Den helt rigtige løsning

DEAS ved, hvordan en grundejerforening fungerer fra A-Z. Derfor kan vi med rette sige, at vi kender alle udfordringerne med at drive en forening helt ned i detaljen.

Den ene grundejerforening ligner sjældent en anden. Forskellige boligtyper, fællesarealer, veje, antenneanlæg – uanset, hvordan jeres grundejerforening er sammensat, så hjælper DEAS med at gøre hverdagen nemmere, så medlemmerne i bestyrelsen kan bruge tiden og kræfterne på at træffe de rigtige beslutninger.

Meget mere end administration

DEAS tilbyder en bred vifte af serviceydelser inden for administration, men vi bistår også med drift af fx fællesanlæg og –arealer. Vi bidrager også til en optimal dialog med bl.a. kommunen i relation til vedligeholdelse af fællesveje, kloakker og lign.

Stiftelse af grundejerforening

DEAS har desuden stor erfaring med stiftelse og idriftsætning af nye grundejerforeninger, og vi er involveret i mange af de udviklingsprojekter, der finder sted i disse år.

Den helt rigtige løsning

Vi tilbyder både personlige og digitale løsninger, som hele tiden udvikles for at tilgodese behovene i foreningen.

DEAS Basis

For jer, der klarer meget selv, men som stadig vil have hjælp til det mest væsentlige.

En basal og enkel løsning, der giver jer trygheden ved en professionel samarbejdspartner, når behovet opstår.

Læs mere


DEAS Plus

For jer, der vil have det meste til den bedste pris. Almindelige ydelser til en fordelagtig pris - og rabat på mange af de ekstra ydelser I tilvælger.

En professionel løsning med flere unikke fordele, der både sikrer jer mod unødige udgifter og giver mulighed for gode besparelser.

Læs mere

Prisliste

Åbn prisliste for grundejerforeninger og se, hvad vi kan hjælpe med.

Kontakt

Winnie Worsøe-Petersen

Account Manager
Foreninger
Bliv kontaktet