Bestyrelse i andelsboligforening

Sådan kan DEAS hjælpe jer med at spare tid

deas-medarbejdere-mandogdameisofa-w
Spar tid og arbejd effektivt

Hos DEAS forstår vi vigtigheden af at optimere og lette arbejdsbyrden for jer som bestyrelse i en andelsboligforening. Derfor tilbyder vi en række ydelser, herunder en omfattende pakke af digitale løsninger, der hjælper jer med at spare tid og arbejde mere effektivt. Læs mere her på siden.

Kort og godt om vores tilbud til jer

I DEAS har vi en ambition om at være bestyrelsens nære sparringspartner og rådgiver. Vi tilbyder jer målrettet og personlig rådgivning og digitale løsninger, der sparer jer tid og gør hverdagen nemmere. Vi kan skræddersy en pakke, der passer til netop jeres ønsker og behov. Nedenfor er vores kerneydelser listet.

  • Rådgivning inden for byggeprojekter, juridiske problemer, energioptimering og energiområdet.

  • Drift og vedligeholdelse.

  • Ejendomsservice.

  • Digitale løsninger.

Særligt vores digitale løsninger vil gøre en mærkbar forskel for jer i hverdagen. Nedenfor kan I læse mere om vores digitale foreningsplatform samt foreningshjemmesider, som begge vil effektivisere kommunikationen og arbejdsgangene i foreningen.

Icon
deas-medarbejdere-dame2-w

Skift nemt til DEAS

Skift nemt til DEAS

Vi tager os af overdragelsen, så I slipper for ekstra arbejde, ekstra udgifter og samtidig får I tryghed i det daglige bestyrelsesarbejde.

Digital foreningsplatform gør hverdag nem

Vi tilbyder jer en unik bestyrelses- og beboerportal, uHabi, som er en alt-i-én portal, der rummer funktioner til både beboere og bestyrelser med fokus på selvbetjening og fællesskab.

Med uHabi får I som bestyrelse mulighed for at dele nyheder, håndtere fakturagodkendelser, indkalde til generalforsamlinger og meget mere. Med platformen bliver jeres arbejde effektiviseret og I får adgang til alle nødvendige dokumenter og økonomioplysninger samlet på ét sted.

Beboerne får adgang til nyheder, boligoplysninger, økonomi, selvbetjening, kommunikation med bestyrelsen og meget mere.

uHabi bliver et komplet digitalt arbejdsredskab for bestyrelsen og en 24/7 selvbetjenings- og kommunikationsplatform for beboerne i foreningen.

Foreningshjemmeside sikrer effektiv kommunikation

Vi sørger for, at I får en brugervenlig og professionel hjemmeside, der gør kommunikationen med beboerne nem og effektiv. Vi har et samarbejde med Wiegaarden Media, som har skræddersyet en hjemmesideløsning til foreninger, som er enkelt at benytte - både for bestyrelse og beboere.

Fordelen er, at I hurtigt får sitet op at stå, da vi allerede har tænkt over alle detaljerne. Vi administrerer naturligvis hjemmesiden for jer.

Icon
deasgroup-susanne-s

Vi står klar

Book et møde med os i dag

Book et møde med Client Manager, Susanne Randrup Madsen, på tel: +45 39 46 63 99 eller mail: srm@deas.dk, og opdag, hvordan vores løsninger kan effektivisere jeres daglige arbejdsgange, styrke kommunikationen og give jer mere tid til det, der virkelig betyder noget. Lad os vise jer, hvordan DEAS kan gøre en forskel i jeres forening.

Mere til bestyrelsen i en andelsboligforening
deasasset-medarbejdere-damedrikkerkaffe-s
Få tryghed i dagligdagen med DEAS som samarbejdspartner.
deasasset-brochure-flintholm3-s
Sådan kan DEAS hjælpe bestyrelsen med at spare tid.
deasgroup-brochure-christiansbrygge-s
Få hjælp og sparring til foreningens byggeprojekter.
deasgroup-brochure-flintholm8-s
Få den helt rigtige løsning for jeres andelsboligforening.
deas-medarbejdere-tokvindersnakker-s
DEAS som samarbejdspartner - vi gør jeres hverdag nemmere og mere tryg.
deas-byggeprojekt1-s
Skift nemt til DEAS med tre simple trin, vi hjælper jer hele vejen.
 
 
 
DEAS logo