Få den helt rette rådgivning til din ejendomsinvestering

DEAS som samarbejds-partner

deasgroup-medarbejdere-togaarpaagang-w
Overlad trygt ansvaret til os

Få effektiv ejendomsadministration af din portefølje, som er tilpasset dine behov, og overlad trygt ansvaret til os. Vores dygtige specialister med kompetencer inden for alle relevante fagområder tager stort ejerskab for dine ejendomme og de daglige opgaver.

Vi tilbyder dig én fast kontaktperson samt et specialiseret team af 36 medarbejdere. De håndterer din ejendomsportefølje, som var det deres egen og yder stor ekspertise, med fokus på kvalitet og nærhed for såvel dig som dine lejere.

Vores værdier – overfor vores investorer, samarbejdspartnere og lejere

  • Vi har en imødekommende kultur, hvor alle er velkomne.

  • Vi gør vores bedste med fokus på mennesker og resultater.

  • Vi er modige og bliver ved med at udfordre status quo.

  • Vi agerer og kommunikerer transperent, ansvarligt og respektfuldt.

Icon
deasgroup-susanne-s

Få den helt rette rådgivning til din ejendomsinvestering

Kontakt os for en dialog

Kontakt Client Manager, Susanne Randrup Madsen, på tel: +45 39 46 63 99 eller mail: srm@deas.dk for en dialog om den helt rette løsning for netop dig og din ejendomsinvestering.

Som samarbejdspartner tilbyder vi:

Du tilknyttes én fast kontaktperson i DEAS, som kender dig og dine investeringsejendomme, og som du altid kan kontakte. Ved fravær vil et team bag din faste kontaktperson altid være klar til at varetage din interesse.

Du tilbydes en online investorløsning, hvor du kan følge ejendommenes økonomi og bl.a. få en oversigt over lejeniveauer, tomgange og restancer.

Du får mulighed for at benchmarke din porteføljes performance via vores markedskendskab samt de data, vi har i firmaet herunder husleje og omkostningsudgifter. Vi hjælper med lejefastsættelse og sikrer således, at lejen tilpasses markedet. 

Vi er altid opdateret på seneste lovgivning og har vores stærke juridiske afdeling i ryggen.

Vi har automatiseret en lang række af vores processer for at frigive tid og ressourcer til dig og dine lejere.

Gennem løbende undersøgelser og målinger spørger vi til dine bolig- og erhvervslejeres tilfredshed. Det giver dig et unikt indblik i lejernes vurdering af både din ejendom og DEAS’ services.

Vi tager ansvar

DEAS Group har en af Nordens største og mest specialiserede afdelinger inden for miljømæssigt ansvar og biodiversitet, og vi arbejder tæt sammen med vores investorer for at reducere miljøpåvirkningen af ejendomme og skabe bæredygtige og ansvarlige løsninger. Vi tror på og er dedikeret til et miljømæssigt ansvar med en særlig forkærlighed for biodiversitet.

Med DEAS Group som samarbejdspartner får du en rådgiver, der tager sit miljømæssige og sociale ansvar alvorligt, og vores erfarne team står klar til at rådgive dig om alt fra energiforbedringer til biodiversitet.

Læs mere om vores ydelser inden for bæredygtighed på deasgroup.com via dette link:

Susanne Randrup Madsen
Susanne Randrup Madsen
Client Manager
DEAS logo