Tilmeld dig digital post

Tilmeld dig digital post

deasgroup-brochure-planter-w
Nem og hurtig adgang

Modtag post, dokumenter og meddelelser fra os på e-mail, e-Boks, web, sms og NemKonto – så har du nem og hurtig adgang til alle informationerne.

Digital post er for dig, der bor til leje i en ejendom eller i en ejer- eller andelsboligforening, der administreres af DEAS.

Er du lejer?

Vær opmærksom på, at vi sender det meste post via e-mail. I særlige tilfælde, når det er påkrævet, sendes post enten til e-Boks eller som brev.

Sådan gør du

Send os dine informationer ved at klikke på knappen herover og indtaste dem i skemaet. Bagefter bekræfter du med MitID, at informationerne er korrekte.

Når du har sendt dine informationer, kan du hos e-Boks vælge DEAS som en afsender, du ønsker at modtage digital post fra. Du kommer til et link til e-Boks, når du har afgivet dine informationer.

Hvad skal du sende os

Vi har bl.a. brug for din adresse, CPR-nummer og e-mailadresse samt dit beboernummer/kundenummer. Nummeret finder du på den seneste opkrævning eller på breve, du har modtaget fra DEAS.

Har du allerede givet os informationerne?

Hvornår sender DEAS digital post?

Når du har tilmeldt dig, vil du begynde at modtage udvalgte breve fra DEAS i e-Boks.

Yderligere information

Når du indtaster dit CPR-nummer i tilmeldingsformularen, giver du samtykke til, at udlejer og/eller administrator behandler dine personoplysninger. Det gælder tilsvarende for din e-mailadresse, hvis ikke vi har modtaget den tidligere.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og kræve, at udlejer og/eller administrator sletter de pågældende personoplysninger.

Når vi indsamler personoplysninger hos dig, har vi pligt til at give dig en række oplysninger.

Den dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er din udlejer, din andelsboligforening, din ejerforening eller DEAS A/S.

Formålet med indsamlingen af dit CPR-nummer er, at DEAS A/S skal kunne kommunikere digitalt med dig, og hjemlen til behandlingen er dit samtykke, jf. ovenfor.

De yderligere oplysninger, som du har krav på i forbindelse med indsamling af personoplysninger kan du læse i DEAS’ privatlivspolitik.

Alle oplysninger i skemaet sendes via en sikker forbindelse, og du bekræfter dine oplysninger med dit MitID.

Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt og vil kun blive brugt af DEAS og kun til relevant kommunikation, der vedrører din bolig. Dine oplysninger bliver opbevaret forsvarligt, og kun få, udvalgte personer i DEAS vil have adgang til dem.

Du kan altid kontakte DEAS, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at trække dine oplysninger tilbage.

DEAS samarbejder med firmaet Penneo for at bekræfte din identitet med MitID.

DEAS logo