Få den rette rådgivning til din ejendomsinvestering

Det siger kunder og lejere om DEAS

deasgroup-brochure-flintholm8-w
Rådgivning baseret på analyser

Det er altafgørende for os, at vores investorer og lejere er tilfredse med de services, vi leverer, og vi er ikke bange for at spørge, om det er tilfældet. Det er vores erfaring, at det giver en højere tilfredshed, fordi undersøgelsernes værdifulde indsigter sikrer, at vi kan komme ønsker og behov i møde rettidigt.

Som forvalter er vi bevidste om det ansvar, der er betroet os. Vi udfører bl.a. analyser, så vi opnår konkret indsigt i lejernes behov, ønsker og adfærd, og på den måde kan vi rådgive dig som investor på bedst mulig vis.

Få værdifuld indsigt i lejernes vurdering

I DEAS Group gennemfører vi derfor årlige bolig- og erhvervslejerundersøgelser for at give dig som investor et unikt indblik i lejernes vurdering af både ejendommene og vores services.

Vi analyserer lejernes besvarelser og præsenterer resultaterne for dig som investor. På den måde opnår du et unikt indblik i lejernes vurdering af både din ejendom og DEAS Groups services, som vi sammen kan arbejde videre ud fra.

deas-brochure-socialimpact-w
Giv din mening til kende og få endnu bedre rådgivning

Som investor vil du også selv blive tilbudt at deltage i en tilfredshedsundersøgelse, hvor du får mulighed for at vurdere samarbejdet med DEAS Group og hjælpe os til at gøre det endnu bedre.

Susanne Randrup Madsen
Susanne Randrup Madsen
Client Manager
DEAS logo