Historie

DEAS' historie begyndte med en vellykket outsourcing.

DEAS’ historie begynder med, at pensionskasserne under PKA i slutningen af 1980’erne besluttede at outsource ejendomsadministrationsaktiviteterne. PKA købte H.P. Løvengreens Garverier, som selv ejede otte udlejningsejendomme, og derfor kunne overtage administrationsaktiviteterne. Og i 1989 blev Løvengreen-navnet skiftet ud med Dan-Ejendomme as.

Gennem årene er opkøb af andre virksomheder blevet set som vejen mod vækst og volumen. Som eksempler kan JKE Estate Agents og Kuben Ejendomsadministration A/S nævnes. De blev opkøbt i henholdsvis 2009 og 2010.

I foråret 2010 lancerede vi boligportalen Findbolig.nu, et effektivt og nyskabende værktøj til boligudlejning og håndtering af ventelister.

1. september 2012 skiftede Dan-Ejendomme as navn, og i dag hedder vi DEAS.

I juni 2015 købte Montagu Private Equity, en af Europas ledende kapitalfonde, 100% af aktierne i DEAS Holding A/S. Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Siden 2011 har DEAS arbejdet målrettet med kvalitetsledelse. I oktober 2016 opnåede vi som de første i ejendomsbranchen at blive certificeret efter den nye ISO 9001:2015-standard.

Ultimo 2018 overtog DEAS forvaltningsselskabet Nordea Ejendomme og tilførte dermed et større servicetilbud særligt til asset management-forretningen.

I juni 2021 overtog DEAS Gruppen Aberdeen Standard Investments' nordiske asset management-forretning og opererer nu som selvstændigt brand med lokale kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

1. august 2021 tiltrådte Rikke Lykke som ny CEO for DEAS Gruppen med henblik på at accelerere den strategiske udvikling af koncernen på internationalt plan. Rikke Lykkes tiltrædelse blev fulgt op med ansættelsen af Mette Seifert som ny CIO, der skal bidrage til at styrke DEAS' pan-nordiske platform og netværk.

30. august 2021 tiltræder Mette Siefert som ny CIO for DEAS Group.

1. april 2022 tiltræder Thomas Fog som ny CREO for DEAS Group.

I marts 2022 opkøber DEAS Group proptech-virksomheden Good Monday og accelererer sin digitale udvikling ved at lancere konceptet 'DEAS Studio'.

I marts 2022 indgår DEAS Group strategisk partnerskab med det globale certificeringssystem WiredScore med det formål at højne den digitale infrastruktur til glæde for kontorlejere.

I maj 2022 indgår DEAS Group strategisk partnerskab med NORNORM for at kunne tilbyde et nyt fleksibelt kontorprodukt til erhvervslejere og investorer. 

I juni 2022 Indgår DEAS Group aftale med Yavica for at udvikle en ny it-platform.

I august 2022 indgår DEAS Group strategisk partnerskab med den internationale proptech-virksomhed Spaceti og styrker hermed platformen ’office as a service’.

15. august 2022 tiltræder Michael Schrøder som ny CFO.

3. november 2022 kårede EjendomDanmark og Ejendomswatch DEAS Group som Årets Ejendomsvirksomhed 2022. 

9. januar 2023 begyndte DEAS at tilbyde investorer digital energistyring med automatisk indhentning af præcis forbrugsdata.

2. marts 2023 vinder PensionDanmark, MT Højgaard Holding-koncernen og DEAS Group konkurrencen om at opføre og drive et nyt domicil til Forsvarets Efterretningstjeneste.

7. marts 2023 med endnu en acceleration af den igangværende digitale udvikling køber DEAS Group virksomheden IQ Energy Nordic, som har de nordiske eksklusivrettigheder til Energy Management Systemet Eniscope. Systemet understøtter fremtidige behov for transparens, optimering og afrapportering af energiforbrug på ejendomme.

full service property house

Se, hvad vi kan tilbyde 
din ejendom

Se filmen

Ansvarlig forvaltning

Vi ønsker at drive en mere miljøvenlig forretning med positiv indvirkning på samfund, mennesker og miljø.

Se vores fokusområder