Bestyrelse i grundejerforeninger

Få den helt rigtige løsning

deas-forening-w
Få den helt rigtige løsning

Hos DEAS har vi solid erfaring med at hjælpe grundejerforeninger med administration og drift. Vi gør hverdagen nemmere for bestyrelsen og sikrer optimal vedligeholdelse af fællesarealer og -faciliteter. Ved at samarbejde med os får I adgang til kompetent rådgivning og optimale løsninger, der tilgodeser jeres specifikke behov.

Få tid og overskud til det vigtige arbejde

Den ene grundejerforening ligner sjældent den anden. Forskellige boligtyper, fællesarealer, veje, antenneanlæg – uanset hvordan jeres grundejerforening er sammensat, så hjælper vi jer med at gøre hverdagen nemmere, så I som bestyrelse kan bruge tiden og kræfterne på at træffe de rigtige beslutninger.

Meget mere end administration

Udover vores brede udvalg af administrativ service, hjælper vi også med at drive og vedligeholde fællesanlæg og -arealer. Vi hjælper også med at skabe en optimal dialog med kommunen angående vedligeholdelse af fællesveje, kloakker og lignende.

Icon
deas-medarbejdere-dame2-s

Vi er her for at hjælpe

Det er nemt at skifte til DEAS

Vi garanterer jer en nem og problemfri overflytning til DEAS. Vi tager os af det hele, så I slipper for ekstra arbejde, ekstra udgifter og samtidig får I tryghed i det daglige bestyrelsesarbejde. Læs mere her.

Ny grundejerforening?

Hvis I overvejer at stifte en ny grundejerforening, så kan I med fordel lade os håndtere hele processen og få den ordentligt igangsat. Vi er involveret i mange udviklingsprojekter i disse år og har stor erfaring på området.

deas-medarbejdere-mandogdamekiggerpaacom-w
Vi sikrer dig den helt rigtige løsning

Vi tilbyder løsninger, der kombinerer personlig service med digitale værktøjer, og vores løsninger bliver konstant udviklet for at imødekomme foreningens behov.

DEAS Basis

DEAS Basis er for jer, der klarer det meste selv, men som stadig vil have hjælpe til det mest væsentlige. Det er en basal og enkel løsning, der giver jer trygheden ved en professionel samarbejdspartner, når behovet opstår.

DEAS Plus

Deas Plus er for jer, der vil have det meste til den bedste pris. Almindelige ydelser til en fordelagtig pris - og rabat på mange ekstra ydelser I tilvælger. En professionel løsning med flere unikke fordele, der både sikrer jer mod unødige udgifter og giver mulighed for gode besparelser.

Icon
deasgroup-susanne-s

Lad os vende, hvordan vi kan hjælpe jer

Book et møde med os

Vi har solid erfaring med at hjælpe grundejerforeninger mod en nemmere hverdag og høj beboertilfredshed. Vi har indgående kendskab til hver eneste detalje i at drive en forening, hvorfor vi er det sikre valg. Lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe jer.

DEAS logo