Tilmeld post fra DEAS i din e-Boks

Du kan få tilsendt breve elektronisk fra DEAS via e-Boks - hvis du har tilmeldt dig digital post fra os. Tilmeld dig digital post.

Allerede oprettet på e-Boks?

Hvis du har tilmeldt dig digital post fra DEAS og allerede har en e-Boks, skal du blot tilmelde at modtage breve fra DEAS. Log ind på e-Boks og find os under "Bolig og ejendom".

Har du ikke en e-Boks, kan du oprette den på e-Boks' hjemmeside. Det er gratis at oprette og bruge e-Boks, og når du er tilmeldt, får du et personligt elektronisk arkiv, der følger dig uanset om du flytter eller skifter e-mailadresse.
Når du har oprettet e-boksen skal du bagefter huske at vælge at få post fra DEAS - find os under "Bolig og Ejendom".

Hvilke breve fra DEAS kommer i e-Boks

Vi arbejder løbende på at kunne sende alle vores breve til dig via e-Boks. Det er en proces, der tager tid, så du vil opleve, at der fortsat kan være breve, du modtager på papir. 

Der er visse breve, som vi af juridiske årsager ikke må sende til dig digitalt, så dem vil du naturligvis fortsat modtage på papir.

Problemer med e-boks

Hvis du oplever problemer med e-Boks kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål, kontaktoplysninger til e-Boks' brugersupport samt hjælp på e-Boks' hjemmeside.

Se e-Boks' film om fordelene