Grundejerforening / laug

DEAS ved, hvordan en grundejerforening og et laug fungerer fra A-Z. Derfor kan vi med rette sige, at vi kender alle udfordringerne med at drive en forening helt ned i detaljen.

Den ene grundejerforening ligner sjældent en anden. Forskellige boligtyper, fællesarealer, veje, antenneanlæg – uanset, hvordan jeres grundejerforening er sammensat, så hjælper DEAS med at gøre hverdagen nemmere, så medlemmerne i bestyrelsen kan bruge tiden og kræfterne på at træffe de rigtige beslutninger.

Få et tilbud

Kontakt os allerede i dag på tlf. 72 10 80 25 eller salg@deas.dk for at høre mere om, hvilken løsning der passer bedst til jeres grundejerforening eller laug.

Meget mere end administration

DEAS tilbyder en bred vifte af serviceydelser inden for administration, men vi bistår også med drift af fx fællesanlæg og –arealer. Vi bidrager også til en optimal dialog med bl.a. kommunen i relation til vedligeholdelse af fællesveje, kloakker og lign.

Stiftelse af grundejerforening eller laug

DEAS har desuden stor erfaring med stiftelse og idriftsætning af nye grundejerforeninger, og vi er involveret i mange af de udviklingsprojekter, der finder sted i disse år.

Den helt rigtige løsning

Samarbejdet med grundejerforeninger er af høj prioritet hos DEAS, og vi har stor viden og forståelse for de mange forskellige behov hos en grundejerforening. Vi tilbyder både personlige og digitale løsninger, som hele tiden udvikles for at tilgodese behovene i foreningen.

Alle vores serviceydelser er samlet i det, vi kalder ”Den helt rigtige løsning”. Som grundejerforening eller laug vælger I den løsning, der passer bedst til jer. Læs om DEAS Basis og Plus.

Eller ring for at høre mere om, hvilken løsning der passer bedst til jer.

Prisliste

Åbn prisliste for grundejerforeninger (og laug) og se, hvad vi kan hjælpe med.

Kontakt

Winnie Worsøe-Petersen

Account Manager
Foreninger
Bliv kontaktet

SPECIALIST I FORENINGER

Se, hvordan vi kan hjælpe jeres forening.

Se filmen