Orientering om coronavirus/COVID-19

Vi oplever en helt ekstraordinær situation i Danmark vedrørende COVID-19. Landet begynder praktisk talt at lukke ned, og det har en stor effekt på os alle. På baggrund af den helt ekstraordinære situation beder vi om jeres forståelse for, at I kan opleve længere svartider, eller at vores serviceniveau er lidt lavere i ejendommen, end det plejer.

Hold dig orienteret

Vi gør vores bedste for at holde dig opdateret og beder dig følge med her på deas.dk, på vores Facebook-side eller vores LinkedIn-profil.

Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail

Siden myndighedernes beslutning i går aftes er vores administrative medarbejdere sendt hjem for at arbejde, mens alle vores driftsmedarbejdere indtil videre skal arbejde, dog med skærpede instruktioner. Det betyder, at vi fortsat besvarer mails og telefoner, og DEAS sender huslejeopkrævninger med videre som sædvanligt.

Vi sikrer fortsat trygge rammer

Vores driftsmedarbejdere vil fortsat i videst muligt omfang passe deres opgaver ude ved ejendommene. Dog er ejendomskontorerne indtil videre lukket for personlig henvendelse. 

DEAS har prioriteret, at vores driftsmedarbejdere løser de vigtigste opgaver først. Det betyder, at eksempelvis håndtering af affald, sikring af el, vand og varme er vigtigere, end at gaden bliver fejet. 

Vi holder afstand for at vise omtanke 

Fremover vil du opleve, at vores viceværter og andre medarbejdere på en pæn måde holder behørig afstand og undgår fysisk kontakt. Men husk på, at et smil også tæller. Vi skal passe på hinanden.

Vis hensyn til hinanden

Flere beboere vil være hjemme i dagtimerne, men vi skal selvfølgelig gøre vores allerbedste for, at I ikke oplever forringelser af servicen. Og vi opfordrer til, at I udviser særligt hensyn til hinanden i ejendommen og passer på hinanden. 

Forsinkelser på byggearbejde

Hvis du bor i en ejendom, der er ved at blive renoveret, kan det være, at du vil opleve, at byggearbejder bliver sat i helt eller delvist i bero. Det er også muligt, at genudlejninger af boliger eller andet bliver forsinket. I de tilfælde vil vi naturligvis tage direkte fat i de berørte beboere.

Kontakt DEAS

Har du brug for at kontakte os eller din vicevært, kan du finde telefonnummer og mailadresse på ejendommens kontaktpersoner. Vi sikrer og øger samtidig bemandingen af vores servicecenter, som kan kontaktes på 70 30 20 20.

Vi beder høfligst om jeres forståelse for, at der kan opleves lidt længere svartider på både telefon og mail. 

Har du spørgsmål om Corona, eller er du utryg?

Find mere information på coronasmitte.dk eller ring til myndighedernes fælles hotline på tlf.nr. 70 20 02 33.

 

Udgivet 12. marts 2020

Find ejendommens kontaktpersoner nemt og hurtigt.

Søg her