Bestyrelse i ejerforening

Få tryghed i dagligdagen

deas-medarbejdere-firetilmoedegriner-w
Få tryghed i dagligdagen

Vi forstår, hvor vigtigt det er for bestyrelser i ejerforeninger at skabe trygge og velfungerende rammer for beboerne. Hos DEAS har vi mange års erfaring med at sikre netop det. Med vores ekspertise og omfattende erfaring inden for ejendomsadministration kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, der skaber tryghed i hverdagen og mulighed for, at I som bestyrelse kan fokusere på det, I er bedst til: At skabe et godt hjem for beboerne.

Fast kontaktperson

Vælger du DEAS som din administrationspartner, stiller vi én fast kontaktperson og et fast team til rådighed, som allokerer ressourcer til jer og den skræddersyede pakke, vi udformer i tæt samarbejde. Der er flere fordele ved dette, og det kan I læse mere om nedenfor.

  • Personlig og effektiv kommunikation: Med en fast kontaktperson har I en direkte og personlig linje til DEAS. Dette sikrer hurtig og effektiv kommunikation, hvor behov og spørgsmål kan drøftes direkte og løsninger kan findes hurtigt.

  • Kendskab til ejendommen: Kontaktpersonen og teamet bliver hurtigt fortrolige med jeres ejendom. De får kendskab til de tekniske, økonomiske og administrative aspekter af ejendommen, hvilket gør dem i stand til at agere proaktivt og træffe gode beslutninger.

  • Kontinuitet og stabilitet: Med et fast team sikrer vi kontinuitet og stabilitet i ejendomsadministrationen. Teamet vil være bekendt med ejerforeningens historie, tidligere beslutninger og strategier, hvilket giver kontinuitet i arbejdet og en smidig overgang fra en opgave til en anden. Dette bidrager til en mere effektiv drift og vedligeholdelse af ejendommen.

  • Bedre samarbejde og relationer: En fast kontaktperson og et dedikeret team vil opbygge stærke relationer med ejerforeningen og dens bestyrelse. Det skaber et solidt samarbejde baseret på tillid, forståelse og et fælles mål om at skabe tryghed og succes for ejerforeningen.

Icon
deas-medarbejdere-damedrikkerkaffe-s

Vi hjælper

Det er nemt at skifte til DEAS

Vi tager os af overdragelsen, så I slipper for ekstra arbejde, ekstra udgifter og samtidig får I tryghed i det daglige bestyrelsesarbejde.

Lad os stå for drift og vedligeholdelse

Lad os sørge for, at jeres ejendom drives optimalt, og at beboernes behov prioriteres. Vi sørger for alt fra det akutte behov til den mere langsigtede planlægning og vedligeholdelse i jeres ejerforening.

En veldrevet foreningsejendom er en ejendom, der har sund økonomi på kort og lang sigt. Det er også en ejendom, som har tilfredse beboere, og som er forberedt på både de forudsigelige og uforudsigelige udfordringer.

Vi tilbyder følgende inden for drift og vedligehold:

  • Styring og håndtering af den løbende drift.

  • Vejledning af driftspersonalet på ejendommene.

  • Arbejdsgiveransvar for medarbejdere, der er ansat direkte på ejendommene.

  • Optimering af driftsomkostninger.

  • Tilsikring med overholdelse af gældende lovgivning.

  • Rådgivning om udvikling af ejendommen.

Du kan læse mere om drift og vedligeholdelse i vores produktbrochure.

Icon
deasgroup-susanne-s

Vi står klar

Book et møde med os i dag

Book et møde med Client Manager, Susanne Randrup Madsen, på tel: +45 39 46 63 99 eller mail: srm@deas.dk, og opdag, hvordan vores løsninger kan effektivisere jeres daglige arbejdsgange, styrke kommunikationen og give jer mere tid til det, der virkelig betyder noget. Lad os vise jer, hvordan DEAS kan gøre en forskel i jeres forening.

Mere til bestyrelsen i en ejerforening
deas-medarbejdere-damedrikkerkaffe-s
Få tryghed i dagligdagen med DEAS som samarbejdspartner.
deasasset-brochure-flintholm3-s
Sådan kan DEAS hjælpe bestyrelsen med at spare tid.
deasgroup-brochure-christiansbrygge-s
Få hjælp og sparring til foreningens byggeprojekter.
deas-brochure-flintholm8-s
Få den helt rigtige løsning for jeres ejerforening.
deas-medarbejdere-tokvindersnakker-s
DEAS som samarbejdspartner - vi gør jeres hverdag nemmere og mere tryg.
deas-byggeprojekt1-s
Skift nemt til DEAS med tre simple trin, vi hjælper jer hele vejen.
 
 
 
Jesper Madsen
Jesper Madsen
Afdelingschef
DEAS logo