Få den rette rådgivning til din ejendomsinvestering

Services, DEAS også kan hjælpe med

deas-pi-unikthoejhus-w
Alt, du har brug for til at løfte din ejendomsinvestering

Som ejendomsinvestor har du ofte behov for flere andre services end administration. Hos DEAS Group tilbydes du både bygherrerådgivning, energi- og indeklimarådgivning, udlejning samt Technical Real Estate Management og Facility Services.

Læs mere om vores andre services

Udvikling af din ejendom giver dig større mulighed for at nå den rette målgruppe af lejere samt holde en attraktiv husleje.

Vores byggetekniske afdeling spænder bredt fra rådgivning til egentlig udførelse. Vi tilbyder derfor både ombygning, modernisering og vedligeholdelse af dine ejendomme, altid ud fra et økonomisk og fremtidssikret perspektiv.

Læs mere om værdien ved at have DEAS Group med som bygherrerådgiver på dit næste projekt på deasgroup.com ved at følge dette link:

Har du særlige krav til energi- og indeklima, sikrer vores energirådgivere dig også den helt rigtige energioptimering til fordel for både lejere og ejendommene.

Læs mere om vores ydelser inden for bæredygtighed på deasgroup.com ved at følge dette link:

Korte liggetider og effektiv genudlejning af dine lejemål er afgørende. Vores erfarne udlejningsteam hjælper med udlejning af både bolig- og erhvervslejemål, og de har har de faglige kompetencer og salgsevner til at løfte din udlejningsopgave.

Læs mere om, hvordan vi kan sikre en effektiv udlejning af dine ejendomme på deasgroup.com ved at følge dette link:

Vi tilbyder at tilrettelægge og styre alle aspekter inden for ejendommens drift og vedligehold, opstille og følge op på ejendommens budget og økonomi samt rådgive i forhold til udvikling, køb, salg og overdragelse af ejendomme.

Læs mere om Technical Real Estate Management på deasgroup.com ved at følge dette link:

Vi sikrer en både effektiv og serviceorienteret drift af vores kunders ejendomme. Læs mere om Facility Services på deasgroup.com ved at følge dette link:

Susanne Randrup Madsen
Susanne Randrup Madsen
Client Manager
DEAS logo