Der varsles storm i weekenden, og vi opfordrer derfor til at holde vinduerne lukket og fjerne løse ting fra altanen eller spænde dem fast. Hvis der opstår akut skade uden for vores åbningstid, kan du som altid ringe på vores hovednummer 70 30 20 20, hvor du viderestilles automatisk til vores akutte døgnservice.

Driftsproblemer

Opstår der driftsproblemer i jeres lejemål, skal I kontakte centrets driftsleder eller vicevært. Det kan bl.a. ske via appen DEAS 24syv.

I er også velkomne til at kontakte DEAS, hvis der er tale om større problemer, der ikke umiddelbart kan løses ude i shoppingcentret.

  • Akut skade uden for åbningstid

    Opstår der driftsproblemer uden for normal butiksåbningstid, er viceværten/driftslederen selvfølgelig ikke at træffe. Ejendommen er derfor tilmeldt en ordning, så I kan få hjælp, hvis en akut skade opstår. Vores akutnummer uden for normal arbejdstid er 70 30 20 90.

    Uanset hvor driftsproblemerne stammer fra, vil vi altid gerne være behjælpelige med at løse problemet eller henvise jer til rette myndighed eller forsyningsleverandør, så I kan koncentrere jer om jeres forretning.

Akut døgnservice

Opstår der en akut skade uden for vores åbningstid:
Ring 70 30 20 20

Send os besked og opgaver døgnet rundt med DEAS 24syv.

Hent app