Opsigelse

Opsigelse af et lejemål skal ske skriftligt, og opsigelsen skal være mod­taget hos os senest den 1. inden kontortids ophør for at opsigel­ses­varslet kan beregnes fra og med samme dato. Det er underordnet, om opsigelsen fremsendes pr. post, anbefalet post, e-mail eller pr. fax.

Der er ikke et reelt formkrav til opsigelsen, men hvis I oplyser kunde­nummer eller adresse på lejemålet, er det lettere for os at registrere oplysningerne.

Derudover skal det tydeligt fremgå af opsigelsen, pr. hvilken dato opsigelsen ønskes, og der skal være tydeligt navn på den, der under­skriver opsigelsen.

Eventuelle oplysninger om kontaktperson, telefonnummer, e-mail-adresse, træffetidspunkt og lignende er nyttige informationer at give i forbindelse med opsigelsen – men det er ikke noget krav.

Hvis I er et selskab, vil vi også meget gerne have dokumentation for, at det er den eller de tegningsberettigede, der har underskrevet opsigelsen.

 • Bekræftelse af opsigelsen

  Opsigelsen registreres i DEAS' administrationssystem. Vi sender en skriftlig bekræftelse senest fire arbejdsdage efter, at vi har modtaget opsigelsen. Bekræftelsen vil som minimum indeholde følgende:

  • Bekræftelse af, at vi har modtaget opsigelsen
  • Fraflytningsdagen. Dvs. den dag, I ikke længere hæfter for betaling af leje m.m.
  • Hvilken stand lejemålet skal afleveres i
  • Kontaktinformationer på den person, som har ansvaret for flyttesynet hos os
  • Besked om, at samtlige nøgler til lejemålet skal afleveres
  • Besked om, at elaflæsning skal ske i forbindelse med fraflytningen
  • Besked om, at eventuelle nye lejere løbende skal have adgang til at bese lejemålet.

  Som bilag til bekræftelsen på opsigelsen fremsender vi et skema, hvor I bedes anføre oplysninger om ny adresse samt oplysninger om registrerings- og kontonummer til den bank, en eventuel fraflytningssaldo kan overføres til. Herefter bedes I returnere skemaet til os. 

  Udlejer ønsker selvfølgelig at genudleje lejemålet så hurtigt som muligt, og I vil derfor formentlig kort tid efter opsigelsen blive kontaktet af en af vores erhvervsmæglere fra DEAS Erhverv, som vil besigtige lejemålet.

Erhvervsudlejning

Vi tilbyder effektiv udlejning samt professionel og proaktiv sparring.

Besøg deaserhverv.dk

E-service

Find og underskriv vores blanketter og formularer digitalt.

Gå til E-service

Åbningstid
Mandag-fredag: 08-16
 

Telefontid
Mandag-fredag: 07-19