Historie

DEAS' historie begyndte med en vellykket outsourcing.

DEAS’ historie begynder med, at pensionskasserne under PKA i slutningen af 1980’erne besluttede at outsource ejendomsadministrationsaktiviteterne. PKA købte H.P. Løvengreens Garverier, som selv ejede otte udlejningsejendomme, og derfor kunne overtage administrationsaktiviteterne. Og i 1989 blev Løvengreen-navnet skiftet ud med Dan-Ejendomme as.

Gennem årene er opkøb af andre virksomheder blevet set som vejen mod vækst og volumen. Som eksempler kan JKE Estate Agents og Kuben Ejendomsadministration A/S nævnes. De blev opkøbt i henholdsvis 2009 og 2010.

I foråret 2010 lancerede vi boligportalen Findbolig.nu, et effektivt og nyskabende værktøj til boligudlejning og håndtering af ventelister.

1. september 2012 skiftede Dan-Ejendomme as navn, og i dag hedder vi DEAS.

I juni 2015 købte Montagu Private Equity, en af Europas ledende kapitalfonde, 100% af aktierne i DEAS Holding A/S. Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Siden 2011 har DEAS arbejdet målrettet med kvalitetsledelse. I oktober 2016 opnåede vi som de første i ejendomsbranchen at blive certificeret efter den nye ISO 9001:2015-standard.

Se, hvordan vi

...sammen med vores kunder skaber liv til ejendomme.

Se mere

full service property house

Se, hvad vi kan tilbyde 
din ejendom

Se filmen

Send os besked og opgaver døgnet rundt med DEAS 24syv.

Hent app