Rådgivning

Når du investerer i ejendom

1. Kätilöopisto_Kumpulan haikaranpesä_Main image.jpg
Få rådgivning til din investeringsejendom

Når du skal investere i en ejendom, kan der være mange komplekse beslutninger at tage. Hos DEAS forstår vi udfordringerne, men også mulighederne, som en investeringsejendom baner vejen for. Med hjælp fra vores dedikerede og kompetente team kan du trygt overlade ansvaret til os. Få specialiseret rådgivning til din næste investering med hjælp fra DEAS.

Den rigtige rådgivning til din investering

Hos DEAS er vi et alsidigt hold. Derfor tilbyder vi all-round services, så du kan få specialiseret hjælp til dig og din investeringsejendom. 

Vores services  

Hos DEAS får du en stærk samarbejdspartner, som tilbyder en række services inden for administration, kontakt med lejere og samarbejdspartnere og daglige driftsopgaver, hvor du selv kan bestemme, hvor meget kontrol du vil have. Alt med fokus på at styrke dine beslutninger inden for din investeringsejendom.

Fordi dine behov er i højsædet, så hjælpes vi ad om at sammensætte en administrationsaftale. Uanset om du har brug for basal administration eller hjælp hele vejen rundt, har vi tre løsninger til dig:

Effektiv ejendomsadministration

Til de kunder, som ønsker selv at udføre en række ydelser, tilbyder vi DEAS ONLINE. Vi vil være der i dét omfang, der er behov for.

Ønsker du den grundlæggende ejendomsadministration, skal du vælge DEAS BASIS. Her står vi for de basale driftsopgaver som servicering af lejere, lejeopkrævninger, årsregnskab m.m.

Hvis du ønsker at overlade det fulde ansvar til os, kan vi tilbyde dig DEAS VIP som løsning. Vi tager udgangspunkt i de tilvalg, du skal bruge, hvor vi vil sammensætte en fordelagtig løsning til et fast årligt honorar.

Personal advisor

Personlig kontaktperson

Når man skal drifte en investeringsejendom, er det vigtigt med den tætte kontakt. Det ved vi heldigvis alt om. Ud over et dedikeret team, får du tildelt en fast kontaktperson, som kender dine ejendomme til bunds. 

Vi har kontor i både København, Aalborg og Aarhus, hvor 36 medarbejdere udelukkende arbejder med forvaltning af investeringsejendomme for private investorer.

deasgroup-brochure-bade-w
What you get in the package - why you should choose DEAS

Dette får du med i pakken - hvorfor du skal vælge DEAS

En stærk samarbejdspartner 

DEAS Group er en af de største aktører i ejendomsbranchen, og vi har mange års erfaring bag os. På grund af vores rolle i branchen har vi mulighed for at investere i de bedste teknologier og værktøjer på markedet. Vi har detaljeret data om huslejepriser og omkostningsudgifter på markedet, og derfor kan vi hjælpe med at sikre, at lejen tilpasses markedet. 

Hos DEAS har vi den rette viden til at forvalte din investeringsportefølje, og sammen kan vi undersøge mulighederne for fremtidig værdiskabelse i din ejendom.

Et kompetent team

Vi har et stærkt hold af medarbejdere, som specialiserer sig med at hjælpe private investorer. Derfor kan du være sikker på, at der er en bred palette af kompetencer repræsenteret. 

Med mange års erfaring har vi også styr på den seneste lovgivning og branchestandarder. Derfor er du i trygge hænder, hvad angår juraen omkring investeringsejendomme. 

Uanset hvilke bekymringer og tanker du måtte have, kan du altid kontakte vores dedikerede kundesupport. Hvis du ønsker, at vi skal håndtere henvendelser fra dine lejere, så sidder vores hjælpsomme kolleger med stor erfaring indenfor kundeservice klar.

Digitale løsninger

DEAS er en af de største aktører i ejendomsbranchen. Derfor har vi haft mulighed for at investere i de nyeste og bedste teknologier gennem samarbejder med fremtrædende tech-virksomheder. 

Vi vil gerne hjælpe dig, så din ejendom følger med den digitale udvikling. Derfor arbejder vi også med et international certifikationssystem, så din ejendom lever op til de nyeste standarder indenfor digital infrastruktur. 

Det skal være nemt at være kunde hos DEAS. Derfor trækker vi på vores store indsigt i ejendomsdata gennem årene, så vi kan tilbyde dig kvalificeret rådgivning.

Bæredygtig rådgivning

Hos DEAS vil vi gerne være med til at lede den grønne omstilling. Vi bærer det samme samfundsansvar, når det gælder investering i ejendomme. Derfor hjælper vi dig med rådgivning om bæredygtighed. 

Vi har etableret en energigruppe bestående af kompetente energirådgivere, som kan bistå med forskellige opgaver: energioptimeringsprojekter, fx indhentning af energimærker, energistyring og -tilsyn samt opstilling af CO2-regnskaber for ejendommen.

Bæredygtighed hos DEAS

Vores tre fokusområder for bæredygtighed

deasgroup-brochure-rosenborghave-s

1. Ressourcer

Vi stiller krav til leverandører, samarbejdspartnere og medarbejdere om at øge de miljøvenlige løsninger.

deas-beboer-s

2. Det gode liv

At inspirere lejere til mere bæredygtighed gennem affaldssortering, genbrugsløsninger og lys, lyd- og luftforhold, der er vigtige for deres sundhed.

deas-medarbejdere-firetilmoedegriner-s

3. En aktiv samfundsaktør

Vi vil gerne bidrage med vores indsigt og viden i forskning og partnerskaber, som fremmer ansvarlig ejendomsforvaltning for investorer, lejere og det omgivende miljø.

Book et møde med os

Der er meget, der skal afklares, når man tager beslutningen om at investere i en ejendom. Når du booker et møde med DEAS, vil vi sammen gennemgå dine ønsker og behov. Herefter udvælger vi og sammensætter de ydelser, vi anbefaler til netop din investeringsejendom.

Vores erfarne team kan tilbyde dig netop den ekspertise, du har brug for, så du kan optimere værdien af din investering.

Icon
deasgroup-susanne-s

Vi står klar

Book et møde med os i dag

Book et møde med Client Manager, Susanne Randrup Madsen, på tel: +45 39 46 63 99 eller mail: srm@deas.dk

DEAS logo