Butik/Shoppingcentre

Butikker i DEAS' portefølje

DEAS administrerer shoppingcentre samt en lang række selvstændige butikslejemål over hele landet. Vi har opbygget en indgående erfaring med administration, drift og udvikling inden for butik og retail, hvilket giver os et solidt fundament for at skabe værdi for både lejere og investorer. Det sker gennem høj kvalitet, leverancesikkerhed og effektive processer.

Scroll ned og læs om

Et aktivt engagement

Butik/Shoppingcentre

Et aktivt engagement

Retail og i særdeleshed forvaltning af et shoppingcenter er en særlig disciplin. Det er vigtigt at skabe en stærk og synlig profil for shoppingcentret, hvor konceptet er tilpasset markedsområdet. Og så er sammensætningen af lejere og butikker afgørende for shoppingcentrets succes. DEAS går direkte ind i arbejdet med at positionere og markedsføre shoppingcentrene og sikre det rette butiksmiks, så shoppingcentret har et varieret vareudbud – og dermed den rette tiltrækning af besøgende fra lokalområde og opland.

Scroll ned og læs om

Udlejning og udvikling

Butik/Shoppingcentre

Udlejning og udvikling

DEAS varetager effektivt den løbende udlejning af shoppingcentrene med fokus på det optimale butiksmiks. Vores leasingsmanagers har kontakt til en lang række store og attraktive lejere i både ind- og udland. 

Vi arbejder strategisk med at udvikle shoppingcentrene i takt med tendenserne i markedet og forbrugerefterspørgsel.

Scroll ned og læs om

Arbejdet med hele centret

Butik/Shoppingcentre

Arbejdet med hele centret

DEAS går helhjertet ind i arbejdet med shoppingcentrene. At forstå lejernes behov, markeder og konkurrencesituationer er en selvstændig disciplin, som er afgørende for samarbejdets succes.

Men vi ved også, at den daglige drift og vedligehold spiller en stor rolle i samspil med en effektiv ejendomsadministration. Ligesom optimering af energiforbrug og klimarådgivning samt byggetekniske projekter medvirker til de bedste shoppingoplevelser.

Scroll ned og læs om

Cases

Butik/Shoppingcentre

Cases

Læs nogle af vores mange cases, der viser de løsninger og den værdi, vi skaber for vores kunder og de shoppingcentre, vi har i porteføljen.