Bestyrelse i andelsboligforening

Få den helt rigtige løsning til jeres forening

deas-forening-w
Vi er her for at hjælpe jer

Vi ved, at I som bestyrelse for en andelsboligforening har mange ting, I skal forholde jer til. Og vi ved, at de mange opgaver til tider kan virke uoverskuelige. Det er derfor, vi er sat i verden. Vi tilbyder jer den rådgivning, I har brug for samt hjælp til de opgaver, I ikke selv kan eller har mulighed for at klare.

Vi gør det nemt for jer

Vælger I os som jeres administrationspartner, gør vi det nemt for jer. Vi har samlet de mange serviceydelser, som andelsboligforeninger og ejerforeninger har brug for, i tre enkle og overskuelige løsninger. Ud fra en snak med jer om jeres behov og ønsker, finder vi den pakke, der passer bedst til jer. Herefter tilpasser vi løsningen med tilvalg, så den er skræddersyet præcis til jeres forening.

Icon
deas-medarbejdere-tokvindersnakker-s

Bestyrelse i ejerforening

Det er nemt at skifte til DEAS

Vi tager os af overdragelsen, så I slipper for ekstra arbejde, ekstra udgifter og samtidig får I tryghed i det daglige bestyrelsesarbejde.

Bliv klogere på de tre løsninger

Læs mere om alle fordelene ved de tre løsninger i brochuren 'Den Helt Rigtige Løsning'.

DEAS BASIS

For jer, der klarer meget selv, men som stadig vil have hjælp til det mest væsentlige. En basal og enkel løsning, der giver jer trygheden ved en professionel samarbejdspartner, når behovet opstår.

DEAS PLUS

For jer, der vil have det meste til den bedste pris. Almindelige ydelser til en fordelagtig pris - og rabat på mange af de ekstra ydelser I tilvælger. En professionel løsning med flere unikke fordele, der både sikrer jer mod unødige udgifter og giver mulighed for gode besparelser.

DEAS PREMIUM

For jer, der vil have det hele og lidt til - I får glæde af en komplet løsning. En specialiseret full-service løsning, hvor I er dækket godt ind og sikret den bedste hjælp, uanset hvordan jeres forening ser ud.

Icon
deas-medarbejdere-firetilmoede-s

Bestyrelse i andelsboligforening

Alt om priser

Vi har lavet en prisliste til bestyrelser i andelsboligforeninger. Her kan I få et overblik over indhold og priser. Vi har ligeledes lavet en prisliste for andelsoverdragelser.

Icon
deasgroup-susanne-s

Vi hjælper gerne

Book et møde

Vi vil meget gerne mødes med jer og drøfte jeres specifikke behov, ønsker og udfordringer. Ud fra dette kan vi tale om, hvilken løsning der passer bedst til jer.

Mere til bestyrelsen i en andelsboligforening
deasasset-medarbejdere-damedrikkerkaffe-s
Få tryghed i dagligdagen med DEAS som samarbejdspartner.
deasasset-brochure-flintholm3-s
Sådan kan DEAS hjælpe bestyrelsen med at spare tid.
deasgroup-brochure-christiansbrygge-s
Få hjælp og sparring til foreningens byggeprojekter.
deasgroup-brochure-flintholm8-s
Få den helt rigtige løsning for jeres andelsboligforening.
deas-medarbejdere-tokvindersnakker-s
DEAS som samarbejdspartner - vi gør jeres hverdag nemmere og mere tryg.
deas-byggeprojekt1-s
Skift nemt til DEAS med tre simple trin, vi hjælper jer hele vejen.
 
 
 
DEAS logo