Tilmeld dig digital post

Modtag post, dokumenter og meddelelser fra os på e-mail, e-Boks, web, sms og NemKonto – så har du nem og hurtig adgang til alle informationerne.

Klik og tilmeld digital post

 
Digital post er for dig, der bor til leje i en ejendom eller i en ejer- eller andelsboligforening, der administreres af DEAS.

Er du lejer?

Vær opmærksom på, at vi sender det meste post via e-mail. I særlige tilfælde, når det er påkrævet, sendes enten til e-Boks eller som brev.

Sådan gør du 

Send os dine informationer ved at klikke på knappen herover og indtaste dem i skemaet. Bagefter bekræfter du med NemID, at de er korrekte.

Når du har sendt dine informationer, kan du hos e-Boks vælge DEAS som en afsender, du ønsker at modtage digital post fra. Du kommer til et link til e-Boks, når du har afgivet dine informationer.

Hvad skal du sende os

Vi har bl.a. brug for din adresse, CPR-nummer og e-mailadresse – og dit beboernummer/kundenummer. Nummeret finder du på den seneste opkrævning eller på breve, du har modtaget fra DEAS.

Har du allerede givet os informationerne

...kan du gå direkte til e-boks.dk og vælge at modtage post fra DEAS.

Hvornår sender DEAS digital post?

Når du har tilmeldt dig, vil du begynde at modtage udvalgte breve fra DEAS i e-Boks.

  • Sikkerhed

    Alle oplysninger i skemaet sendes via en sikker forbindelse, og du bekræfter dine oplysninger med dit NemID.

    Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt og vil kun blive brugt af DEAS og kun til relevant kommunikation, der vedrører din bolig. Dine oplysninger bliver opbevaret forsvarligt, og kun få, udvalgte personer i DEAS vil have adgang til dem. Læs DEAS' privatlivspolitik.

    Du kan altid kontakte DEAS, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at trække dine oplysninger tilbage.

    DEAS samarbejder med firmaet Penneo for at bekræfte din identitet med NemID.