Ejerforening

DEAS ved, hvordan en ejerforening fungerer fra A-Z. Derfor kan vi med rette sige, at vi kender alle udfordringerne med at drive en forening helt ned i detaljen.

Få et tilbud

Kontakt os allerede i dag på tlf. 72 10 80 25 eller salg@deas.dk for at høre mere om, hvilken løsning der passer bedst til jeres ejerforening.

Vores arbejde går ud på at gøre hverdagen nemmere, så medlemmerne i bestyrelsen kan bruge tiden og kræfterne på at træffe de rigtige beslutninger. Vores setup er både personligt og digitalt – på én gang – og udvikles hele tiden for at tilgodese behovene i foreningen.

Samarbejdet med ejerforeninger er af høj prioritet hos DEAS. Vi har derfor en stor viden og forståelse for de mange forskellige behov hos en ejerforening. Og gennem tiden har vi finpudset vores serviceydelser, så de svarer til efterspørgslen.

I finder alle de ydelser, I har behov for i ejerforeningen, hos os. DEAS har samlet alt inden for ejendomsadministration, drift af foreningens ejendom, udførelse af vedligeholdelses-arbejder og rådgivning om ejendommens økonomi i det, som DEAS kalder "Den helt rigtige løsning".

Meget mere end ejendomsadministration

I DEAS får I en bred vifte af serviceydelser. Som ejerforening kan I fx også få rådgivning om byggeri, energi og jura.

Kontakt

Winnie Worsøe-Petersen

Account Manager
Foreninger
Bliv kontaktet

SPECIALIST I FORENINGER

Se, hvordan vi kan hjælpe jeres forening.

Se filmen