Få den rette rådgivning til din ejendomsinvestering

Services målrettet dine behov

deas-forening-w
Icon
deas-medarbejdere-dame2-s

Effektiv rådgivning

Personlig administration med dig og dine lejere i fokus

Få effektiv ejendomsadministration af din portefølje, som er tilpasset dine behov og overlad trygt ansvaret til os. Vi tager os af den daglige administration, den løbende kontakt med lejere og samarbejdspartnere, og vi drifter din investeringsejendom, som var det vores egen. Du skal kun involvere dig i den grad, du ønsker. Vores dygtige specialister med kompetencer inden for alle relevante fagområder tager stort ejerskab for dine ejendomme og de daglige opgaver. Du har én fast kontaktperson, som kender dig og din investeringsejendom.

Fleksible løsninger

Vi sammensætter i fællesskab din administrationsaftale, så den altid passer til dine aktuelle ønsker og behov. Hvad enten du har behov for den mest grundlæggende administration eller ønsker en full service-løsning.

For at give dig det nemmeste udgangspunkt har vi samlet vores mange serviceydelser i tre overskuelige løsninger:

  1. DEAS ONLINE

  2. DEAS BASIS

  3. DEAS VIP

Lad os sammen gennemgå dine ønsker og behov, hvorefter vi udvælger og sammensætter de ydelser, vi anbefaler til netop din ejendomsportefølje.

Løsninger, der målrettes dine behov

Denne løsning har vi designet til de kunder, der ønsker at udføre en række ydelser selv, fx lejerservicering.

Er der behov for hjælp til opkrævninger, restancehåndtering, bogføring, årsregnskab og andre opgaver, leverer vi i dét omfang, du har brug for.

Kunder, der ønsker at få håndteret den basale og lovbestemte ejendomsadministration, kan med fordel vælge DEAS BASIS.

Løsningen indebærer, at du er sikret den daglige servicering af lejerne, lejeopkrævninger og afstemninger, restancehåndtering, bogføring, årsregnskab med mere.

Ønsker du en skræddersyet løsning, hvor du selv udpeger alle de tilvalg, du har behov for, er DEAS VIP den rigtige løsning.

Baseret på dine valg, stykker vi løsningen sammen, så alt er inkluderet til et fast årligt honorar.

Derfor er DEAS Group's størrelse en fordel for dig

Som en af de større aktører i ejendomsbranchen har DEAS Group en privilegeret mulighed for at investere i de bedste teknologier og værktøjer, der kan levere standardiserede, men samtidig skræddersyede løsninger. Vi bringer vores omfattende database med historisk viden om ejendomme og deres drift i spil og transformerer data til ny viden og kvalificeret rådgivning. 

Med DEAS Group som samarbejdspartner får du desuden mulighed for at benchmarke din porteføljes performance via vores markedskendskab, samt de data vi har i firmaet herunder husleje og omkostningsudgifter. Vi hjælper med lejefastsættelse og sikrer således, at lejen tilpasses markedet.

Economy of scale refererer til evnen til at drage fordel af en virksomheds størrelse og omfang for at levere bedre kvalitet, resultater og skabe økonomisk værdi for investorer og samfundet som helhed.

Det er alt sammen med til at sikre, at vi kan servicere dig og din ejendomsportefølje på bedste vis.

Susanne Randrup Madsen
Susanne Randrup Madsen
Client Manager
DEAS logo