS’ undersøgelse af lejernes tilfredshed viser, at lejere i nyopførte ejendomme generelt er mere tilfredse med deres bolig og ejendom end lejere i ældre byggerier.

Læs mere
21. oktober 2020

Kundeservice skal være første prioritet

Resultaterne af årets undersøgelse af tilfredsheden blandt DEAS’ boliglejere slår fast, at de klassiske servicedyder er helt centrale for lejernes tilfredshed.

Læs mere
20. oktober 2020

Corona og politisk debat præger boliglejerne i 2020

DEAS har netop afsluttet årets undersøgelse blandt boliglejerne. Årets resultat viser, at beboerne generelt er tilfredse.

Læs mere
05. oktober 2020

Ny, topmoderne skøjtehal skyder op på Østerbro

Rejsegilde på den nye skøjtehal i Østre Gasværk-bykvarteret mandag den 5. oktober.

Læs mere
02. oktober 2020

Wagner Ejendomme vælger DEAS som center manager af Metropol Shoppingcenter

Wagner Ejendomme har valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS som fremtidig center manager af Vendsyssels største shoppingcenter Metropol Shoppingcenter, der ligger langs gågaden i Hjørring.

Læs mere
28. september 2020

Certificering af ejendomme i drift

Sammen med PKA og Green Building Council er DEAS i færd med et pilotprojekt, der skal føre til en ny certificering af kontorhuset Flintholm Company House på Frederiksberg, der i forvejen er BREEAM-certificeret.

Læs mere
22. september 2020

Nyt liv til ikonisk domicil

I Lyngby har over 4.000 m2 cellekontorer fået nyt liv som moderne arbejdsplads til 200 medarbejdere.

Læs mere
21. september 2020

PenSam indgår nyt samarbejde om asset management af ejendomme

Pressemeddelelse: PenSam har netop indgået samarbejde om management af selskabets danske ejendomsportefølje med DEAS Asset Management og Fokus Asset Management, som skal løfte både asset management og ejendomsadministrationsopgaven.

Læs mere
17. september 2020

DEAS indgår bæredygtigt samarbejde med BetterHome

DEAS har indgået samarbejde med den grønne organisation BetterHome, der sammen med Danfoss, Grundfos og Rockwool baner vejen for endnu flere bæredygtige løsninger i danske ejendomme.

Læs mere
11. september 2020

Ladestandere: Sæt strøm til lejernes elbiler

Interessen for at etablere ladestandere ved udlejningsejendomme er stigende og hjælpes på vej af nye krav. Via en enkel analyse kan DEAS hjælpe med overblik og beslutningsgrundlag.

Læs mere
10. september 2020

Gartnerbyen blomstrer med nyt seniorbofællesskab

Til december står 86 nye moderne boliger klar i Gartnerbyen i Odense, og udlejningen går nu i gang.

Læs mere
20. juli 2020

I DEAS har vi netop ansat to nye ejendomsadministratorer med fast hjemmearbejdsplads

Den 1. august 2020 byder vi velkommen til to erfarne ejendomsadministratorer, der har valgt en fremtidig karriere i DEAS. Men en karriere med fast hjemmekontor, hvor kunder og lejere serviceres fra distancen

Læs mere
06. juli 2020

IoT-indsigter skaber ny indretning

I nyt ombygningsprojekt optimerer PKA og DEAS indretningen ved brug af IoT-løsninger.

Læs mere
30. juni 2020

Hvad er reglerne for udlejning via Airbnb?

Som udlejer er du måske i tvivl om, hvilke muligheder du har, hvis din lejer ønsker at fremleje eller har gjort det. Her får du overblik over reglerne og dine muligheder.

Læs mere
12. juni 2020

DEAS ansætter ny stærk retail-profil

Den 1. september byder DEAS velkommen tilbage til Pia Lynggaard, som skal stå i spidsen for DEAS’ afdeling for management af butikscentre som ny afdelingschef.

Læs mere
12. juni 2020

PKA afsætter 30 mio. kr. til energiløft af 14 bolig-ejendomme

Inden for de seneste fem år har DEAS hjulpet PKA med at energioptimere mere end 60 ejendomme i porteføljen, og PKA tager nu endnu et skridt mod deres mål om at reducere det gennemsnitlige energimærke til B inden udgangen af 2020. Der sættes nemlig nu gang i et større investeringsprogram, der vil mindske energiforbruget i yderligere 14 bolig-ejendomme rundt omkring i landet.

Læs mere
03. juni 2020

COO til DEAS Asset Management

Michael Brogaard Rønnelund er per 1. juni 2020 udnævnt til COO (Chief Operating Officer) i DEAS Asset Management A/S.

Læs mere
02. juni 2020

Ny chef for DEAS’ boligudlejning

Kim Krabbe er tiltrådt som ny afdelingschef for DEAS’ boligudlejning.

Læs mere
27. maj 2020

Nyt liv i Hellebæk Klædefabrik

Pressemeddelelse udsendt af PensionDanmark og Velliv: Tiden er løbet fra kontorlejemålene i Hellebæk Klædefabrik, der skal have nyt liv. Derfor vil Klædefabrikkens ejere, PensionDanmark og Velliv, i samarbejde med DEAS Asset Management og i dialog med brugerne og naboerne sætte gang i udviklingen af en vision og helhedsplan, der skal forvandle Klædefabrikken til boliger, åbne kontorer og grønne møderum.

Læs mere
19. maj 2020

Energiscreeninger vinder frem

Find ejendommens potentiale for grønne besparelser med en energiscreening.

Læs mere
14. maj 2020

Ny bæredygtig affaldsstation til beboerne i Gyngemosepark

I Gyngemosepark i Søborg er en ny og bæredygtig affaldsstation på vej til stor glæde for de ca. 600 beboere og områdets unikke dyreliv.

Læs mere
09. maj 2020

Sikker og forsvarlig genåbning af de danske shoppingcentre

Pressemeddelelse: Den 11. maj åbner Danske Shoppingcentres 17 shoppingcentre igen. Og selvom det er en utrolig glædelig begivenhed, bliver genåbningen ikke fejret med festfyrværkeri og først-til-mølle tilbud.

Læs mere
01. maj 2020

Arenahaven giver plads til fællesskab og livskvalitet

Bæredygtighed er mange ting. I de nye lejeboliger i Arenahaven kommer det især de kommende beboerne til gode.

Læs mere
17. april 2020

Årsregnskab 2019: DEAS opnår et flot resultat

Pressemeddelelse: DEAS-koncernen opnåede i 2019 en omsætningsvækst på 19,8% i forhold til 2018. Omsætningen steg fra 550,9 mio. kr. i 2018 til 659,8 mio. kr. i 2019, og EBITDA endte på 92,8 mio. kr. i 2019.

Læs mere
06. april 2020

Bolig-øen The Residence CPH klar til udlejning i påsken

Pressemeddelelse: 2. påskedag starter DEAS udlejningen af 179 nye lejeboliger i Københavns nye ø-kvarter på sydspidsen af Enghave Brygge, midt i hovedstadens inderhavn.

Læs mere
03. april 2020

Et helt nyt univers af oplevelser på 5.800 m2 åbner i City2 til efteråret

Pressemeddelelse: I udfordrede tider er det dejligt med et lyspunkt at se frem til. Til efteråret 2020 får kunderne i City2 endnu flere oplevelser at vælge imellem, når underholdningsuniverset Cecilie’s med 18 hullers adventure minigolfbane, 18 hyperballbaner og sportsbar med råhygge indtager City2.

Læs mere
01. april 2020

Hotel Koldingfjord investerer millioner i en udfordret tid

Pressemeddelelse udsendt af Hotel Koldingfjord og PKA: Midt i den alvorlige økonomiske krise forsaget af corona-epidemien har Hotel Koldingfjord i Kolding besluttet at fremrykke investeringer for et tocifret millionbeløb.

Læs mere
26. marts 2020

DEAS opgraderer Findbolig.nu i samarbejde med Valtech

DEAS har netop indgået aftale med det førende digitale konsulenthus Valtech om opgradering og udvikling af DEAS’ boligudlejningsportal Findbolig.nu.

Læs mere
17. marts 2020

Shoppingcentre begrænsede åbne fra 18. marts

Læs mere
17. marts 2020

Medarbejderne på ejendommene går i front

I denne ekstraordinære situation skal vi fortsat sikre, at vores lejere får den nødvendige hjælp.

Læs mere
11. marts 2020

Sådan forholder DEAS sig til coronavirus

Vi følger myndighedernes anvisninger og har foretaget en række tiltag for at medvirke til at begrænse smitte med coronavirus.

Læs mere
11. marts 2020

Personlig betjening hjælpes på vej med nyt kommunikationssystem

God kundeservice handler om at møde vores lejere med så meget indsigt og viden som muligt, så betjeningen altid er personlig og foregår effektivt. Det skal også være lettere at være lejer i boliger og ejendomme, som administreres af DEAS.

Læs mere
11. marts 2020

Investering i Findbolig.nu letter den digitale vej til den nye bolig

Stigsborg Brygge DEAS
DEAS’ nuværende udlejningsportal Findbolig.nu opgraderes nu, så potentielle lejere vil blive præsenteret for et helt nyt brugervenligt digitalt univers, hvor de nemt og hurtigt kan finde deres nye bolig.

Læs mere
11. marts 2020

Nyt digitalt værktøj lader kunderne arbejde med ejendomsdata på helt ny måde

Som ejendomsforvalter varetager vi en helt unik mængde data om vores kunders ejendomme. Vi stiller nu disse data til rådighed, da vi blandt vores kunder oplever et ønske om at have direkte adgang til også selv at kunne arbejde analytisk med data og skabe egne indsigter.

Læs mere
02. marts 2020

Ny chef for DEAS’ erhvervsudlejning

Hanne Poulsen er ny chef for DEAS’ afdeling for erhvervsudlejning.

Læs mere
07. februar 2020

Arenahaven i Ørestad tilbyder bæredygtige boliger

Pressemeddelelse: Udlejningen af boligkomplekset Arenahaven i Ørestad er nu i gang. ATP Ejendomme står bag ejendommen, der rummer 153 nye lejeboliger til familier, par og singler.

Læs mere
03. februar 2020

Ny kundechef til DEAS’ afdeling for foreninger

DEAS tilfører endnu flere ressourcer til serviceringen af vores kunder.

Læs mere
21. januar 2020

Træd indenfor i Ibihavens grønne boligfællesskab med plads til samvær og fordybelse

Udlejningen af TETRIS’ nye boligfællesskab Ibihaven er netop startet, og første åbent hus løb af stablen i søndags med over 100 besøgende, der fik en fornemmelse af de kommende boliger og unikke rammer.

Læs mere
09. januar 2020

DEAS vinder administration af to nye shoppingcentre

Pressemeddelelse: Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har netop indgået samarbejdsaftale med ejendomsforvaltningsselskabet DEAS.

Læs mere
06. januar 2020

Ny afdelingschef for bygherrerådgivning

Den 6. januar 2020 tiltræder Klaus Thanbech som ny afdelingschef for Bygherrerådgivning i DEAS.

Læs mere
20. december 2019

DEAS lander erklæring for persondata

Med en udvidet ISAE 3000-erklæring blåstemples DEAS’ overholdelse af persondatareglerne og kunderne får den bedst mulige sikring.

Læs mere
19. december 2019

DEAS vinder ny samarbejdsaftale

En af DEAS’ institutionelle kunder gennem mange år har netop købt en større boligportefølje, som består af en række ejendomme og næsten 300 lejemål i hovedstadsområdet.

Læs mere
19. december 2019

Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS som forvalter af dansk ejendomsportefølje

Pressemeddelelse: DEAS og den globale kapitalforvalter Invesco har indgået et samarbejde, der omfatter sidstnævntes ejendomsportefølje i Danmark.

Læs mere
17. december 2019

Markant ejendomsudvikler vælger DEAS som samarbejdspartner

Pressemeddelelse: Ejendomsudvikleren TETRIS A/S har indgået samarbejdsaftale med DEAS om udlejning, administration og drift af TETRIS’ nyudviklede koncept for seniorboligfællesskaber. Ambitionen er at skabe omkring 5.000 nye lejeboliger inden for de næste 10 år.

Læs mere
02. december 2019

Black Friday sætter ny besøgsrekord i danske shoppingcentre

Black weekend, Black week og sågar Black November. Black Friday har i den grad udviklet sig siden introduktionen på det danske marked, og der er ingen tegn på afmatning i kundernes interesse for den store udsalgsdag.

Læs mere
14. november 2019

Innovativ udnyttelse af ledigt kontorlejemål: Nu åbner Nørrebros nye hostelkoncept

I tirsdags åbnede et helt nyt koncept på toppen af Nørrebro Bycenter, hvor Urban Camper har slået dørene op til sit nyudviklede hostel, der fungerer som en slags indendørs campingplads.

Læs mere
25. oktober 2019

Nu udlejes boligerne i PensionDanmarks prisvindende byggeri i Køge

Pressemeddelelse: PensionDanmark er i fuld gang med at opføre 80 nye lejeboliger, der ligger med adgang direkte til stranden i Køge Kyst. Udlejningen er netop skudt i gang med et velbesøgt første åbent hus i søndags den 20. oktober, og boligerne er klar til indflytning 1. april 2020.

Læs mere
23. oktober 2019

Nyt værktøj spotter energipotentialer i PKA’s portefølje

PKA har sat et ambitiøst klimamål for sin ejendomsportefølje. For at hjælpe PKA i mål har DEAS udviklet et nyt styringsværktøj, der giver overblik og styrer energi-indsatserne.

Læs mere
09. oktober 2019

DEAS Asset Management henter erfaren profil til at stå i spidsen for udviklingsaktiviteterne

Pressemeddelelse: Claus Skytte er ny Head of Development i DEAS Asset Management. Han skal realisere potentialerne i kundernes porteføljer.

Læs mere
07. oktober 2019

Sådan griber du en forbedring an

Der er en række områder, du som udlejer skal have helt styr på, hvis du vil udføre forbedringsarbejde, mens lejemålene er udlejede. Få indblik i de vigtigste procedurer og faldgruber.

Læs mere
01. oktober 2019

Ny afdelingsdirektør skal styrke ejendomsdriften

Morten Clausen er ny afdelingsdirektør og overordnet ansvarlig for DEAS’ afdeling for Facility Services. Han skal lede og udvikle Facility Services, der varetager ejendomsdrift og viceværtservice på over 700 ejendomme.

Læs mere
12. september 2019

Sygeplejerskernes Hus: Markant løft til indeklimaet

Beboerne i PKA’s historiske ejendom i København har fået nye vinduer og altandøre, der dæmmer op for støjen fra Tagensvej, en af Københavns meget trafikerede veje. Ved at søge støtte til projektet er huslejestigningen som følge af vedligeholdelsesprojektet sænket markant.

Læs mere
26. juni 2019

DEAS Asset Management: ”Vi skal være kundernes eksekveringsmaskine”

Efter tyve år i finansbranchen tog Benny Buchardt Andersen for ni måneder siden springet til stillingen som CEO i DEAS Asset Management A/S, der er en del af DEAS Gruppen. Dermed står han i spidsen for en markant strategisk styrkelse af selskabet, og han har et klart billede af den position, selskabet vil indtage på markedet.

Læs mere
26. juni 2019

Juridisk kommentar: Udlejer får typisk medhold i §5,2-sager

Huslejenævnene i København behandler jævnligt sager om huslejens størrelse i lejeboliger, der er gennemgribende forbedret (§ 5, stk. 2-lejemål). Det er vanskeligt at finde en fast linje i afgørelserne, og praksis er usikker.

Læs mere
25. juni 2019

Nyt projekt understreger værdien af det gode indeklima

Det er en god forretning at tænke indeklima ind i energioptimeringen. Det understreger nyt forskningsprojekt fra Teknologisk Institut i samarbejde med DTU og DEAS.

Læs mere
29. maj 2019

Nu starter byggeriet af Østerbro Skøjtehal

Pressemeddelelse: Københavnerne kan se frem til en helt ny skøjtehal på Østerbro. Onsdag den 29. maj blev første spadestik til skøjtehallen, som skal stå klar i begyndelsen af 2021, taget.

Læs mere
16. maj 2019

Rejsegilde på Frederiks Brygge: Hjertet i ny bydel står snart klar

Pressemeddelelse: 16. maj 2019 er en milepæl for et af de største byggeprojekter i København.

Læs mere
02. maj 2019

Ny undersøgelse blandt boliglejere: Klar forbedring i tilfredsheden

DEAS har netop afsluttet årets undersøgelse blandt boliglejerne. De er blevet mere tilfredse og oplever en bedre service.

Læs mere
12. april 2019

Fra grusgrav til oase: Populære lejeboliger i ny bydel i Aalborg

Pressemeddelelse: Calum har forvandlet en tidligere grusgrav i det sydlige Aalborg til en ny bydel med ekstraordinære omgivelser for de kommende beboere. Udlejningen er i gang, og der er åbent hus hver søndag kl. 11-12.

Læs mere
28. marts 2019

DEAS løfter omsætningen

Pressemeddelelse: DEAS-koncernen opnåede i 2018 en vækst på 4,8 % i forhold til 2017. Omsætningen steg fra 525,8 mio. kr. i 2017 til 550,9 mio. kr. i 2018, og EBITDA endte på 36,9 mio. kr. i 2018.

Læs mere
18. marts 2019

AP Pension åbner for udlejningen af 128 nye og moderne boliger i naturskønne Risskov

Pressemeddelelse udsendt af AP Pension: Udlejningen af AP Pensions lejeboliger på Kværnloftet i Risskov ved Aarhus bliver åbnet, så alle interesserede kan skrive sig op til en af boligerne.

Læs mere
15. marts 2019

Overblik og ekspertise sikrer maksimalt afkast

DEAS’ tværfaglige samarbejde sikrer nye investeringsprojekter på lang sigt.

Læs mere
13. marts 2019

Digitale services gør det lettere at være lejer

DEAS’ digitale selvbetjeningløsninger gør det let og bekvemt for lejere at kommunikere med os og giver en effektiv sagsbehandling.

Læs mere
07. marts 2019

Rift om boliger i 17 etagers tårn i Holbæk

Pressemeddelelse udsendt af AP Pension: Udlejningen af lejlighederne i Holbæk Fjordtårn, som AP Pension opfører i Holbæk, er kommet godt fra start. Det er DEAS, der står for udlejningen af boliger i det 17 etager høje tårnhus.

Læs mere
04. marts 2019

Amager Centret løfter sløret for nye butikker

Byggeriet står forventeligt færdigt næste forår, men allerede nu kan sløret løftes for nogle af de nye lejere. Og der er tænkt på noget til alle, fra de kaffetørstige og lækkersultne til de søde små og dem, der elsker en god løbetur.

Læs mere
04. marts 2019

Ny ferielov har betydning for ejendomme med ansatte

Har du medarbejdere direkte ansat på ejendommen? Så har den nye ferielov betydning for dig, hvis de er ansat under vilkårene ’ferie med løn’.

Læs mere
01. marts 2019

Rygaard Park: 27 eksklusive rækkehuse klar til udlejning på Lindholm Brygge

Pressemeddelelse: CALUM udvider eksklusivt kvarter med 27 nye rækkehuse. Etape 2 skydes i gang med åbent hus i prøveboligen på Rygaard Park 45 søndag den 3. marts kl. 13.00-14.00.

Læs mere
25. februar 2019

CCO til DEAS skal sikre kundeservice og høj kvalitet

Den 4. marts byder vi velkommen til Annelise Arboe Sommer, som tiltræder en nyoprettet stilling som Chief Commercial Officer (CCO) og bliver en del af direktionen.

Læs mere
18. februar 2019

DEAS bistår med renoveringen af prisvindende hotel

AP Pension & DEAS i endnu et samarbejde i forbindelse med renoveringen af Hotel Comwell Kongebrogaarden i Middelfart.

Læs mere
12. februar 2019

Preben Rehøj, 75 år

Preben Rehøj, projektleder i Teknik, fylder 75 år.

Læs mere
08. februar 2019

Nybyggeri på Godsbanen i Aalborg rives væk

Pressemeddelelse: På blot 1 ½ måned har Godsbanens nye lejeboliger fundet sine beboere. Kun ni af de i alt 77 lejligheder er ledige, og beboerne skal nu blot vente på, at det bliver indflytningsdag den 1. marts 2019.

Læs mere
01. februar 2019

Lærernes Pension i mål med boligprojekt: Nu udlejes sidste etape af Nørresundby Havnefront

Pressemeddelelse: Den gamle slagterigrund i Nørresundby har de sidste mange år oplevet en eksplosion af nye boliger, og færdiggørelsen af området på solsiden af Limfjorden nærmer sig.

Læs mere
07. januar 2019

DEAS henter ny teamchef i egne rækker

Thomas Ryberg er ny teamchef på DEAS’ kontor på Søren Frichs Vej i Aarhus.

Læs mere
02. januar 2019

Nye talenter til DEAS Asset Management skal få kundens strategi ud at leve

DEAS Asset Management A/S byder nu velkommen til en række nye, stærke profiler, og det løfter selskabets værditilbud markant.

Læs mere
18. december 2018

77 lejligheder klar til udlejning på de gamle togskinner i Aalborg

Pressemeddelelse: DEAS har netop indgået aftale med PKA og A. Enggaard om udlejning af 77 lejligheder på det gamle godsbaneareal i Aalborg. Torsdag den 27. december 2018 afholdes første åbent hus i prøveboligen på Godsbanen 45 for alle, der er interesseret.

Læs mere
06. december 2018

DEAS Asset Management styrkes med unikt værditilbud

Værditilbuddet til kunder styrkes nu i DEAS Asset Management. Målet er at imødekomme investorernes behov for en samarbejdspartner, der kan eksekvere professionelt på tværs af hele værdikæden i ejendomsforvaltning.

Læs mere
06. december 2018

Shoppingcentre i udvikling

DEAS arbejder kontinuerligt på at øge centrenes værdi og gøre det så attraktivt som muligt både at være lejer, kunde og ejer.

Læs mere
03. december 2018

Flerbrugerejendom: En investering ud af tomgang

I Hellerup er ét lejemål blevet til fem. Ved etablering af flerbrugerejendomme tilgodeses både investor og lejere, da det mindsker tomgang og øger fleksibilitet.

Læs mere
29. november 2018

DEAS’ overtagelse af Nordea Ejendomme er nu formelt på plads

DEAS’ overtagelse af ejendomsforvaltningsselskabet Nordea Ejendomme, der blev offentliggjort den 28. august 2018, er nu en realitet. Finanstilsynet har godkendt handlen, og parterne har gennemført den formelle overtagelse (closing).

Læs mere
26. november 2018

Black Friday sætter ny rekord i danske shoppingcentre

Årets Black Friday den 23. november satte igen ny rekord i det samlede besøgstal i de 17 shoppingcentre, som DEAS administrerer og driver på vegne af Danske Shoppingcentre

Læs mere
21. november 2018

SlotsArkaderne udvidet med shoppingområde til ankerlejer og nye ungdomsboliger

Pressemeddelelse: Efter knap et års byggeaktivitet slår SlotsArkaderne dørene op til et helt nyt shoppingområde. En sammenlægning med naboejendommen har givet plads til en ny H&M i to etager samt 13 attraktive ungdomsboliger.

Læs mere
13. november 2018

PFA afslutter byggeprojekt i Aalborg: Sidste etape af Havnehusene udlejes

Pressemeddelelse: Udlejningen af tredje og sidste etape af PFA’s nybyggeri Havnehusene på Østre Havn i Aalborg er i fuld gang.

Læs mere
07. november 2018

Ventetiden er forbi: Åbning af shoppingmekka på 1. sal i Lyngby Storcenter

Pressemeddelelse: Efter knap et års renovering slår Lyngby Storcenter dørene op til et shoppingområde af international format. Den gennemrenoverede 1. sal byder på en række nye fashion- og livsstilsbutikker, som er samlet af et opdateret og mere logisk gangforløb.

Læs mere
26. oktober 2018

Nyt om navne: Hans Andersen 50 år

Hans Andersen, energichef i DEAS, fylder 50 år den 28. oktober 2018.

Læs mere
24. oktober 2018

Stadig ledige boliger i PKA’s grønne seniorbofællesskab i Valby

Pressemeddelelse: En del af de 49 lejligheder er allerede reserveret, og nu har DEAS åbnet op for ansøgere til de resterende boliger i PKA’s nye seniorbofællesskab Kamelia Hus. Alle interesserede over 60 år har mulighed for at ansøge på Findbolig.nu.

Læs mere
05. oktober 2018

Fuld udlejning af Gavlhusene: Nyopførte lejeboliger i Aalborg revet væk

Pressemeddelelse: På bare 1½ måned kan DEAS, som står for udlejning og administration, melde fuld udlejning af CALUMs nybyggeri på Eternitgrunden i Aalborg.

Læs mere
25. september 2018

Salgschef til DEAS: Lisbeth Sandgaard skal have fuld fokus på private investorer og foreninger

Lisbeth Sandgaard tiltræder den 1. oktober 2018 i en nyoprettet stilling som salgschef i DEAS.

Læs mere
20. september 2018

Ventetiden er forbi: Genåbning af Friis Shoppingcenter i Aalborg

Pressemeddelelse: Efter knapt to års renovering slår Friis Shoppingcenter dørene op til et helt nyt center med Magasin som ankerlejer, ny indretning, ny facade og en ny måde at tænke detailhandel på.

Læs mere
05. september 2018

DEAS Asset Management opruster: Henter erfaren finansmand til at lede selskabet

Pressemeddelelse: Benny Buchardt Andersen sættes nu i spidsen for DEAS Asset Management. Han skal realisere ambitionen om at blive Danmarks bedste asset manager.

Læs mere
31. august 2018

Flexindretning: Nyt koncept afprøves ved modernisering af større lejligheder

I renoveringen af et ældre lejemål kan lejer være med til at bestemme planløsning og materialer.

Læs mere
31. august 2018

Nye ungdomsboliger på toppen af Hillerød

Udvidelsen af Slotsarkaderne i Hillerød skrider planmæssigt frem, og til efteråret slås dørene op.

Læs mere
28. august 2018

DEAS overtager Nordea Ejendomme

Pressemeddelelse: DEAS A/S har indgået aftale med Nordea Bank AB om at overtage ejendomsforvaltningsselskabet Nordea Ejendomme. Nordea Ejendomme driver på vegne af Nordea Liv & Pension samt en række institutionelle investorer en ejendomsportefølje på cirka 22 mia. kr. og er i dag Danmarks største udbyder af erhvervslejemål med cirka 2.700 kontor-, butiks- og lagerlejemål samt cirka 1.150 boliglejemål.

Læs mere
27. august 2018

Overblik og stram styring af driften med digital løsning

Driftsrådgivere, driftsledere, viceværter og servicecenter-medarbejdere skaber værdi for kunder og lejere med effektiv brug af digitalt værktøj.

Læs mere
23. august 2018

Kirsten Cleyton fylder 60 år

Kirsten Cleyton (Vodskov), kundechef i DEAS, fylder torsdag den 23. august 60 år.

Læs mere
17. august 2018

Nyt om navne: Ny teamchef i DEAS

Bjørn Bøjden Erichsen er tiltrådt som ny teamchef i DEAS.

Læs mere
08. august 2018

Ny afdelingschef i DEAS’ koncernøkonomi

Ulrik Jensen er ansat i en nyoprettet stilling som afdelingschef i DEAS’ afdeling for koncernøkonomi.

Læs mere
07. august 2018

Ny aftale med A. Enggaard: 7.000 m2 boliger ud til vandet

DEAS har indgået ny administrationsaftale med A. Enggaard A/S om virksomhedens nybyggeri, Sønder Voldgade Kvarteret, som er under opførelse i Fredericia C.

Læs mere
06. august 2018

Ny chef for kunderapportering

Mette Harboe Ingvardtsen er ny kunderapporteringschef i DEAS.

Læs mere
03. august 2018

Over 700 ledige lejeboliger i hele landet

Lige nu kan vi tilbyde over 700 lejligheder i alle størrelser fordelt over hele Danmark. Du finder de ledige boliger på www.findbolig.nu, der er DEAS' portal til boligudlejning.

Læs mere
02. august 2018

Ny afdelingschef i DEAS’ byggetekniske rådgivning

Thomas Dahl Jensen er tiltrådt som ny afdelingschef i DEAS. Han får ansvaret for projektafdelingen i DEAS’ byggetekniske rådgivning.

Læs mere
01. august 2018

Ny kvalitetsansvarlig til DEAS

Pia Bork Westergård er ny kvalitetsansvarlig i DEAS.

Læs mere
25. juli 2018

Gode råd til de studerendes boligjagt

Pressemeddelelse: På lørdag den 28. juli får mange tusind unge svar på, om de er kommet ind på deres drømmestudie. Studiestart betyder for mange også et akut boligbehov. Grundigt benarbejde, netværk, tålmodighed og en åben indstilling er et godt sted at starte boligjagten.

Læs mere
29. juni 2018

& Other Stories åbner i Lyngby Storcenter

Der er fuld gang i ombygningen og udvidelsen af 1. sal i Lyngby Storcenter, og nu løftes sløret for den sidste ankerlejer i det nye shoppingområde.

Læs mere
27. juni 2018

Ceres Plaza: Over 200 nyopførte lejeboliger i hjertet af Aarhus

Pressemeddelelse: Omkring 500 interesserede lagde vejen forbi første åbent hus i Ceres Plaza søndag den 24. juni. En række af lejlighederne står allerede klar til indflytning.

Læs mere
25. juni 2018

Ny aftale med Solstra Capital Partners og Sampension

DEAS skal sikre effektiv drift af kontorejendom på 30.000 m2.

Læs mere
20. juni 2018

Mellem land og by: DEAS skal udleje nye arkitekttegnede lejligheder ved Kalvebod Fælled

DEAS har indgået aftale om førstegangsudlejning af AP Pensions 87 kommende lejligheder i Ørestad Syd.

Læs mere
13. juni 2018

Vejle Psykiatri vinder international arkitekturpris

Pressemeddelelse: Den nye psykiatriske afdeling i Vejle, modtog i går international hæder ved European Healthcare Design Awards 2018 i London. I konkurrence med psykiatriske sygehuse fra hele verden blev Vejle Psykiatri valgt for den bedste arkitektur i kategorien Mental Health Design.

Læs mere
12. juni 2018

Nu skyder Havnehusene helt til tops: PFA og DEAS klar til udlejning af 13 etager i Aalborg

Pressemeddelelse: Søndag d. 17. juni 2018 afholdes første åbent hus for anden etape af Havnehusene på Østre Havn.

Læs mere
08. juni 2018

Masser af nye lejeboliger på vej i Aalborg

I Aalborg er der gang i nybyggeriet, og flere investorer har valgt DEAS som samarbejdspartneren, der med udlejning og administration skal skabe liv i de nye boliger.

Læs mere
06. juni 2018

Mads Tiedt er ny leasing manager i DEAS

Mads er 48 år og kommer med en baggrund som nordic retail director hos Pandora og leasing manager hos Steen & Strøm.

Læs mere
04. juni 2018

CALUM udvider med nye lejeboliger i Kildehøj

Pressemeddelelse: Ejendomsudvikleren CALUM udvider med endnu et projekt i Aalborg. Denne gang med 24 rækkehuse på en attraktiv grund i grønne omgivelser. Lejeboligerne forventes at være klar til indflytning 1. november 2018.

Læs mere
04. juni 2018

Vinderteam fundet til Danmarks første OPP-skøjtehal

Pressemeddelelse: Københavns Kommune har valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS og totalentreprenør CASA til at stå for opførelse og vedligehold af ny skøjtehal på Østerbro.

Læs mere
04. juni 2018

E/F Vennemindevej får større komfort og opdateret ejendom

DEAS skal rådgive ejerforening med 159 lejligheder i renoveringsprojekt til over 13 mio. kr.

Læs mere
23. maj 2018

Lærernes Pension og DEAS starter udlejningen af Nørresundby Havnefront

Pressemeddelelse: Søndag den 27. maj 2018 afholdes første åbent hus for 143 nye lejligheder i Aalborg.

Læs mere
26. april 2018

Frederiksberg Centret udnævnt til Danmarks mest veldrevne ejendom

Frederiksberg Centret får den 26. april tildelt prisen som Danmarks mest veldrevne ejendom 2018. Det sker i Bella Centret til Ejendomsmessen, som er den årlige messe for den danske ejendomsbranche.

Læs mere
26. april 2018

CALUM udvider med nye lejligheder på Eternitgrunden

Pressemeddelelse: Ejendomsselskabet CALUM er aktiv i flere byudviklingsområder i Aalborg, og Eternit-grunden midt i byen er ingen undtagelse. Den 1. september står 29 nye lejeboliger klart til indflytning.

Læs mere
25. april 2018

Indflytningsdag i Hillerød

Den 24. april flyttede en stor del af beboerne ind i deres nye hjem på Nordre Jernbanevej i PFA Ejendommes nyopførte lejligheder i Hillerød. Lejlighederne har fået ros for både indretning og beliggenhed.

Læs mere
23. april 2018

Nye butikker og udvidede koncepter til City2

Pressemeddelelse: City2 byder velkommen til nye lejere og introducerer udvidede koncepter for de eksisterende.

Læs mere
20. april 2018

Lejligheder på Nordre Jernbanevej står nu klar

Pressemeddelelse udsendt af MT Højgaard: MT Højgaard kunne i dag aflevere de sidste af i alt 94 lejligheder på Nordre Jernbanevej i Hillerød til PFA Ejendomme.

Læs mere
19. april 2018

Nyt formandskab i Ejendomsforeningen Danmark

Pressemeddelelse udsendt af Ejendomsforeningen Danmark: Ejendomsforeningen Danmark har i dag holdt landsmøde, hvor bestyrelsen har udpeget Henrik Dahl Jeppesen som ny formand. Boris Nørgaard Kjeldsen er ny næstformand.

Læs mere
19. april 2018

Gå hjem-møde i København om persondataforordning

Den nye persondataforordning var på dagsordenen til et velbesøgt gå hjem-møde for DEAS' foreningskunder på Sjælland.

Læs mere
18. april 2018

Seniorer er et kæmpe aktiv

Seniorerne bliver en større og større del af den danske arbejdsstyrke over de næste mange år, og de vil uden tvivl være del af løsningen på, hvordan vi kan imødekomme efterspørgslen på arbejdskraft.

Læs mere
17. april 2018

H.K.H. Kronprinsesse Mary indvier komplet akutsygehus i Slagelse

Pressemeddelelse udsendt af Region Sjælland: I dag klokken 10 indvies den sidste del af akutsygehuset i Slagelse af H.K.H. Kronprinsessen. Næsten 20.000 nye kvadratmeter med medicinske enestuer og ny fødegang står klar til at fuldende det store byggeri.

Læs mere
16. april 2018

DEAS får ny udlejningschef med stærk mæglerbaggrund

Maivi Herup er tiltrådt som udlejningschef med ansvaret for boligudlejning i DEAS.

Læs mere
05. april 2018

Central House: Ny ejerforening har valgt DEAS til administration og drift

Central House ligger centralt i København ved Amager Boulevard tæt på centrum og Christianshavns volde.

Læs mere
04. april 2018

Hotel Koldingfjord: Tagrenovering i mål

Hotel Koldingfjord tårnet rejses

Den 26. marts blev Hotel Koldingfjords ikoniske kobbertårn løftet tilbage på plads efter en omfattende og nænsom restaurering. DEAS har bidraget som rådgiver på projektet, der har været gennemført i tre etaper for at tage mest mulig hensyn til hotellets mange gæster og daglige drift.

Læs mere
21. marts 2018

Fem områder driver erhvervslejernes tilfredshed

DEAS' erhvervslejerundersøgelse har identificeret fem områder, der i særlig grad driver erhvervslejernes tilfredshed.

Læs mere
21. marts 2018

Svanemærkede lejeboliger stiller nye krav til drift og lejere

Med The Hill har PKA gjort det muligt for lejere at bo bæredygtigt. De 71 nye lejeboliger i Hillerød er nemlig de første i Danmark til at opnå svanemærket.

Læs mere
09. marts 2018

PFA udpeger DEAS som bygherrerådgiver til Gartnerbyen

Pressemeddelelse: I Odenses spirende bydel Gartnerbyen opfører pensionsselskabet PFA 157 lejeboliger til både familier og seniorer.

DEAS er udpeget som bygherrerådgiver og skal varetage PFA’s interesser, så byggeriet får en høj og fremtidssikret standard.

Læs mere
07. marts 2018

Sikker og effektiv håndtering af den nye persondataforordning

I slutningen af maj træder den nye persondataforordning fra EU i kraft, og med den følger en række nye krav til alle aktører i ejendomsbranchen, der behandler persondata. De nye regler for persondata håndteres effektivt og sikkert i DEAS

Læs mere
28. februar 2018

Nye butikker af internationalt format på vej til Lyngby Storcenter

Pressemeddelelse: En udvidelse og markant ombygning af over 5.000 kvm i Lyngby Storcenter er nu igangsat. Hermed skabes der plads til det helt nye butikskoncept Arket samt to andre fashion- og livsstilsbutikker af internationalt format, der forventes at åbne i november 2018. Samtidig udvides den eksisterende H&M-butik og suppleres med en H&M Home shop-in-shop.

Læs mere
27. februar 2018

Årlig undersøgelse bekræfter høj tilfredshed

Seneste undersøgelse blandt DEAS' foreninger tegner et billede af meget tilfredse kunder, som især lægger vægt på den personlige service.

Læs mere
12. februar 2018

Boligsucces i Aalborg: Nu starter udlejningen af anden etape af Stigsborg Brygge

Stigsborg Brygge DEAS
Pressemeddelelse: Det går så godt for CALUMs to lejeboligprojekter på Stigsborg Havnefront, at anden etape af Stigsborg Brygge nu skydes i gang med åbent hus søndag den 18. februar kl. 13-14.

Læs mere
07. februar 2018

Velkommen tilbage

Nogle gange må vi desværre sige farvel til dygtige kolleger i DEAS. Men vi siger heldigvis også velkommen tilbage, når tidligere medarbejdere vender tilbage efter at have prøvet kræfter med andre arbejdspladser.

Læs mere
05. februar 2018

Danske Shoppingcentre og DEAS moderniserer Amager Centret i storstilet ombygning

Pressemeddelelse: Kunderne får en utraditionel og inspirerende shoppingoplevelse med nye og opdaterede gangforløb, lavenergiinstallationer, endnu flere butikker, et nyt parkeringshus og et helt nyt torvemiljø. Danske Shoppingcentre går nu i samarbejde med DEAS i gang med en ombygning og udvidelse af Amager Centret.

Læs mere
05. februar 2018

Ny teamchef til DEAS

Mai Ligaard er ny teamchef på DEAS’ kontor i Aarhus.

Læs mere
01. februar 2018

Slagelse Sygehus afleveret: Klar til fødsler, børn og medicinske patienter

Pressemeddelelse: Slagelse Sygehus’ nye fødeafdeling, børne- og ungeafdeling samt tre etager til medicinske patienter er netop afleveret til Region Sjælland.

Et af Danmarks største offentlig-private partnerskaber (OPP) inden for sygehusbyggeri kunne i dag aflevere Slagelse Sygehus’ nye tilbygning på 19.519 kvm til Region Sjælland.

Læs mere
01. februar 2018

Erhvervsrådgiver med solidt branchekendskab til DEAS

Poul Skjødt er ny erhvervsrådgiver i DEAS.

Læs mere
01. februar 2018

Ny kunde- og teamchef til DEAS: Skal sikre høj kvalitet til foreningskunder

Line Lohmann er ny kunde- og teamchef på DEAS’ kontor i Aalborg.

Læs mere
31. januar 2018

109 nye studieboliger i Valby: Nu bydes de studerende indenfor

Pressemeddelelse: I denne uge får over 100 glade studerende nøglerne til deres nye hjem i PKAs nyopførte ejendom Poppelstykket i Valbys gamle industrikvarter ved Ny Ellebjerg Station. Udlejningen af de nye lejeboliger kom i mål på under tre måneder.

Læs mere
22. januar 2018

Ombygning og udvidelse vinder frem i det jyske

Katrinebjergvej Aarhus, JØP
DEAS udlejer nu 12 nye penthouselejligheder for JØP på toppen af deres udlejningsejendom på Katrinebjergvej i Aarhus. Projektet er et eksempel på, at den stigende interesse for at investere i tagprojekter også har bredt sig til det jyske.

Læs mere
12. januar 2018

Stor efterspørgsel på altaner i foreninger

I de seneste tre år har DEAS oplevet stor efterspørgsel på altaner – særligt fra ejer- og andelsboligforeninger i de store byer.

Læs mere
07. december 2017

Ny og forbedret version af DEAS 24syv

Appen DEAS 24syv
Vi har netop lanceret en ny version af DEAS 24syv, som er en selvbetjenings-app til smartphones, der skal gøre det endnu lettere for vores lejere og kunder at sende opgaver og spørgsmål til DEAS, om ejendomme vi administrerer.

Læs mere
07. december 2017

Fra kontorlokaler til studieboliger: solid investering, der tjener de næste generationer

I de senere år har en tendens vist sig: Erhvervslokaler konverteres i stigende grad til ungdomsboliger, der er i stor efterspørgsel blandt studerende. Sådan lyder meldingen fra DEAS Property Asset Management.

Læs mere
07. december 2017

Danica Pension og DEAS udvider Slotsarkaderne med boliger og mere detail

Borgerne i og omkring Hillerød kan med udvidelsen af shoppingcentret Slotsarkaderne se frem til en 2.500 m2 stor splinterny H&M-forretning i to etager samt en række ungdomsboliger på tilbygningens øverste etage.

Læs mere
06. december 2017

DEAS opruster med ny erhvervschef

Peer Arvid Jensen er tiltrådt som senior erhvervschef i DEAS.

Læs mere
05. december 2017

Per Holm, 60 år

Per Holm, afdelingsdirektør i DEAS, fylder 60 år den 5. december 2017.

Læs mere
04. december 2017

Jesper Rydahl, 70 år

Jesper Rydahl, kundechef i DEAS, fyldte 70 år den 3. december 2017.

Læs mere
01. december 2017

Ny undersøgelse: Tidssvarende boliger giver tilfredse lejere, mens nyopførte ejendomme kræver øget fokus

Pressemeddelelse: DEAS har netop afsluttet årets store undersøgelse af tilfredsheden blandt sine boliglejere. Knap halvdelen af DEAS’ cirka 28.000 boliglejere fordelt på 665 boligudlejningsejendomme i hele landet har haft mulighed for at deltage, og cirka 40% har deltaget i undersøgelsen.

Læs mere
29. november 2017

Ny film til ejendomsinvestorer

I en ny film præsenteres DEAS og vores ydelser for ejendomsinvestorer med kontor-, butiks og boligejendomme.

Læs mere
27. november 2017

Black Friday sætter ny rekord i danske shoppingcentre

Lyngbystorcenter
Pressemeddelelse: Antallet af besøgende steg i år med 7% på årets Black Friday i de 16 shoppingcentre, som DEAS administrerer og driver på vegne af Danica Pension.

Læs mere
27. november 2017

AP Pension byder velkommen til hundredevis af nye beboere i Ny Ellebjerg

Pressemeddelelse udsendt af AP Pension: Mange glade lejere får i denne uge nøglen til deres nye lejlighed. Den 1. december rykker de mange nye beboere officielt ind i topmoderne bygninger i det nye fashionable boligområde Kløverbladsparken i Valbys gamle industrikvarter ved Ny Ellebjerg Station.

Læs mere
22. november 2017

DEAS Boligudlejning på Facebook

På DEAS’ nye Facebook-side kan boligsøgende få seneste nyt om åbent hus, ledige lejeboliger og kommende boligprojekter.

Læs mere
21. november 2017

Ny afdelingsdirektør skal styrke ejendomsdriften

Peter Blomgreen er udnævnt til afdelingsdirektør og overordnet ansvarlig for DEAS’ afdeling for Facility Services. Han skal stå for ledelsen af Facility Services, der varetager drift og viceværtservice på ejendomme, der administreres af DEAS.

Læs mere
17. november 2017

Ny aftale: Lærernes Pension lægger nye boligprojekter hos DEAS

Pressemeddelelse: Lærernes Pension har styrket samarbejdet med DEAS. Parterne har fornyet deres samarbejdsaftaler.

DEAS er valgt til at varetage udlejning, administration og efterfølgende drift af selskabets boligprojekter. DEAS administrerer p.t. samlet ca. 68.000 kvm boliger for Lærernes Pension.

Læs mere
16. november 2017

Ny afdelingsdirektør i DEAS

Jesper Moe tiltræder den 1. januar 2018 som ny afdelingsdirektør i DEAS med ansvar for foreninger.

Læs mere
15. november 2017

Ny account manager til DEAS i Aarhus

Velkommen til Malene Rafn, der i dag er tiltrådt som account manager i vores Aarhus-afdeling, hvor hun blandt andet skal sikre et effektivt samarbejde med en række kunder i Aarhus-området og Midtjylland.

Læs mere
06. november 2017

DEAS starter udlejning af PFAs 94 nye lejeboliger i Hillerød

Pressemeddelelse: Med over 300 besøgende til åbent hus de seneste to søndage har DEAS startet udlejningen af PFA’s nye, spændende lejeboliger på Nordre Jernbanevej midt i Hillerød. Projektet dækker fire byhuse og en etageejendom.

Læs mere
03. november 2017

PensionDanmark styrker samarbejdet med DEAS

Pressemeddelelse: PensionDanmark har valgt at forny deres samarbejdsaftale med ejendomsforvaltningsselskabet DEAS, der er landets førende inden for administration, drift og udvikling af ejendomme.

Læs mere
02. november 2017

DEAS som samarbejdspartner: Erhvervsindretning fra skitse til færdigt projekt

I en ny film kan du se, hvordan DEAS arbejder med erhvervsindretninger fra skitse til færdigt projekt med den fleksible løsning i fokus.

Læs mere
02. november 2017

Østeråparken: DEAS udlejer 200 grønne boliger for Lærernes Pension

Pressemeddelelse: På Godsbanen nær centrum af Aalborg skyder et nyt og grønt bykvarter op. Området har tidligere huset byens godsbaneterminal, og med Lærernes Pensions 200 kommende grønne lejeboliger i forskellig størrelse sikres området gode muligheder for liv, bæredygtighed og diversitet.

Læs mere
27. oktober 2017

DEAS fortsætter rejsen med Montagu som ejer

Flintholm Company House
Pressemeddelelse: DEAS blev i sommeren 2015 købt af den engelske kapitalfond Montagu, der overtog selskabet fra de hidtidige ejere PKA og SAMPENSION. I slutningen af 2016 modtog selskabet en række uopfordrede henvendelser fra interesserede købere. I den forbindelse blev Deloitte Corporate Finance hyret til at håndtere de strategiske muligheder, der herved opstod.

”Vi har i dag besluttet at stoppe denne proces," fortæller adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen.

Læs mere
25. oktober 2017

Frederiksberg Centret atter kåret som Danmarks Bedste Shoppingcenter

Pressemeddelelse: I går aftes blev prisen ’Danmarks Bedste Shoppingcenter’ uddelt for 10. gang, og for anden gang løb Frederiksberg Centret med den prestigefulde pris.

Læs mere
23. oktober 2017

DEAS som samarbejdspartner: Ny film til foreninger

I en ny film præsenteres DEAS og vores ydelser for andelsbolig- og ejerforeninger samt grundejerforeninger.

Læs mere
13. oktober 2017

Ambitiøse boligprojekter i Nørresundby rammer markedet rigtigt

Pressemeddelelse: Det går godt for CALUMs to pionerprojekter i Nørresundbys spirende byudviklingsmiljøer på Stigsborg Brygge og Lindholm Brygge. Udlejningen varetages af DEAS, og allerede flere måneder inden indflytning er interessen stor, og de fleste boliger udlejet.

Læs mere
11. oktober 2017

Skovbakkeskolen indvies og rejser ny daginstitution

Pressemeddelelse: Den nyopførte Skovbakkeskole, der blev til som offentligt-privat samarbejde (OPS) for Odder Kommune, har haft endnu en mærkedag. Tirsdag den 10. oktober var der officiel indvielse af skolen kombineret med rejsegilde på den nye bygning til den tilhørende daginstitution Krible Krable Huset.

Læs mere
03. oktober 2017

Arkitekturpris går til OPP-projekt, Retten i Svendborg

Pressemeddelelse: Den årlige Arkitekturpris fra Svendborg Kommune blev mandag eftermiddag tildelt Retten i Svendborg.

Læs mere
03. oktober 2017

Arkitekturpris til OPP-sygehus i Vejle

Pressemeddelelse: Vejles Arkitekturpris ’Vejle-Prisen’ gik mandag den 2. oktober til konsortiet Team OPP for den nye psykiatriske afdeling i Vejle.

Læs mere
29. september 2017

Nyt om navne: Pia Lynggaard, 10-års jubilæum

Centermanager Pia Lynggaard kan den 1. oktober 2017 fejre 10-års jubilæum i DEAS.

Læs mere
27. september 2017

DEAS og JØP gav lejligheder ny og tidssvarende plantegning

Da Juristernes og Økonomernes Pensionskasse, JØP, skulle modernisere to ældre lejligheder i en ejendom på Valby Langgade, valgte selskabet at gribe projektet anderledes an. Ønsket var at udfordre den eksisterende plantegning for at sætte fremtidens adfærd i fokus, og det lykkedes med rådgivning fra DEAS.

Læs mere
27. september 2017

PKA og DEAS gøder Grønttorvet

I 2006 blev det 16 hektar store grønttorv i Valby sat til salg, og siden har der med FB Gruppen ved roret været gang i udviklingen af området for at gøre det til en ny og spirende grøn bydel i København. PKA står for opførelsen af to udlejningsejendomme og har flere projekter på vej. DEAS bidrager bl.a. som bygherrerådgiver til projekterne.

Læs mere
27. september 2017

Aalborg – byudvikling og nybyggeri

Aalborg er for alvor begyndt at markere sig som et centrum for byudvikling med alt hvad det indebærer af nybyggeri og spirende bymiljøer. Fire områder er særligt interessante i den forbindelse, og det drejer sig om Nørre Sundby, Østre Havn, Godsbanen og Eternitten. DEAS er på vegne af kunder repræsenteret i flere områder.

Læs mere
25. september 2017

Ombygningen af Friis tager form

I maj 2017 blev udviklingen af Friis Shoppingcenter for alvor skudt i gang med et markant ombygningsprojekt, der både omfatter nye forretninger samt nye lokaler til eksisterende forretninger.

Læs mere
20. september 2017

Erhvervslejer til nye lokaler i Borgmestergården: DEAS skaber synergi mellem ejer og lejer

Pressemeddelelse: I denne uge flytter en ny international erhvervslejer ind i nyindrettede kontorlokaler i Sampensions flerbrugerejendom Borgmestergården i Københavns Sydhavn.

Læs mere
18. september 2017

Risskov Brynets etape to klar til indflytning

Pressemeddelelse: Nu flytter lejerne ind i anden etape af AP Pensions ambitiøse byggeri Risskov Brynet ved Aarhus. Det drejer sig om 161 lejligheder, som DEAS har stået for at udleje i samarbejde med Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland.

Læs mere
29. august 2017

Kim Nielsen, 50 år

Kim Nielsen (Sorø), direktør for DEAS Property Asset Management A/S, fylder 50 år den 29. august 2017.

Læs mere
29. august 2017

PFA og DEAS starter udlejning i Aalborg

PFA står sammen med A. Enggaard bag opførelsen af tre nye ejendomme med samlet set 297 boliger i Aalborgs spirende bydel Østre Havn.

Udlejningen af det ene projekt Havnehusene, er skudt i gang med et velbesøgt første åbent hus søndag d. 27. august.

Læs mere
14. august 2017

Stikprøver kan give afklaring om rustne murbindere

Ejendomme fra 1930'erne til 1980'erne er typisk opført med stålbindere, der kan tæres over tid og gøre murværket ustabilt. DEAS opfordrer derfor til stikprøver.

Læs mere
25. juli 2017

Gode råd til de studerendes boligjagt

Pressemeddelelse: På fredag får mange tusind unge svar på, om de er kommet ind på deres drømmestudie, og de står dermed også over for studiestart og for manges vedkommende et akut boligbehov. Grundigt benarbejde, netværk, tålmodighed og en åben indstilling er et godt sted at starte på boligjagten.

Læs mere
17. juli 2017

CALUM og DEAS på vej med rækkehuse på Lindholm Brygge

I Aalborg er ejendomsselskabet CALUM A/S aktive i flere byudviklingsområder og står bag opførelsen af en række boligprojekter. Nu udvider selskabet med 21 nye rækkehuse i området Lindholm Brygge. DEAS er udpeget til at stå for førstegangs-udlejning samt efterfølgende administration.

Læs mere
12. juli 2017

DEAS indleder samarbejde med Ejendomsselskabet Viborg

Ejendomsselskabet Viborg ApS har haft tradition for selv at stå for administration og drift mm. af selskabets ejendomme, men outsourcer efter nøje overvejelser basisadministrationen til DEAS.

Læs mere
30. juni 2017

Odder Kommune får nøglerne til Skovbakkeskolen

DEAS - overrække nøgle Skovbakkeskolen
Fredag eftermiddag den 30. juni fik borgmester Uffe Jensen (V) nøglerne til Skovbakkeskolen. Byggeriet er nu så langt, at kommunen overtager nøglerne fra teamet bag skolen, der består af entreprenøren MT Højgaard og ejendomsforvaltningsselskabet DEAS.

Læs mere
30. juni 2017

Kim Nielsen udnævnt til direktør for DEAS Property Asset Management A/S

Pressemeddelelse: Som led i et planlagt generationsskifte overtager Kim Nielsen umiddelbart efter sommerferien ansvaret for forretningsområdet Property Asset Management fra Christian Melgaard – og udnævnes til direktør for DEAS Property Asset Management A/S. Kim skal hermed stå i spidsen for at indfri selskabets vækstambitioner.

Læs mere
26. juni 2017

DEAS sætter fokus på bæredygtighed gennem genbrug af byggematerialer

For at sætte fokus på bæredygtighed og gå foran i branchen vil byggematerialer og inventar fremover blive sendt til genbrug, når DEAS moderniserer lejemål for kunder.

Læs mere
19. juni 2017

MT Højgaard udvider samarbejdet med DEAS

OPP-partner MT Højgaard
Bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard har valgt at overdrage administrationen af selskabets portefølje af erhvervsejendomme til DEAS A/S.

De otte ejendomme ligger fordelt over hele landet, og med dem følger i alt 21 erhvervslejemål.

Læs mere
16. juni 2017

Nyt samarbejde med Finansforbundet giver nye kolleger til DEAS

Der er et stort behov for flere ejendomsadministratorer til branchen. Én af løsningerne er, at vi som branche skal være klar til at modtage medarbejdere fra beslægtede brancher og omskole dem, så de kan bruge deres kvalifikationer i jobbet som ejendomsadministrator.

Læs mere
15. juni 2017

DEAS overtager REC Administrations aktiviteter inden for ejendomsadministration

REC Administration - DEAS
Pressemeddelelse: DEAS A/S overtager per 1. juli 2017 ejendomsadministrationsaktiviteterne fra REC Administration A/S (København) og udvider derfor aktiviteterne med 60 andelsbolig- og ejerforeninger samt en række udlejningsejendomme i københavnsområdet.

Læs mere
08. juni 2017

DEAS rekordudlejer nybyggeri med 230 lejeboliger i Aarhus

Pressemeddelelse: Ejendomsudvikler A. Enggaard og investeringsselskabet Stubkjær Invest har med Bryggerhaven i CERES Byen formået at opføre en så attraktiv udlejnings-ejendom, at DEAS efter godt to måneder melder alt udlejet.

Læs mere
01. juni 2017

Erik W. Bundesen, 25-års jubilæum

Erik W. Bundesen DEAS
Erik W. Bundesen, projektchef i DEAS, kan den 1. juni 2017 fejre 25-års jubilæum.

Erik har stor erfaring fra en lang karriere i ejendomsbranchen.

Læs mere
01. juni 2017

DEAS går foran med energiløsninger i nyt forskningsprojekt

City2 Sebut forskningsprojekt
DEAS deltager i et nyt forskningsprojekt, der skal sikre, at detailhandelens største byggerier kan være på forkant med udviklingen inden for indeklima, energirigtige løsninger og energipriser.

Læs mere
31. maj 2017

DEAS og Danica går foran med energiforbedringer i City2

Butik Bjørn City 2
Potentialet for energibesparelser og indeklimaoptimering er stort i butikkerne i shoppingcentre til gavn for både miljøet og økonomien. Derfor har DEAS på vegne af Danica Pension indledt et projekt, der med en showcase i City2 skal bane vej for flere energiforbedringer.

Læs mere
31. maj 2017

Rejsegilde: Vildbjerg Skoles nye rammer tager form

Byggeriet af Vildbjerg Skoles tilbygning tager nu for alvor fat. Murene til den nye daginstitution Himmelblå på 800 m2 er nu rejst, og tirsdag den 30. maj blev der fejret rejsegilde. Danmarks første OPP-folkeskole bliver i samme omgang ombygget, så den passer til skolens aktuelle behov.

Læs mere
30. maj 2017

DEAS øger sit fokus på miljøskadelige stoffer

Renovering Trianglen
Ansvaret for at sikre arbejdsmiljøet på byggepladsen, bl.a. i forhold til miljøskadelige stoffer, ligger altid hos bygherre. Det betyder for DEAS, at vi har et ansvar for at klæde bygherre på til at håndtere udfordringerne.

Det arbejder vi målrettet på at løfte.

Læs mere
30. maj 2017

Frederiksberg Centret nomineret for indsats mod Sclerose

Frederiksberg Centret
Pressemeddelelse: Frederiksberg Centret er nomineret til den internationale pris ’ICSC Solal Marketing Award 2017’ i kategorien ’CSR’. Centret er blandt finalisterne med kampagnen ’Kys Sclerose farvel’, der løb af stablen i maj 2016.

Læs mere
25. maj 2017

Mobiliteten flytter ind i fremtidens kontorer

Mobilitet i fremtidens kontorer
De nye generationer af medarbejdere er digitale, mobile og fleksible. Det stiller krav til arbejdspladserne, og det mærker DEAS tydeligt i kundernes efterspørgsler inden for erhvervsindretninger.

Læs mere
24. maj 2017

Nye lejeboliger sikrer liv i bymiljøerne

Projektbyggeri DEAS
I København og Aarhus er der gang i byggeriet, og DEAS er af flere investorer valgt som samarbejdspartneren, der gennem udlejning og administration skal bidrage til at sikre liv i boligerne.

Læs mere
24. maj 2017

38 unikke ejerboliger er færdige i THE SILO

Den spektakulære ombygning af den karakteristiske ”Hva Drikker MølR”- kornsilo i Københavns Nordhavn er afsluttet, og lejlighederne bliver overdraget til ejerne i løbet af maj og juni 2017. Dermed træder DEAS’ rolle som administrator af ejerforeningen i THE SILO også i kraft.

Læs mere
18. maj 2017

CALUM og DEAS sætter skub i Aalborgs byudvikling

CALUM og DEAS - Stigsborg Havnefront
Pressemeddelelse: Stigsborg Havnefront tager for tiden fart som nyt byudviklingsmiljø i Nørresundby, og en af de helt store ejendomsaktører i området er CALUM A/S, der med udviklingen af Stigsborg Brygge står i spidsen for opførelsen af 86 eksklusive lejeboliger i kvalitetsmaterialer.

Læs mere
17. maj 2017

DEAS overtager administrationen af Feriecenter Klinten

ejendomsadministration ejerforening DEAS
DEAS har indgået aftale om at overtage administrationen af ejerforeningen Feriecenter Klinten i Fåborg på Sydfyn med virkning fra 1. januar 2018 og udvider dermed aktiviteterne inden for ejendomsadministrationen af ejerforeninger, der fungerer som feriecentre og ferieboliger.

Læs mere
17. maj 2017

Intern forbedringsproces

H. P. Hansen og J. B. Nielsen, DEAS
DEAS har taget hul på en intern forbedringsproces, der får konkret værdi for vores kunder og beboere i dagligdagen.

Målet er højere kundeservice, forbedrede svartider, øget kvalitet og effektivitet og en mere moderne måde at levere vores ydelser på.

Læs mere
15. maj 2017

Frederiksberg Centret nomineret til stor international pris

Frederiksberg Centret
Pressemeddelelse: Den 21. maj bliver de bedste shoppingcentre i verden kåret. Det sker ved den prestigefyldte prisuddeling ’VIVA Best of the Best Awards’ i Las Vegas. Der er bl.a. kåringer inden for design og udvikling, bæredygtighed, og marketing.

Frederiksberg Centret er nomineret i kategorien ’Design & Development’, og det er første gang, at et shoppingcenter fra Danmark er nomineret.

Læs mere
09. maj 2017

AP Pension udlejer næste etape af 295 lejligheder i Risskov Brynet i Aarhus

Risskov Brynet Aarhus - DEAS udlejer
Pressemeddelelse: Første etape af udlejningen af de 295 nyopførte attraktive lejligheder i Risskov Brynet ved Aarhus var så stor en succes at lejlighederne blev revet væk. Nu er AP Pension og DEAS i samarbejde med Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland klar til udlejningen af næste etape.

Læs mere
26. april 2017

Ny HR-direktør til DEAS

Birgitte Pihl Ahrbom (cand.oecon.) er tiltrådt som ny HR-direktør i DEAS. Birgitte kommer med en stor erfaring med HR og organisationsudvikling.

Læs mere
25. april 2017

Henrik Dahl Jeppesen, 50 år

Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS A/S, fylder 50 år den 2. maj 2017.

Henrik har med høj ambition og en målrettet strategi ledt DEAS’ rejse fra ejendomsadministrationsvirksomhed til Full Service Property House, der tilbyder alle ydelser, der knytter sig til kundernes ejendomme.

Læs mere
20. april 2017

PFAs nye samarbejde med DEAS skydes i gang med Frederikskaj 2

Pressemeddelelse: Udlejningen af PFA Ejendommes nye lejeboligprojekt på Frederikskaj 2 i Københavns Sydhavnskvarter er nu i gang. Frederikskaj er første ejendom i selskabets nye boligstrategi og markerer samtidig indledningen på et samarbejde med ejendomsforvaltningsselskabet DEAS.

Læs mere
04. april 2017

Årsregnskab 2016: Fokuseret strategi skaber solid vækst

Pressemeddelelse: Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab DEAS (koncernen) opnåede i 2016 en vækst på 11 % i forhold til 2015. Omsætningen steg fra 451,4 mio. kr. i 2015 til 501,2 mio. kr. samt et resultat før skat (Ebitda) på 45,4 mio. kr. i 2016.

Læs mere
23. marts 2017

FORMERIET: 70 nye lejeboliger kommer til Teglholmen

FORMERIET TDC Pensionskasse DEAS
På Teglholmen i Københavns Sydhavn skyder 70 nye lejeboliger i øjeblikket op. De opføres af TDC Pensionskasse, der har valgt DEAS som samarbejdspartner til deres nye boligprojekt FORMERIET.

Læs mere
13. marts 2017

Udlejningen af Bryggerhaven er i gang - 230 nye boliger i Aarhus

Pressemeddelelse: I Aarhus midtby er opførelsen af Bryggerhavens 230 nye lejeboliger i fuld gang, og udlejningen er begyndt. Entreprenørfirmaet og ejendomsudvikleren A. Enggaard og investeringsselskabet Stubkjær Invest har valgt DEAS til at stå for både udlejning, administration og bidrage til huslejefastsættelsen.

Interessen er allerede stor for projektet. Over 800 interesserede mødte op til åbent hus den 5. marts 2017.

Læs mere
08. marts 2017

AP Pension starter udlejning af 102 lejligheder i Kløverbladsparken i Valby

DEAS Kløverbladsparken AP Pension
Pressemeddelelse: AP Pension har netop afholdt rejsegilde på 102 nye lejligheder i Kløverbladsparken i Valby i København, og i løbet af april 2017 begynder udlejningen af de attraktive boliger.

DEAS står for udlejningen, og der har allerede været god interesse for lejlighederne.

Læs mere
07. marts 2017

Rejsegilde på OPP-projekt: Slagelse Sygehus vokser med 19.000 kvm

DEAS OPP Slagelse Sygehus spadestik
Pressemeddelelse: Et nyt sygehusbyggeri er for alvor ved at tage form på Slagelse Sygehus, hvor der opføres ny fødeafdeling, børneafdeling samt tre etager med senge til medicinske patienter. I alt knap 19.000 m2 med cirka 180 enestuer. Det blev i dag markeret med rejsegilde.

Læs mere
27. februar 2017

Nu tages første spadestik til OPP-tilbygning

I dag, mandag den 27. februar, tager Herning Kommune og OPP-teamet bag Vildbjerg Skole første spadestik til en til- og ombygning på 1.500 m2 til den eksisterende Vildbjerg Skole.

Læs mere
13. februar 2017

Kundevækst for 4. år i træk i de danske shoppingcentre

Pressemeddelelse: De danske forbrugere er fortsat glade for at handle i de danske shoppingcentre. En nylig årsopgørelse fra ejendomsforvaltningsselskabet DEAS, der er førende inden for bl.a. center management, viser en flot vækst i kundebesøg for 4. år i træk og en stabil omsætning i 2016.

Læs mere
08. februar 2017

Asset management-aftale sikrer langsigtet afkast

I DEAS oplever vi, at både danske og udenlandske investorer i stigende grad outsourcer ejendomsforvaltningen af deres porteføljer helt eller delvist.

Læs mere
08. februar 2017

Status på vedligeholdelsesplanerne

Med ændringerne i lejeloven pr. 1. juli 2015 fulgte et lovkrav om vedligeholdelsesplaner, der skulle være udarbejdet inden 1. juli 2016 for de fleste boligudlejningsejendomme.

Læs mere
07. februar 2017

Ny juridisk direktør til DEAS

Pressemeddelelse: Bjørn Allentoft tiltræder den 1. maj 2017 som ny juridisk direktør.

Bjørn skal lede DEAS’ juridiske afdeling, der består af 12 medarbejdere med førende juridiske kompetencer, som følger lovgivningsområdet tæt.

Læs mere
07. februar 2017

Væk med papir og kuglepen: Lejere og beboere betjener sig selv på deas.dk

På deas.dk kan lejere og beboere enkelt og nemt via vores e-service benytte vores digitale selvbetjeningsløsninger.

Læs mere
02. februar 2017

Nye ungdomsboliger på Nørrebro sætter nye standarder

Pressemeddelelse: Den 1. februar 2017 flytter de første beboere ind i AP Pensions nye ungdomsboliger på Tagensvej 135 på Nørrebro. Indrettet i en tidligere papirfabrik, og med en rumhøjde på 3,5 meter, sætter de 199 New Yorker-inspirerede lejligheder helt nye standarder for ungdomsboliger. Lejlighederne blev udlejet på rekordtid, og de er med til at tiltrække en ny type af beboere til kvarteret omkring Mjølnerparken.

Læs mere
02. februar 2017

Danmarks første OPP-psykiatri-sygehusbyggeri i Vejle står klar

Pressemeddelelse: Team OPP og Region Syddanmark kan nu indvie det første offentlig-private psykiatri-sygehusbyggeri i Danmark. Byggeriet huser Psykiatrisk Afdeling Vejle samt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium. De nye rammer skal løfte den psykiatriske behandling og bidrage til mere fysisk aktivitet, forebyggelse af tvang og mere inddragelse af patienten.

Læs mere
01. februar 2017

DEAS får ny chef for renoveringsprojekter i Øst

Jeppe Blohm Nielsen er den 1. februar tiltrådt som ny afdelingschef for projektafdelingen i DEAS.

Læs mere
01. februar 2017

Gitte Jacobsen, 25-års jubilæum

Gitte Jacobsen, direktionssekretær i DEAS, kan den 1. februar 2017 fejre 25-års jubilæum.

Læs mere
30. januar 2017

Ny COO til DEAS

Dan Landt er den 17. januar 2017 tiltrådt en nyoprettet stilling som COO (Chief Operating Officer) i DEAS.

Dan skal bl.a. bidrage til vores strategiske ambition om at være en kundeorienteret servicevirksomhed.

Læs mere
25. januar 2017

Vi støtter Danmarks Indsamling 2017

Igen i år støtter DEAS den årlige Danmarks Indsamling.

Det er Danmarks 12 største humanitære organisationer, der står bag Danmarks Indsamling i samarbejde med DR. Det sker i år under overskriften "Intet barn må sulte".

Læs mere
06. december 2016

Bæredygtigt guld til Hirschsprunghus

Erhvervsbygningen Hirschsprunghus i Virum, der er ejet af PKA, er blevet tildelt en guldcertificering inden for en ny bæredygtighedsklasse under DGNB-certificeringsordningen.


På vegne af vores kunde PKA har DEAS udført certificeringsarbejdet, og med en certificering opnås et tydeligt bevis på bygningens bæredygtighed og dokumentation for, at ejendommen er attraktiv for en potentiel lejer.

Læs mere
30. november 2016

Ny kampagne sætter fokus på ejendomsadministratorerne

Er du klar til en branche med vokseværk?

Ejendomsforeningen Danmark sætter fokus på at få flere unge til at vælge en karriere som ejendomsadministrator.

Læs mere
07. november 2016

Koncept for administrationsløsninger til private investorer

Vi løfter nu sløret for vores nye koncept, der er målrettet private ejendomsinvestorer. Vi har lyttet til vores kunder og samlet vores serviceydelser inden for ejendomsadministration i tre overskuelige løsninger – DEAS Basis, Plus og Premium. Det garanterer en sikker og effektiv administrationsløsning, som passer præcis til kundens behov.

Læs mere
02. november 2016

Magasin åbner i Friis Shoppingcenter

Pressemeddelelse: Friis Shoppingcenter gennemgår i den kommende tid en større transformation med en række nye butikker, ny indretning og ny måde at tænke detailhandel på. Og det populære stormagasin Magasin bliver en af hjørnestenene.

Læs mere
02. november 2016

Liv til ejendomme - Fra soldaterskole til ungdomsboliger med sjæl

PKA købte Konstabelskolen fra 1937 med det formål at omdanne ejendommen i tre plan til ungdomsboliger.

Læs mere
26. oktober 2016

Mød DEAS’ afdeling for Energi og indeklima

Mere end 12 specialiserede medarbejdere arbejder på at sænke ejendommes energiforbrug og hæver kvaliteten.

Læs mere
25. oktober 2016

Ombygning af domicilejendom gav energirigtigt kontor i New Yorker-stil

DEAS har projekteret og gennemført et ombygnings- og indretningsprojekt på cirka 1.500 m2 i erhvervsbygningen Hirschsprunghus, der er tidligere domicil for Rambøll og ejet af PKA.

Læs mere
14. oktober 2016

Skovbakkeskolen tager form

Pressemeddelelse: I dag, den 14. oktober, blev der afholdt rejsegilde på Skovbakkeskolen i Odder. Den topmoderne skole opføres og drives i offentlig-privat samarbejde (OPS) og vil stå færdig ved udgangen af 2017.

Læs mere
12. oktober 2016

ISO-stempel til DEAS – Ny certificering sikrer kvalitet

Pressemeddelelse: DEAS har som de første i ejendomsbranchen opnået at blive certificeret efter den nye ISO 9001:2015-standard. Certificeringen er en officiel godkendelse af, at DEAS efterlever standardens krav i alle enheder i organisationen og har skabt strømlinede processer.

Læs mere
12. oktober 2016

Konvertering gav merværdi på 65%

Erhvervslokaler bliver i stigende grad omdannet til boliger som følge af boligefterspørgslen på især det københavnske ejendomsmarked.

Læs mere
12. oktober 2016

Vi siger velkommen til...

Vi har fået en række nye kompetente medarbejdere til DEAS i løbet af sensommeren og efteråret. Blandt andet har vi sagt velkommen til ny HR-direktør, CFO, og afdelingschef for drift og bygherrerådgivning.

Læs mere
10. oktober 2016

Mød DEAS’ juridiske afdeling: Skaber sikkerhed i en jungle af paragraffer

Vores medarbejdere i juridiske afdeling har speciale i fast ejendom, lang brancheerfaring og juridisk ekspertise inden for både lejeboliger, erhvervslejemål, andelsboliger, ejerlejligheder og omsætning af fast ejendom.

Læs mere
05. oktober 2016

Storcentre giver kunderne medværdi i forhold til nethandel

I Berlingske Business Ejendomme den 5. oktober 2016 fortæller vi om, hvordan DEAS arbejder med at udvikle og løfte kvaliteten blandt shopping centrene i vores portefølje – for at give kunderne de bedste oplevelser og en merværdi i forhold til shopping på internettet. Senest med Lyngby Storcenters nye stadekoncept med plads til 250 spisende gæster, der åbnede i april.
Læs artiklen "Storcentre i forsvar mod nethandel" af Sten Thorup Kristensen i Berlingske Business Ejendomme side 4, onsdag 5. oktober 2016.

Læs mere
30. september 2016

Boozt.com åbner første fysiske butik i Copenhagen Designer Outlet

En af de største online modeshops i Norden åbner nu fysisk butik i Copenhagen Designer Outlet ved City2. Boozt.com åbner i starten af december outletbutik på over 1.300 m² i Copenhagen Designer Outlet ved City2. Konceptet findes ikke i nogen andre centre eller outlets.

Læs mere
27. september 2016

DEAS sætter en stopper for smart lejerfidus

DEAS har netop fået en byretsdom, der giver udlejer medhold i, at det ikke er lovligt at foretage systematisk korttidsudlejning via Airbnb. Læs vores juridiske direktør Morten Østrup Møllers uddybning.

Læs mere
16. september 2016

Svendborgs nye retsbygning indvies

I dag torsdag den 1. september indvies Svendborgs nye retsbygning. Retten i Svendborg er opført i et offentlig-privat partnerskab (OPP) af et konsortium, der består af CASA, ejendomsforvaltningsselskabet DEAS samt investorerne PensionDanmark, PKA og Sampension.

Læs mere
15. august 2016

DEAS får ny afdelingschef for Drift

Pr. 15. august tiltræder Per Rønn Andreasen som ny afdelingschef for Drift i ejendomsforvaltningsselskabet DEAS. Per får det overordnede ansvar for tilrettelæggelse af drift og vedligeholdelse af vores kunders ejendomme, herunder driftsoptimering i samarbejde med driftschefer og viceværter.

Læs mere
01. juni 2016

Kirsten Cleyton, 40-års jubilæum

Kirsten Cleyton, kundechef, kan fredag den 1. juli fejre 40-års jubilæum. Kirsten har stor erfaring fra en lang karriere i ejendomsbranchen. I dag har hun som kundechef i DEAS’ afdeling i Aalborg det overordnede ansvar for at sikre tilfredse kunder og indgå nye aftaler med såvel foreningskunder som investeringskunder.

Læs mere

2016

DEAS får ny kundechef / juni 2016

Retten i Svendborg klar til indflytning / juni 2016

Nye lejeboliger i Aarhus går til DEAS / juni 2016

DEAS får ny key account manager / juni 2016

DEAS styrker ledelsen / maj 2016

Nu starter udlejningen af Schades Have / maj 2016

Frederiksberg Centret kåret som Nordens bedste shoppingcenter 2016 / maj 2016

Frederiksberg Centret vinder fornem europæisk pris / april 2016

Første spadestik til Slagelse Sygehus nye fødeafdeling og sengeafsnit / april 2016

Nu åbner Lyngby Storcenters nye madunivers / april 2016

Ombygning af Lyngby Storcenter byder på kulinariske oplevelser / februar 2016

Flot omsætningsvækst i danske shoppingcentre i 2015 / februar 2016

PenSam og DEAS indgår aftale om nyt lejeboligprojekt i Nordhavn / februar 2016

Nyt lejeboligprojekt i Ørestad skal varetages af DEAS / januar 2016

Ny kommerciel chef i DEAS / januar 2016

 

2015

Nyansættelse: Kim Nielsen går til DEAS Property Asset Management A/S / december 2015

Første spadestik på ny OPS-skole i Odder / november 2015

Så er udlejningen i gang i Jacobsens Have i Valby / november 2015

Rejsegilde på Danmarks første OPP psykiatri-sygehusbyggeri / oktober 2015

Frederiksberg Centret kåret som Danmarks Bedste Shoppingcenter 2015 / oktober 2015

Thomas Bæk Skræddergaard, 50 år / oktober 2015

DEAS styrker fokus på salg og kunder / september 2015

Svendborgs nye retsbygning tager form / september 2015

Christian Melgaard 60 år den 14. september 2015 / september 2015

Ny it-direktør til DEAS / august 2015

OPP-team skal bygge og drifte ny afdeling til Slagelse Sygehus til 500 mio. kr. / august 2015

DEAS’ regionskontor i Aarhus flytter til nye lokaler / juni 2015

Vinderteam fundet til den nye Skovbakkeskole i Odder / juni 2015

DEAS solgt til Montagu Private Equity / juni 2015

Margit Birk Andersen fylder 70 år fredag den 29. maj 2015 / maj 2015

Danmarks første OPP-plejecenter indvies / maj 2015

Peter E. Jørgensen fylder 40 år den 23. april 2015 / april 2015

Nu tages første spadestik til Svendborgs nye retsbygning / april 2015

Online pristjek til boligejere i København / april 2015

Pensionskassen for Farmakonomer indskyder boligportefølje i ejendomsfond hos DEAS / marts 2015

Nyt indendørs torvekoncept i City2 klar til åbning / marts 2015

20.000 m2 ombygning på plads: I dag er det nye Frederiksberg Center åbnet / marts 2015

DEAS skal udleje 225 nye ungdomsboliger / marts 2015

Boligtårn i Valby Syd fuldt udlejet inden indflytning / marts 2015

Forældede vedtægter er skyld i udgifter og retssager for ejerforeninger / februar 2015

DEAS får ny kundeansvarlig / januar 2015

Industriens Pension indgår samarbejde med DEAS / januar 2015

 

 

Abonnér på pressemeddelelser

Tilmeld dig Via Ritzau og modtag pressemeddelelser fra DEAS' direkte i din mailbox.

Via Ritzau

Read select DEAS news in English at deasgroup.com.

English news

Følg DEAS på linkedin

Her skriver vi blandt andet
om fagstof, ledige jobs og nyheder.

Følg os