Ansøg om indvendig vedligeholdelseskonto

Du kan søge den Indvendige Vedligeholdelseskonto online på DEAS' hjemmeside. Få råd og vejledning her.

Hvis din lejlighed har en konto til indvendig vedligeholdelse (§ 117-kontoen), kan du som lejer få betalt udgifterne til bl.a. maling og lakering af gulve. 

Du skal blot selv stå for projektet og ansøge, inden du går i gang. Det er op til udlejer, om du selv må udføre vedligeholdelsesarbejdet eller om det skal udføres af professionelle håndværkere.

Det er op til udlejer, om lejer selv må udføre vedligeholdelsesarbejder eller om der stilles krav om at det sker af professionelle håndværkere.

Nogle udgifter til vedligeholdelse i en beboelseslejlighed, fx slibning af bordplade, reparation af vægfliser og udskiftning af vandhane, er ikke indvendig vedligeholdelse i lejeretlig forstand.

Du kan se, om din lejlighed har indvendig vedligeholdelseskonto (§117-kontoen), i din lejekontrakt. Kommer der ændringer til dette, vil du få skriftlig besked. Kontoen er tilknyttet lejemålet og ikke dig som lejer.

Vil du ansøge om den Indvendige Vedligeholdelseskonto (§117-kontoen), er hjælpen nær: 

1. Ansøg online 

Du kan ansøge om den Indvendige Vedligeholdelseskonto (§117 kontoen) online på DEAS’ hjemmeside.  

2. Kontakt DEAS

Ved spørgsmål skal du kontakte dit Property Management - Institutional Investors team (Property Manager / Administrator).