CSR

Ejendommene, vi forvalter, skal være energieffektive, sunde og sikre og skabe rammer for, at både beboere, andre brugere og de nære omgivelser trives og kan udfolde sig.

Ejendomme spiller en helt central rolle i vores liv. Vi bruger alle i gennemsnit mere end 20 timer i døgnet i en ejendom. DEAS har ansvaret for mange typer af ejendomme, og derved har vores arbejde indflydelse på utrolig mange menneskers hverdag og trivsel.

Vores fornemste opgave er at skabe værdi for vores investorer, lejere og beboere samt andre brugere af ejendommene. Og her mener vi ikke bare værdi på den økonomiske bundlinje, men også i forhold til social indflydelse og miljømæssig balance,

siger Rikke Lykke, Group CEO.

CSR-rapport 2021: Fokus på ansvarlig ejendomsforvaltning

Vi ønsker at fremme langsigtede og holdbare miljøvenlige løsninger i såvel den enkelte ejendom som i nationale og globale sammenhænge. Vores CSR-rapport giver et overblik over vores resultater for 2021 samt viser ESG-nøgletal vedrørende miljømæssige og sociale påvirkninger samt governance i 2021.

Læs om CSR i DEAS (pdf). Du kan også læse CSR-rapport 2021 som e-paper.

Udvalgte målsætninger

I 2021 har vi i DEAS Group taget store, grønne skridt sammen med vores investorer. 

 • CO2-netural i 2030
  DEAS vil være CO2-neutral i 2030. I 2021 opnåede vi en reduktion i CO2-udledningen fra vores egen drift og bilpark på 8%.

 • 10% i 2025
  I 2021 opnåede vi, at 7,31% af de kvadratmetre, vi forvalter, var DGNB-certificerede som bæredygtige. Ambitionen er, at vi sammen med vores investorer opnår, at 10% af kvadratmetrene er certificeret i 2025. Vi forventer at nå dette mål i 2022, så derfor vil vi sætte ambitionerne for 2025 endnu højere.

 • Fra energimærke D til C
  I 2021 var vi sammen med vores investorer tæt på at nå 2025-målet om, at DEAS Groups forvaltede ejendomme i gennemsnit skal have energimærke C.

ESG-strategien eksekveres gennem 5 prioriteter

De fem prioriteter, som vi arbejder ud fra i 2022, gjaldt også i 2021. Dermed forpligter vi os på at fastholde det lange, seje træk for mere miljøvenlig ejendomsforvaltning.

 • Prioritet 1
  Flere af vores forvaltede kvadratmetre bliver certificerede: fokus på antal certificerede, bæredygtige ejendomme
 • Prioritet 2
  Vi reducerer CO2-udledning med energimærker i fokus: fokus på klimaaftryk via energimærker
 • Prioritet 3
  Bæredygtige initiativer skal styrke trivsel i lejemålene: fokus på boliger, bygninger og udeområder som ramme om gode liv
 • Prioritet 4
  Fastholdelse af dygtige medarbejdere afgør vores succes: fokus på efteruddannelse, fastholdelse og trivsel
 • Prioritet 5
  Gennem samarbejde fremmer vi miljømæssig ansvarlighed: fokus på partnerskaber og udvikling af nye løsninger

CSR-REDEGØRELSE 2021
Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar jf. ÅRL § 99a for regnskabsåret 2021.

Læs redegørelse

CSR-REDEGØRELSE 2020
Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar jf. ÅRL § 99a for regnskabsåret 2020.

Læs redegørelse