Få den rette rådgivning til din ejendomsinvestering

Services målrettet dine behov

deas-forening-w
Icon
deas-medarbejdere-dame2-s

Effektiv rådgivning

Personlig administration med dig og dine lejere i fokus

Få effektiv ejendomsadministration af din portefølje, som er tilpasset dine behov, og overlad trygt ansvaret til os. Vi tager os af den daglige administration, den løbende kontakt med lejere og samarbejdspartnere, og vi drifter din investeringsejendom, som var det vores egen. Du skal kun involvere dig i den grad, du ønsker. Vores dygtige specialister med kompetencer indenfor alle relevante fagområder tager stort ejerskab for dine ejendomme og de daglige opgaver. Du har én fast kontaktperson, som kender dig og din investeringsejendom.

Få kompetent rådgivning fra professionel ejendomsadministrator

Som privat investor har du brug for en professionel samarbejdspartner, der håndterer alle aspekter af ejendomsforvaltningen. Med dybdegående viden indenfor ejendomsområdet dækker vi alle aspekter på det administrative, økonomiske og juridiske plan. På den måde har du alle services og viden omkring din investeringsejendom samlet ét sted - uanset om dine lejekontrakter skal optimeres, dine forsikringer skal vurderes eller der skal indhentes entreprenørtilbud. I sidste ende vil du, som investor, spare både tid og penge. Vi tager os af administrationen og ejendomsdriften, så du kan koncentrere dig om andre vigtige områder.

Fleksible løsninger

Vi sammensætter i fællesskab din administrationsaftale, så den altid passer til dine aktuelle ønsker og behov. Hvad enten du har behov for den mest grundlæggende administration eller ønsker en full service-løsning.

For at give dig det nemmeste udgangspunkt har vi samlet vores mange serviceydelser i tre overskuelige løsninger:

  1. DEAS ONLINE

  2. DEAS BASIS

  3. DEAS VIP

Som din ejendomsadministrator tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov. Herefter vil vi udvælge og sammensætte de ydelser, vi anbefaler til netop din ejendomsportefølje.

Løsninger, der målrettes dine behov

Denne løsning har vi designet til de kunder, der ønsker at udføre en række ydelser selv, fx lejerservicering.

Er der behov for hjælp til opkrævninger, restancehåndtering, bogføring, årsregnskab og andre administrationsopgaver, leverer vi i dét omfang, du har brug for.

Kunder, der ønsker at få håndteret den basale og lovbestemte ejendomsadministration, kan med fordel vælge DEAS BASIS.

Løsningen indebærer, at du er sikret den daglige servicering af lejerne, lejeopkrævninger og afstemninger, restancehåndtering, bogføring, årsregnskab med mere.

Ønsker du en skræddersyet løsning, hvor du selv udpeger alle de tilvalg, du har behov for, er DEAS VIP den rigtige løsning.

Baseret på dine valg, stykker vi løsningen sammen, så alt er inkluderet til et fast årligt honorar.

Det får du med DEAS som samarbejdspartner

Som en af de største aktører i ejendomsbranchen har DEAS Group en privilegeret mulighed for at investere i de bedste teknologier og værktøjer, der leverer skræddersyede løsninger til vores kunder. Vi bringer vores omfattende database med historisk viden om ejendomme og deres drift i spil og transformerer data til ny viden og kvalificeret rådgivning. 

Med DEAS Group som samarbejdspartner får du desuden mulighed for at benchmarke din porteføljes performance via vores markedskendskab, samt de data vi har i firmaet herunder husleje og udgifter. Vi hjælper med lejefastsættelse og sikrer således, at lejen tilpasses markedet. På den måde har du et bedre overblik over din portefølje og et stærkt sammenligningsgrundlag for realistiske afkast baseret på et skiftende marked.

Economy of scale refererer til evnen til at drage fordel af en virksomheds størrelse og omfang for at levere bedre kvalitet, resultater og skabe økonomisk værdi for investorer og samfundet som helhed.

EKSPERTER I EJENDOMSADMINISTRATION

DEAS er et af de førende selskaber inden for ejendomsforvaltning og administration. Vi har et erfarent team af eksperter, som varetager alle aspekter af din ejendomsportefølje. Vi kombinerer mange år i branchen med en professionel tilgang, der sikrer effektiv forvaltning og maksimal værdiskabelse for dine investeringer.

Vi forstår, at risikostyring er afgørende for enhver investering. Med fokus på dine behov, sørger vi for, at din portefølje er beskyttet mod mulige udfordringer. Med eksperter i både de administrative, juridiske og økonomiske forhold i ejendomsbranchen, bruger vi en helhedsorienteret forvaltningsmetode, der giver dig den største tryghed. Vores mål er at optimere din ejendomsportefølje, så du minimerer risici og maksimerer dit afkast.

DEAS varetager alle aspekter af ejendomsdrift, -service og -vedligeholdelse. Vi tilpasser vores ydelser efter dine ønsker, så du kan bruge din tid dér, hvor det giver mening for dig.

Vi har i mange år hjulpet investorer med at forvalte deres ejendomme. Vi har derfor et erfarent personale og et professionelt netværk af leverandører, der sikrer, at din ejendom er vedligeholdt samt serviceret i hverdagen. Vi håndterer alt fra daglig drift til teknisk vedligeholdelse, så du ikke skal varetage de opgaver.

Læs mere om vores ydelser ift. ejendomsservice på deasgroup.com ved at følge dette link:

Hos DEAS er bæredygtighed en af vores topprioriteter. Vi har derfor et helt team af ejendomsadministratorer, som holder øje med el, vand, varme og gasforbrug i de ejendomme, som vi administrerer. På den måde hjælper vi dig med at sikre, at du som ejendomsinvestor overholder regler og standarder for rapportering af energiforbrug. 

Sker der uregelmæssigheder i ejendommens energiforbrug, vil vores energiingeniører straks gribe ind. Uanset om det drejer sig om vandspild, temperatursvingninger eller andet unødvendigt forbrug, handler vi som ejendomsadministrator proaktivt. Det giver dig de bedste muligheder for at tage velovervejede beslutninger ift. energioptimering og bæredygtighed i din ejendom.

Læs mere om vores ydelser inden for bæredygtighed på deasgroup.com ved at følge dette link:

Din foretrukne ejendomsadministrator

Med DEAS som din ejendomsforvalter får du en professionel og kompetent samarbejdspartner. 

Med over 30 års erfaring i branchen forstår vi vigtigheden af din ejendomsinvestering, og kan derfor håndtere netop din ejendomsportefølje. Vi leverer de ydelser, som matcher dine behov og forventninger. 

Det er alt sammen med til at sikre, at vi kan servicere dig og din ejendomsportefølje på bedste vis.

Vil du høre mere? Så kontakt os i dag for en personlig samtale om, hvordan vi rådgiver dig inden for ejendomsdrift og administration. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig, så du kan opnå dine investeringsmål.

Icon
deasgroup-susanne-s

FÅ DEN HELT RETTE RÅDGIVNING TIL DIN EJENDOMSINVESTERING

Kontakt os for en dialog

Kontakt Client Manager, Susanne Randrup Madsen, på tel: +45 39 46 63 99 eller mail: srm@deas.dk for en dialog om den helt rette løsning for netop dig og din ejendomsinvestering.

DEAS logo