Få den rette rådgivning til din ejendomsinvestering

Vi passer på dine ejendomme

Vi passer på dine ejendomme

Hos DEAS er du altid sikret den rette rådgivning, og vi tager os af den daglige administration af dine ejendomme med alt, hvad det indebærer.

Vi kan altid hjælpe

Du får en professionel samarbejdspartner, der altid kan hjælpe. Det skyldes vores medarbejdere, som er kernen i vores forretning med deres store ekspertise inden for alle områder af bl.a. ejendomsadministration samt jura, rapportering og udlejning. 

Som landets førende administrator har vi i mere end 30 år leveret alle ydelser inden for ejendomsadministration, drift og udvikling.

Uanset om du ønsker enkelte leverancer eller den fulde pakke, så står vi klar med en administrationsaftale, der passer til dig.

Effektiv forvaltning af ejendomme

Effektiv forvaltning af ejendomme

Vi tager os af den daglige administration af din ejendom - fra indflytningssyn til håndtering af restancer, så du kun skal involvere dig i den grad, du ønsker. 

Som din nære samarbejdspartner hjælper vi dig med alle opgaver og rådgivning – hvad enten det drejer sig om leje, jura, markedsforhold eller udvikling af dine ejendomme.

Sikre leverancer

Du har én fast kontaktperson i DEAS, som kender dig og dine investeringsejendomme, som du altid kan gå til.

Vi er compliant med alle branchestandarder og certificeret på en række kerneområder. Alt sammen for at sikre dig en høj kvalitet og ensartede leverancer. 

Din rapportering tilpasses dine unikke krav, så du altid har det rette afsæt og overblik over ejendommens performance.

Højere lejertilfredshed og større tryghed

Højere lejertilfredshed og større tryghed

Gennem løbende undersøgelser og målinger spørger vi til dine bolig- og erhvervslejeres tilfredshed. Det giver dig et unikt indblik i lejernes vurdering af både din ejendom og DEAS’ services.

Servicekoncept sikrer kvalitet og indblik

Mens nogle kunder har behov for indflytnings- og fraflytningssyn, efterspørger andre renholdelse i og omkring ejendommen – mens endnu andre har fokus på langsigtet drift og vedligehold. 

Vi tager vare på ejendommen døgnet rundt, og vores uniformerede medarbejdere yder professionel og synlig ejendomsservice – det skaber trygge lejere.

Vi sikrer kvaliteten ved at arbejde efter et stærkt servicekoncept. Det beskriver nøje arbejdets omfang og ønsket kvalitet, og vi leverer dermed præcis, hvad du har behov for.

Lad os sammen løfte din ejendom

Lad os sammen løfte din ejendom

Udvikling af din ejendom giver dig større mulighed for at nå den rette målgruppe af lejere samt holde en attraktiv husleje.

Vores byggetekniske afdeling spænder bredt fra rådgivning til egentlig udførelse. Vi tilbyder derfor både ombygning, modernisering og vedligeholdelse af dine ejendomme, altid ud fra et økonomisk og fremtidssikret perspektiv. 

Skab rentable energiforbedringer

Har du særlige krav til energi- og indeklima, sikrer vores energirådgivere dig også den helt rigtige energioptimering til fordel for både lejere og ejendommene.

Din garanti for en effektiv udlejning

Korte liggetider og effektiv genudlejning af dine lejemål er afgørende. Vores udlejningsteam har de faglige kompetencer og salgsevner til at løfte opgaven.

Den rigtige løsning for dig

Den rigtige løsning for dig

Som ejendomsinvestor har du brug for daglig administration og servicering, men også for udvikling og en lille smule kærlighed til ejendomme. Vælg mellem tre overskuelige løsninger, som alle kan tilpasses dine unikke behov.

Cases

Bliv inspireret i vores casebibliotek, som viser konkrete eksempler på, hvordan vi sammen kan imødekomme udfordringer og løse opgaverne.

Casene spænder fra fleksibel ejendomsadministration og energioptimering til bygherrerådgivning og driftsoptimering.

Få en uforpligtende snak om mulighederne

Denne side anvender reCAPTHA som er beskyttet af Googles Privat Politik og Servicevilkår.

Tak for din henvendelse

Du hører fra os snarest, så vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage til at skabe merværdi for dine ejendomme.

Formularen kunne desværre ikke sendes

Vi beklager ulejligheden og håber, du i stedet vil kontakte mig på mail eller telefon.

Kontakt

Susanne Randrup Madsen

Client Manager
Private Investors
Bliv kontaktet