Personlig og erfaren administration for foreninger

Bestyrelsens højre hånd

Bestyrelsens højre hånd

Vi kender udfordringerne ved at drive en ejer- og andelsboligforening helt ned i detaljen. Med DEAS som bestyrelsens højre hånd, kan I bruge tiden på at træffe de vigtige beslutninger, mens vi sikrer en nemmere dagligdag og en stabil forening.

Fast kontaktperson

I er garanteret en stærk, personlig betjening. I får nemlig altid en fast kontaktperson samt ét fast team, I kan gå til, som kender jer, jeres forening, jeres tal og udfordringer.
Vi sørger for, at den daglige administration hver dag kører, som den skal, hvad enten det drejer sig om opkrævninger eller bogføring, og vi er altid klar til at rådgive jer fx i juridiske spørgsmål.

Gratis nyhedsmail

Ikke kunde endnu? Få nyheder, tips og gode råd i vores gratis nyhedsmail - klik og tilmeld dig i dag.

Byggeprojekter med fuldt overblik

Byggeprojekter med fuldt overblik

Kunne I tænke jer at udnytte tag-etagen, udskifte vinduer, få nye altaner eller forbedret isolering? 

Vi hjælper jer med at se mulighederne og rådgiver jer, hvad enten ejendommen skal renoveres eller blot holdes ved lige. Og vi har alle ressourcer i huset til at gennemføre projekterne.

Vi tilbyder også at passe jeres ejendom, som var det vores egen. Med løbende tilsyn, vedligeholdelsesplaner, reparationer og alt, der kræves – både akut og planlagt.

Skab sunde energiforbedringer

Taler I om at mindske energiforbruget i foreningen eller etablere ladestandere? Vores dygtige energirådgivere bringer jer sikkert i mål med alle typer energiprojekter.

Digitale løsninger til jeres forening

Digitale løsninger til jeres forening

I samarbejdet med os får I en lang række digitale løsninger, der gør bestyrelsesarbejdet let og overskueligt for jer. Vi tilbyder jer bl.a. en foreningshjemmeside og selvbetjeningsløsningen WEB bestyrelse.

På den måde kører jeres samarbejde indbyrdes og med os effektivt, og I kan tilgå viden og informationer, præcis når det passer jer.

Masser af guides og viden

For de opgaver, I selv ønsker at løse, har vi en lang række skabeloner og guides, som I frit kan bruge, fx standardvedtægter og skabeloner for indkaldelse til generalforsamling.

Få den helt rigtige løsning

Få den helt rigtige løsning

Vi er specialister og har kapaciteten og erfaringen til at komme hele vejen rundt om jeres forening.

Administrationen tilpasses jeres behov ud fra tre løsninger, som dækker det meste. Og så har I altid adgang til en lang række specialer. På den måde køber I kun det, som I har brug for.

Hvad siger andre kunder - fra hele Danmark

Hvad siger andre kunder - fra hele Danmark

Vi hjælper foreninger over hele landet, og i seneste tilfredshedsundersøgelse svarede 85%, at de var tilfredse eller meget tilfredse med DEAS.

Bliv inspireret

Dyk ned i vores cases og se, hvordan vi gør hverdagen lettere for bestyrelser, giver foreningernes beboere bedre boliger, gennemfører byggeprojekter og meget mere.

Få en uforpligtende snak om mulighederne

Denne side anvender reCAPTHA som er beskyttet af Googles Privat Politik og Servicevilkår.

Tak for din henvendelse

Du hører fra os snarest, så vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre jeres bestyrelsesarbejde lettere.

Formularen kunne desværre ikke sendes

Vi beklager ulejligheden og håber, du i stedet vil kontakte mig på mail eller telefon.

Kontakt

Winnie Worsøe-Petersen

Account Manager
Foreninger
Bliv kontaktet