Få den rette rådgivning til din ejendomsinvestering

Juridisk rådgivning

deas-byggeprojekt1-s
Juridisk rådgivning for ejendomsinvestorer

Som investor i en ejendom er det afgørende at have styr på de juridiske aspekter. Hos DEAS sørger vi for, at dine investeringer vokser, samtidig med at de er i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Vi forstår vigtigheden af at have overblik over ejendomsret, kontraktforhandlinger og meget mere. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få støbt et solidt juridisk fundament for din ejendomsinvestering.

Det skal du have styr på

Det kræver en forståelse af de juridiske forhold, hvis du vil skabe succes som investor. Undervejs kan du støde på love og regler, som kan påvirke din portefølje, og her står DEAS til rådighed. Herunder kan du læse om nogle af de potentielle udfordringer, og hvordan vi kan rådgive dig.

Ejendomsret og kontraktforhandlinger

Når du investerer i en ejendom, bør du være opmærksom på, at der kan være retslige problematikker indenfor:

  • Arealafgrænsninger

  • Lejekontrakter

  • Byggetilladelser

Du kan trygt overlade disse problematikker til DEAS. Vores erfarne juridiske team specialiserer sig i jura vedrørende investeringsejendomme. Derfor kan de hjælpe dig med at sikre dine ejendomsrettigheder og optimere dine kontraktforhandlinger. Vi forstår, at hvert investeringsprojekt er unikt, og derfor tilpasser vi vores rådgivning for at imødekomme dine specifikke behov. Uanset om du har grundlæggende ejendomsretlige spørgsmål eller komplekse kontraktmæssige forhold, kan du stole på vores faglighed.

Lovoverholdelse

Det er vigtigt, at du overholder loven for at undgå potentielle juridiske udfordringer på længere sigt. Derfor er vores jurister opdaterede med den seneste lovgivning og vejleder dig om, hvordan du bedst overholder gældende regler og forskrifter. Derudover kan vi undersøge, om der skulle være byggetekniske spørgsmål, som kan påvirke investeringen. Vi stræber efter at skabe en solid juridisk ramme. Samtidig vil vi også gerne hjælpe dig med at maksimere afkastet af dine investeringer, så du kan fokusere på at udvide din ejendomsportefølje.

Derfor skal du opsøge juridisk rådgivning

Ud over at der er visse love, du skal overholde, så er der flere grunde til, at du kan overveje at søge juridisk rådgivning hos os. Først og fremmest sikrer du, at du ikke investerer i en ejendom, hvor der er problemer med de juridiske forhold. Dertil kan det også give dig en større tryghed, at få en bredere juridisk forståelse for de relevante love og regler.

Sådan rådgiver vi dig

Vores engagement i din succes stopper ikke ved rådgivning – vi er her for at yde løbende vejledning og assistance. Vores team er tilgængeligt til at besvare dine spørgsmål og løse udfordringer for at sikre dine investeringer trives. Det er også derfor, vi har udviklet en app til din smartphone, DEAS 24syv, hvor vi hjælper dig - lige ved hånden og hurtigst muligt. Uanset om du er ny inden for ejendomsinvesteringer eller en erfaren investor, kan du regne med DEAS som din pålidelige juridiske partner. Vi er stolte af at have hjulpet mange ejendomsinvestorer gennem kompleksiteten af ejendomsjura, og vi vil også gerne være din kompetente vejleder.

Kontakt os

Har du brug for juridisk rådgivning om din investeringsejendom, så er vi klar til at hjælpe.

Icon
deasgroup-susanne-s

Få den helt rette rådgivning til din ejendomsinvestering

Kontakt os for en dialog

Kontakt Client Manager, Susanne Randrup Madsen, på tel: +45 39 46 63 99 eller mail: srm@deas.dk for en dialog om den helt rette løsning for netop dig og din ejendomsinvestering.

DEAS logo