Hjælp til byggeprojekter

Bygherre-rådgivning

deas-byggeprojekt1-s
Få hjælp til større bygherrerådgivning

Når du som privat investor skal investere i et nyt byggeprojekt eller modernisere en eksisterende ejendom, kan det måske virke som en uoverskuelig proces. Det ved vi heldigvis alt om. Derfor rådgiver vi dig med at strømline den proces, så projektet bliver så vellykket som muligt.

Bygherrerådgivning

Der er flere gode grunde til, at du kan få gavn af hjælp fra DEAS. Når du som privat investor skal investere i en ejendom, skal du ofte have hjælp til andre services end administration. Hos DEAS har vi et dygtigt team, som kan hjælpe dig med at løfte din ejendom. Hos vores byggetekniske afdeling kan du både få hjælp til rådgivning og udførelse af byggeprojektet. Vi kan hjælpe dig med ombygning, modernisering og vedligeholdelse af din ejendom.

Uanset om det er nye byggeprojekter eller eksisterende projekter, der skal moderniseres eller vedligeholdes, så tilbyder vi kyndig bygherrerådgivning. 

Vi har hjulpet mange investorer gennem byggeprocessen. Derfor kan du være sikker på, at du får en kompetent bygherrerådgiver og samarbejdspartner hos DEAS.

Kumpulan

Dette lægger vi vægt på

Når du overlader byggeprocessen til os, er vores ypperste opgave at sikre, at du får hurtig rådgivning og høj kvalitet. Lige fra begyndelsen bliver dine ønsker og succeskriterier prioriteret højt. Vi sørger for at løse de potentielle udfordringer, så du kan bruge tiden på andet vigtigt arbejde. Alt sammen med udgangspunkt i stærke idealer om en optimeret og fremtidssikret ejendom. 

Vores værdier

Efter mange års erfaring har vi opbygget en holistisk tilgang til vores projekter. Vi er et alsidigt hold med mange faglige kompetencer, så du kan få rådgivning indenfor byggeteknik, økonomi, energi og arkitektur. Vores specialiserede viden eksisterer side om side med dine mål og ønsker, så vi kan skabe mest mulig værdi for din ejendom. 

Vores fokus

Det skal være så gnidningsfrit som muligt at få rådgivning fra os. Derfor er kvaliteten i søgelyset fra begyndelsen. Med vores team af byggetekniske eksperter sikrer vi, at bygningerne opfylder de nyeste standarder. Det omfatter både inspektioner, vurdering af bygningstilstand og udarbejdelse af detaljerede drifts- og vedligeholdelsesplaner. 

Uanset omfanget af byggeprojektet, kan vi med vores dybe forståelse af faget hjælpe dig med at komme nemmest igennem processen.

Ethvert vellykket projekt kræver det nødvendige forarbejde. Vi gør en dyd ud af at gøre processen så transparent som muligt. Her er de fem faser, som et byggeprojekt hos os skal igennem:

Sådan foregår processen

I DEAS vil vi gerne gå langt for, at du får opfyldt dine ønsker. Det er her, at vi sammen skal definere projektets rammer. 

Her planlægger vi og forbereder byggesagen blandt andet med fokus på: Udarbejdelse af budgetter og økonomisk styring af projektet, budgettering af nødvendige bygherreudgifter og ekstra omkostninger som følge af byggesagen.

Her rådgiver vi om udarbejdelse af udbudsmateriale og kontrakter. Derudover vejleder vi om udbudsprocedurer og valg af entreprenører.

Så snart projektet skal føres ud i livet, gør vi en dyd ud af at overvåge processen og projektets budget. På den måde sikrer du, at du ikke betaler for meget under byggeriet. Undervejs vil vi tage de nødvendige skridt som koordinering med partnere, betaling af fakturaer og kvalitetssikring.

Når projektet er ved at nå ved vejs ende, sørger vi for, at projektet lever op til nuværende standarder og reguleringer. Herfra hjælper vi dig med de årlige inspektioner for at sikre, at alt bliver vedligeholdt korrekt.  

Prisen på bygherrerådgivning

Når vi tilbyder bygherrerådgivning, stiler vi efter at give et godt tilbud ud fra dine ønsker. Da byggeprojekter kommer i forskellige størrelser og omfang, sætter vi prisen efter netop det. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud, så vi kan hjælpe dig som investor uanset behov.

Icon
deasgroup-susanne-s

Vi står klar

Book et møde med os i dag

Book et møde med Client Manager, Susanne Randrup Madsen, på tel: +45 39 46 63 99 eller mail: srm@deas.dk

DEAS logo